amiiin canım:Saruboceq:evet ya gitgide daha sevimli oluyolar.yükseleni akrep olur da çapkın olmazmı hiçsengözlerimebaksanabyandık valla erkenden kaynana da yapar bu velet benikaydirigubbakcemile3
ben kaçtım oğluş uyandıopuyorumnanaktan
saol lelosum opuyorumnanaktan cok şükür cıkardık :Saruboceq: darısı tüm isteyenlere kaydirigubbakcemile3
:1shok:cemrede yükselende akrep Çok üzgünüm çoook
tskr ederük anam :smiley-cool:
kız şunun resmini koysana o haldeyken kaydirigubbakcemile3 cok merak ediyorum bi cekte koy
bende istanbula dönünce bakıcam bi havuz.cemrede cok sevio.ve suan yüzme refleksi cok kuvvetli.aklınızda olsun kızlar.her bebek bu refleksle doğar.ve 2 yasından sonra kendiliğinden kaybolur desteklenmezse.bebeği denize sokanlar gömüştür bacaklarını nasıl attırdığını.bende bu refleksi kaybolmadan suda devam ettirmek istiyorum.
ayyy benimki su şişesini bile görünce çıldırıyo deli oluyo yavrum inanılmaz dercede su delisi yüzünü yıkıyorum sabah musluktaki suya çığlık atıyo,biberonunu görünce heyecanlanıyo.gerçi su grubu onunda etkisi var tabiki havuzuna bayılıyo ama senin dediğin gibiyse havuz bakmalı ama erken değilmi bu yaşta daha celencim:uhm:
leyla hacer napıyo konuşuyo mu gülçe hala bişey demiyo ya 1-2 gün dede dedi ama unuttu sadece geveleniyo hiç bişey demiyo ama elimi veriyom ısıro sonra acıdı diye bağırıp çekiyom elimi üflüyom ağzını elime yaklaştırıp o da üflüyo kaydirigubbakcemile3
saol lelosum opuyorumnanaktan cok şükür cıkardık :Saruboceq: darısı tüm isteyenlere kaydirigubbakcemile3
:1shok:cemrede yükselende akrep Çok üzgünüm çoook
tskr ederük anam :smiley-cool:
kız şunun resmini koysana o haldeyken kaydirigubbakcemile3 cok merak ediyorum bi cekte koy
bende istanbula dönünce bakıcam bi havuz.cemrede cok sevio.ve suan yüzme refleksi cok kuvvetli.aklınızda olsun kızlar.her bebek bu refleksle doğar.ve 2 yasından sonra kendiliğinden kaybolur desteklenmezse.bebeği denize sokanlar gömüştür bacaklarını nasıl attırdığını.bende bu refleksi kaybolmadan suda devam ettirmek istiyorum.
he hee hee..ben de akrebim:jeyyar:çok seviyorum burcumu çoook..oğluşun tam akrep olmasını istiyodum ama ancak yükselende tutturabildimkaydirigubbakcemile3çok dikkafalı olurlar yandık vallaadelikafadulden:1shok:cemrede yükselende akrep Çok üzgünüm çoook
ayyy seninkidemi akrephihoyyytbenimkinin hem yükseleni hemde asıl burcu akrep sağolasın canım bende üzülüyorum geç doğurdum geç kvalide olurum diye doğru akrep bunlar dimi hızlı çapkınlaryerimseniben
he hee hee..ben de akrebim:jeyyar:çok seviyorum burcumu çoook..oğluşun tam akrep olmasını istiyodum ama ancak yükselende tutturabildimkaydirigubbakcemile3çok dikkafalı olurlar yandık vallaadelikafadulden
offf seninki çifte kavrulmuşkaydirigubbakcemile3bu demek oluyoki sen iki kere yandın canım:roflol:hiç üzülme tahmininden de önce başlıcaklar çapkınlığakaydirigubbakcemile3
selamun aleyküm hanımlarnasılsınız bakalım.biz bugün gezmeye gittik.kayseri parkta dolaştık sonra iskender yedikkcokacimcoook sonra başka bişeyler daha yedik 45 lira fatura ödedik çıktık.:1shok hh iyi oldu hödük kocama:icecream: daha onu adil ışıka sokacaktımda feyza huysuzlandı.bu ara acayip gıcık oluyorum kendisineÇok üzgünüm çoook
geldim geldim oğluma tospaa yapıyom :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?