2008 Ekim Anneleri

rica ederim canım ne demek..ama bencede tek başına yapman zor olabilir ilk kez yapacaksın ve de hamişsin.şahsen ben şuan kendim yapamam yaniii.:1no2:..son zamanlarımız zorlama kendini.ablanlarla yaparsın.

çakılcım bende cesaret edemedim.aslında içimden çok geldi tutmak ama bebeğin sıvısı azalıyomuş..bide hareketleri yavaşlıyomuş oruçluyken.zararı bana olsa göze alırdım ama bebişi riske atamadım..bide neredeyse damacana ile su içtiğim için zorlanırdım kesin..Allah affetsin.:Saruboceq:.seneye inşallah

günaydın kıslar.....ramazanınız hepinize hayırlı olsun...bende oruç tutmuyorum...içimdeki yavrunun aç kalması olmaz bide ilaç kullanıyoz zate....sonra kazasını yaparız...

saoll olcayım evet annemde seker,tansıyon,kollestrol hepsı var ne yazıkki....senağlama
bende oruc tutmuyorum,tutamam zaten kendımı ve bebeği riske atamam. onun yerıne bızde bol bol duamızı yaparız,namaz kılarız.napalım:1rolleyes:

herkese hayırlı ramazanlar arkadaşlar.valla celen hariç hepiniz şükür iyiysiniz.celencim geçmiş olsun bitanem.inşallah senin bebiş de sürpriz yapıp çakılımı bi arka plana daha atmaz.çakılım bu arada senin yerine günleri ben sayıyorum.son 14 gün.valla bana da 1 ay 18 gün kaldı arkadaşlar.olcaycım sen benden 3 gün önce mi doğuracan yavrum.15 ekim diyosun.valla bi aksilik olmazsa 18 de benimki.

oyyyyy elim kolum kalkmıyor kızlar yaaa, gece eşim sahura kadar uyumadı ben de ona uydum oturdum , şimdi uyuyamıyorum ama uyanamıyorum da ...................bebişimin cicilerini yıkamam lazımmm , kalkıp makinaya atıyım bari

siteye giremiyorumkötükedihüsogirsemde mesaj yazamıyorum
"Kadınlar Kulübüne giremeyen Kadınlar Kulübü" kuracağımÇok üzgünüm çoookburası açılmadığında orada buluşuruz:1closedeyes:

günaydınnn ben geldim:sm_cool:
herkese hayırlı ramazanlar gerçi oruç tutmayınca insan pek ramazanı da anlayamıyo şu tv olmasa unutcaktım bugün
iki gündür yoktum ama kimse beni öslememiş:çok üzgünüm:
neyse affettim sizi hastalarınız çokmuş bu hafta
celencim sana ve çıtırcım annene çok geçmiş olsun canım
celenim inşallah doğum sancısı filan deildir gerçi olsa da bi şey olmas herhalde artıkım eli kulağında beklememiz gerekiyo ama yine de kendime konduramıyom doğurmayı sanki hep içimde benle birlikte böyle yaşıcakmışz gibin

üffff haftasonu çok gezdim valla benim oğluş seyyah filan olur bu gidişle :roflol::roflol: minyatürkü gördüm hayran kaldımm
ama hala pazar gezemedim kociş beni pek pazara götürmek istemiyo herhald bu haldeyken

nihayet bi tane hamiş pijaması beğenip alabildim resmini çekip koyarım bunu evde giycem çünkün hastanede ziyaretçim olmas herhalde çünkü normal doğum olcağından çok kalmam hastanede diye düşünüyom
hastane içinde çok özenmeden bi gecelik alcam eve dönsem de şu çantayı hazırlasam bende artıkım

çakılım son 14 kıssssssss 14 ne ki:uhm::sm_cool:

ya kızlar galiba böbreğimi üşüttüm.şimdi de sol böbreğim ağrıyo.gece benimki bunalıyo.kapı pencere açık yatıyoz.bu gece de esiyodu.galiba üşüttüm.çok ağrıyooooo

edhakım,canım benim.eraycımın annesi.kızz seni merak etmez olurmuyuzzz.kaydirigubbakcemile3 valla burdakiler aile olduk.birimiz accık gecikse başlıyoz aramaya.:1hug:

Kızlar herkese iyi ramazanlar Celencim rahatsızlanmışsın geçmişi okuyamadım ama geçmişler olsun.Kızlar sakın oruç tutayım demeyin ben üniversitede öğrenciyken bir arkadaşımız hamileydi ve oruç tuttu bebiş 6,5 aylık doğdu allah yardım etti de yaşadı ama çok sakıncalı allah affetsin biz de hamilelik sonrası tutarız.

ilkimcim hoş geldinnŞeniz
eylül dikkat etsene kısım ya yatır herüfü başka odada ben öyle yapıyom artıkın :1closedeyes:sığamıyom yatağa iki kişi napim :1closedeyes:rahat rahat gerçi kız gelip koynuma giriyo gece ama..sırnaşık şey

yaw bumagnezyum ve kalsiyumu içeniniz var mı hergün bunun kolay bi yolu yokmu ikisini karıştırıp bi anda içsem kurtarır mı
çok tatlılar ve berbatlar içince içim çok ısınıyo hemen tuzlu bişeyler arıyom
oğlum gör bak annen senin için nelere katlanıyoo...

eğer aksilik olmazsa 15 eylül , 12 eylülde son kontrole gidecem o zaman kesinleşir
Hiç bir sorun olmayacak inşallah otursun tüm sıpalar yerlerinde zamanları gelince sırasıyla doğsunlar.Bizimkine de şiimdilik 3 EKİM dedi 13 Ekim normal doğum tarihiydi bakalım hayırlısı olsun.

Sorma kızım biz de de aynı sorun var koca birtaraftan kız diğer taraftan birde sıcak bayılıyorum.

ya destinam yatacak yer yokki.bütün odalar dolu.bizim aciliyetinden evi ayırmamız lazım.yoksa bebiş büyüyünce nere yatacak?benim boş odam olsaydı kırkı çıkınca odasına yatıracaktım.ama işte maalesef yok.napcamı da bilemiyorum.kocişe de dedim.o da hak veriyo.taşınmayalım.annenler gitsin yeni eve dedim bakalım.inşallah öyle olur

anam koca gobekler sığamıyonuz muu kocaa yatağaakaydirigubbakcemile3
ben gondermem kocammı hıcbıyeree,naparım sonraa:çok üzgünüm:
eylulum cok zor vallahı ımkanınız varsa durduğunuz kabahat ayırın evi ya. hem yazık değil mı san bu halınle bıle elaleme hızmet edıyon. bıde yemek derdi,temızlık dertlerı bıtmıyor..kıyamam ben sana :teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…