Günaydın kızlar nasılsınız bakalım
h.sonu ist.a gittik dönüşte arabada yırttı kendini kerem zor uyudu eve gelince uyanıdı die bi ağladı daha önce hiç bukadar ağlamamıştı yırttı resmen dedim kesin boğazları tahriş oldu
neyse annemle kardeşimi de aldık geldik bizdeler şuan çok güsel oluo geldiğimde yemekler hazırdı
herkesi öpüyorum 3gündür giremedim geçmişe bakarım müsait olunca
öpüldünüz
sağol zambakcım.nivacım senin branşın ne ben de branşçıyım ama ilköğretimdeyim sen lisedesin sanırım.bu arada çoklu alıntı yapamadığım için tek tek yazıyom öhö öhö
yook zeynepcim ya heyet kullandım bu zaman kadar ama daha da rapor alacak ne yüzüm ne de hakkım var.evet temmuz 1 e kadar gidecem.aslında ağlamasa azcık alışsa dert etmiycem.bugün okula gtmek bile öyle iyi geldiki...
Günaydın kızlar nasılsınız bakalım
h.sonu ist.a gittik dönüşte arabada yırttı kendini kerem zor uyudu eve gelince uyanıdı die bi ağladı daha önce hiç bukadar ağlamamıştı yırttı resmen dedim kesin boğazları tahriş oldu
neyse annemle kardeşimi de aldık geldik bizdeler şuan çok güsel oluo geldiğimde yemekler hazırdı
herkesi öpüyorum 3gündür giremedim geçmişe bakarım müsait olunca
öpüldünüz
günaydınlaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrhihoyyyt
sana da günaydın canım nerde bu millet leyla bile yokCADIARZUCADIARZU
slm millet, kardeşim kaza yapmış yaa, karşı taraf motosikletliymiş ehliyeti kaskı neyin yokmuş, bizim oğlan da tali yoldan çıkıyomuş, kusurun büyğünü bizim oğlana yüklemişler, herifler de tehdit ediomuş bizimkini, annemlere de söyleyemiomuş, 1 ay sonra da düğünü var, tam düğün önü iyi olmadı, morelim bozuldu yaa
off ya odanın heryeriçamaşır dolu hem de ıslak koridorda skılığa çamaşır serdim gülçe gidip birini alıyo salona getirip oynuyo oynuyo elinden düşüğnce gidip birini daha getiriyo ben götürüyorum o getiriyo yoruldum yaaa yürütecine koymasam bu defa sürüne sürüne gidiyo yoruldum yaa
verdim gitti hayırlı olsun opuyorumnanaktan maşallahHerkese Slm Kızlar
İnşallah hepiniz iyisinizdir
Babalar günü için kızıma puan atın teyzeleri.....
ESMA ZÜMRAM VE BEN / HAKAN BUDAK - Milliyet - Bebek ve Çocuk - Hamilelik, Annelik, Bebeğinizin Bakımı, Eğitimi, Çocuklarınızın Psikolojisi
Görüşmek üzere Hoşçakalın....
hoşgeldin delikafadulden güle güle:a015:ben geldim ve gidiyorummm :gitme:
kimse takılmıo buralara artık heeee Çok üzgünüm çoook
sende hoşgeldin canımvereliniortak özletionuz kendinizi yawmrb kızlarr
çok yoruldumm bugünn çokk ne var yokk bi bakimm :bbo:
slm kızlar ben geldümm.şevval hala uyumadı pofff.bu arada eşimden öğrendim nasıl ekleneceğini.birazcık teknoloji özürlüyüm de.hadinn oyları bekliyoz.bu arada bizim hödük katılmış buna şaşıttı beni valla.ben onları habersiz çekmiştim bu fotoda şevval 2 aylık.gazlı dönemlerinde üstümüzde uyuyodu:)
AguAgu.com Yeni Nesil Bebek Günlüğü ve Ailelerin buluşma noktası
slm kızlar ben geldümm.şevval hala uyumadı pofff.bu arada eşimden öğrendim nasıl ekleneceğini.birazcık teknoloji özürlüyüm de.hadinn oyları bekliyoz.bu arada bizim hödük katılmış buna şaşıttı beni valla.ben onları habersiz çekmiştim bu fotoda şevval 2 aylık.gazlı dönemlerinde üstümüzde uyuyodu:)
AguAgu.com Yeni Nesil Bebek Günlüğü ve Ailelerin buluşma noktası[/QUOT
canım 1 oyda bizden size gönderdik hayırlısı inşallahopuyorumnanaktan
AguAgu.com Yeni Nesil Bebek Günlüğü ve Ailelerin buluşma noktası
mrb kızlarrr :sm_cool:
biz bugün arıkanla buluştukk :lepi:
mrb kızlarrr :sm_cool:
biz bugün arıkanla buluştukk :lepi:
evet süperdi:lepi:
niye daha önce buluşamadık ki bizz..klava:
ay ne güzeeeeeeeeelllllllllll:teytey:
lmaz:ama bizim nie haberimiz yok belki bizde gelcektik:1closedeyes:
neyse bidakine haber werinnaniknanik
neden bugün kimsecikler yok öksüz kaldım burda:gitme:
ay ne güzeeeeeeeeelllllllllll:teytey:
lmaz:ama bizim nie haberimiz yok belki bizde gelcektik:1closedeyes:
neyse bidakine haber werinnaniknanik
neden bugün kimsecikler yok öksüz kaldım burda:gitme:
evet süperdi:lepi:
niye daha önce buluşamadık ki bizz..klava:
ya işte denk gelmedi ki bi türlüü :çok üzgünüm:
ama bundan sonra görüşürüz inş. hihoyyyt
merannn ben yatıyom canım.. uykum geldi.. öpüyorum seni..opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?