çıtırcım geçmiş olsun gülüm ..annene acil şifalarŞeniz
olcaycım eğer sezeryan olucaksan normal doğum tarihinden 10 gün önce almayı tercih ediyo doktorlar...zaten normal doğurcaksanda 10 gün sonrasına kadar bekletiyolarrr..
photoshum teşekkürler tarif için ya ama gözüm korktu valla 5 kilo un falan şimdi ben ayın 20 si gibi ist gidicem doğum için orda ablamlarlamı yapsam diyorum valla..burda beceremessem sorumluluğu almıyimkaydirigubbakcemile2
günaydınnn ben geldim:sm_cool:
herkese hayırlı ramazanlar gerçi oruç tutmayınca insan pek ramazanı da anlayamıyo şu tv olmasa unutcaktım bugün
iki gündür yoktum ama kimse beni öslememiş:çok üzgünüm:
neyse affettim sizi hastalarınız çokmuş bu hafta
celencim sana ve çıtırcım annene çok geçmiş olsun canım
celenim inşallah doğum sancısı filan deildir gerçi olsa da bi şey olmas herhalde artıkım eli kulağında beklememiz gerekiyo ama yine de kendime konduramıyom doğurmayı sanki hep içimde benle birlikte böyle yaşıcakmışz gibin
üffff haftasonu çok gezdim valla benim oğluş seyyah filan olur bu gidişle :roflol::roflol: minyatürkü gördüm hayran kaldımm
ama hala pazar gezemedim kociş beni pek pazara götürmek istemiyo herhald bu haldeyken
nihayet bi tane hamiş pijaması beğenip alabildim resmini çekip koyarım bunu evde giycem çünkün hastanede ziyaretçim olmas herhalde çünkü normal doğum olcağından çok kalmam hastanede diye düşünüyom
hastane içinde çok özenmeden bi gecelik alcam eve dönsem de şu çantayı hazırlasam bende artıkım
çakılım son 14 kıssssssss 14 ne ki:uhm::sm_cool:
Hiç bir sorun olmayacak inşallah otursun tüm sıpalar yerlerinde zamanları gelince sırasıyla doğsunlar.Bizimkine de şiimdilik 3 EKİM dedi 13 Ekim normal doğum tarihiydi bakalım hayırlısı olsun.eğer aksilik olmazsa 15 eylül , 12 eylülde son kontrole gidecem o zaman kesinleşir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?