2008 Ekim Anneleri

aslında istirahatle gecmio.ama şiddet konusunda bi deişiklik yok.aynı..akşamı bekliim.devam ederse ve ya 1 saatten aza düşerse ararım doktocumu napiim?yada yarın görüş günü onu bekliim??allaha emanet.bu hafta sonu cok sinirlendim üzüldüm ya belki ondan ööle olmustur.ben az daha yatiim.

şincik canım kasığına bıçak gibi sancılar girip çıkıyosa belinden kasığına doğru vuruyosa sancı varken karnın sertleşip sancı geçince yumuşuyosa ara doktorunu ..
ama senin dediğin normal gibin CADIARZU

yok yok belimde ağrım yok ööle bıcak saplanmalrı yok.normal regl ağrısı kasıkta.ozaman normal.yalancıktan olanlar(umarım:Saruboceq:)

nasılsın celen geçti mi ağrıların

ytok cakılım komple karnıma yayıldı bu ağrı:1no2:neyin nesidir anlamadımsenağlama
az önce kocamlada kavga ettimsenağlama cok cok moralim bozuksenağlamahiç sevmiyorum onu şafak falanda saymıycam:mymeka:Çok üzgünüm çoook

ben geldiimmmmm
destina kısss evime kameramı yerleştirdin :) önce eskileri okuyiiim dedim ne var ne yok diee daha yeni son sayfaya geldim güldürme beniii

bu ne yaww herkees hamarat kışlıkları hazırlamışsınız. ama aklım celende kaldı.
celencim nerelerdesin haber verrr

:lepi::lepi: kısslar sonunda ilişkimi kestim 1 yıldır eşimle ayrı şehirlerde görev yapıyoduk. yarın sabah gidip artık evimin yakınındaki okulda göreve başlıycam. ancak öğleden sonra girerim heralde.

sealm biz gezdik geldik kocişi de maça yolladım artık sizinlen başbaşayız celen naptıki :uhm:bence önemli değildir o sancıları artık yaşamaya başlamamız normal ben bugün doğru dürüst yürüyemedim karnım sertleşip durdu bi ara bi ağrı girdi dedim eşime yüryemeycemkafamçokkarıştı sonra baktım gaz geliyo ve rahatlık tabi meğer gaz sancısıymış birazcık gürültülünaniknanik olunca eşimin yanından geçen adam ters ters eşime baktı napim ben hamileyim yaaakaydirigubbakcemile2

hai kajocum gözünüz aydın olsuna.s. ne zordur bilirim biz de ilk evlendiğimizde 5 ay ayrı kaldıydıksenağlama ben de yarın okula başlıycam şu 1 ayı bi atlatsaydım diye dua ediyom :Saruboceq:
ha kızlar bi de ben her yürüyüşe çıktığımda şöyle b 5 dakika kuyruk sokumum ağrıyo bugün eşime dedim kuyruk sokumum çok ağrıyo diye adamın verdiği cevaba bakın;hamilelikte bi de kuyruk çıkarmış küçük o çıkıyo olmasın diyip benle dalga geçiyo hıyar:mymeka:

ben de 37 haftaya kadar çalışıcam sözde nasıl olacak bilmiyorum.. kendimi çok hantal hissediyorum yaw.. ama evde daha kötü oluyo daha da hantallaşıyorum..

hadi gözünaydın kajocumm..
nisanur ve dbest allah size kolaylık versin valla zor ben mıçımı zor kaldırıyom siz bide gidip öğrencilerle uğraşıcaksınız..

kıs celen nettün tatlum seni merak ettümmkaydirigubbakcemile

hamilelikte bi de kuyruk çıkarmış küçük o çıkıyo olmasın diyip benle dalga geçiyo hıyar:mymeka:[/QUOTE]

:roflol::roflol:varya bunlar hep aynıı kolay sanıyolar.bu arada slm canlar bugün gezdik biraz ama akşama kadar yağmur yağdı bi güzel ıslandık inanın anca serinledim.bizimkine yoruldum yavaş yürü biraz diyomm offf seninle de bu halde hiç gezilmiyo valla dedi tam nisanurun deyimi yerini buldu işte hııyyyarrrrr :mymeka:domatesleri yapamadım ama yapcam inşallahhhh.
anaaammm celenim iyi misin kıı valla artık hergün birinden bi haber duyacam diye yüreğim ağzımda giriyom siteye.çakılımm canımın içi az kaldı offf heyecan bastı vallaa.rabbim yardımcımız olsun.kajocumm hadi gözün aydın tatlım.ben de yarın okula başlıyorumm üffff hemde uzun ve sıkıcı bir toplantıyla.o arada da nst çektirmem lazım haftada 1 istedi dr.umm.nasıl olcak bilemiyomm-tatlicadiarzu-

dr bağımlısı oldun ha nisa bu ne ya herhafta nst yemi gidilirmiş kıskandırmak için mi yapıyon sen ya benimki 15 gün sonra gel dedi

valla canımm dr cumm haftada 1 nst çektirip sonucu getirecen bakcaz dedi.zaten hastanede gösteriyom özel muayenehanesinde değil.bakıyo hımmm güzel diyo sadece.(tabii ki çokk şükürr).ayın 16 sından sonra haftada 2 olcakmışş öle dedi

ay maşallah haftada 2 ha ben geçen gittğimde 2 haftalık toptan çektirdim hemşire arkadaşlar sağolsunlar beni nst odasında unuttular tam 40dk oldu kapıyı da kapatmış salak telefonumu da evde unutmuştum eşim dışarda bekliyo ay çıldıracaktım resmen en sonunda kendim çıkardım kalktım ay haberleri yokmuş orda olduğumdan şim uyarmamışmış falan adam ne bilsin kaç dk. sürüyo neyse dr.a götürdüm upuzun sonucu adam gülüyo seni unutmuşlar diyo bu kadar uzun nstyi bi unutulanlara bi de dr. karılarına çekerlermiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…