2008 Ekim Anneleri

Bak kızın lafını duydu heyecanlandı sıpa...Nasılda tepikliyo çapkınım benim uyyyyyyy anasının bitanesi...

günaydın annişlerhihoyyythihoyyyt
bi temizlik yapalım öyle gelelim dedik,ofiste heryer toz içinde dokunamıyom valla
neyseki sildik tertemiz oldusırnaşık şeysırnaşık şey
bu aralar herşey pismiş gibi geliyo bana niyekine kafamçokkarıştı,kurdeşen dökcem valla :CüvCüv:

günaydınlar herkese..dün dr.dan iftar vaktine yakın döndüğümüz için giremedim..kocişe yemek falan hazırladım..sonrada siteye giriş yapamadım.bebişim dönmüş..pek bi işine yaramayacak gerçi.geçen günkü sancım ondan olabilirmiş.yüzünü falan göstermedi bize:çok üzgünüm:2.550 kilo olmuş.dr.3 kilo falan olmaz dedi.öyle tombik bi bebek bekleme dedi bidesenağlama neyse dedim sağlıklı olsunda..sonra nst ye bağladı beni.sonucuda pek beğenmedi.bizim sıpanın yine tembel bi günüydü dün.hareket etmedi fazla.bu sabah için tekrar çağırdı.yine girdim nst ye.bu kez daha iyi dedi dr.artık sürekli dikkat et hareketlerine dedi.gün içinde sayacağım çok hareketli olmadığı için.tek başına büyük sorumluluk altında hissediyorum kendimi.ya anlayamazsam falan diye..artık haftada bir gideceğim.bayram öncesi sezaryen kesin ama tarihi henüz vermedi.umarım sizler iyisinizdir dünden beri.içeri şimdi girdim valla bi duş falan alayım gelirim yine.öptüm simdilik:1hug:

günaydın
ben dün üye oldum daha ekim annesi olarak katılabilirim heralde 31+4günlük hamileyim bende kızımı bekliyorum

Son düzenleme:
son zamanlar iyice geçmez oldu bende bu forumu buldum gayet güzel görünüyor sohbetler benimde heyecanımı paylaşırsanız sevinirim

kızlar dün doktora gittim 2000 gram geldi bebişim normal mi sizce yani kilolu mu olur yoksa çöp bebek mi

fikri olan varmı acaba

CNM demek yüzünü göstermedi ayıp etmiş ama kızdım şimdi bıcırığa senide bağlamış nst ye benide 33.hft.dan sonra bağlayacak şeker çıktığı için öyle dedi yoksa daha geç bağlıyolarmış sende hatırladığım kadarıyla şeker,tansiyon gb bişey yoktu nst için erken değil mi ya???Bi de niye kilosunu az buldu ki bence iyi ama...Daha en az 3 haftan var bi de bayramdan önce olacaksa 37.haftanmı oluyor ay benide baya telaş basıyo ya sizler bööle diyince seninle aramızda 2 hafta var ya ayyyyyyyyyyyy............Nst nasıl bişey kaç dk.sürüyo???

BEYAZ ZAMBAK hoşgeldin aramıza umarım hoşça vakit geçirirsin bebeişinin adı belli mi???Belliyse sitemizin bitanesi DESTİNA' mız eklesin listemize...

evet canım baş aşağı döndüğü için ilk kez göremedik yüzünü..ne güzel ters duruyodu işte.bende vicdan azabı duymayacaktım sezaryen olurken..gerçi yinede duymayacağım ama.bende şeker ya da tansiyon falan yok Allaha şükür.sanırım hareketleri az dediğim için soktu nst ye.bide dr.sat tan 1 hafta önde gidiyor.yani dr.a göre 34.4 üm bugüm.35.haftadayım.38 de falan alacak sanırm.kilosu aslında banada çok azmış gibi gelmedi ama belki tosun gibi bi bebek beklemiyim diye söylemiş olabilirkaydirigubbakcemile3 ya da 3 haftada çok kilo almaz falan diyemi acabaCADIARZU nst de tok olman gerekiyo.soluna doğru yatırıp göbeğine bikaç tane alet bağlıyolar.bebişinin kalp atışları duyuluyo buf buf buf buf diyesırnaşık şeyçok şirin...hareket etmesi falan duyuluyo.alet kayıt ediyo.yarım saate yakın sürüyo..belki daha az tam saate bakmadım.

beyazzambak hoşgeldin canım aramızaa.s.
keyifli paylaşımlar dilerim..doğurmadan önce burayı bulmuş olman büyük şans.şahsen ben kendimi bu konuda çok şanslı hissediyorumyerimseniben

photoshum gözünaydın..bebeğin kilosu iyi csnım unutms kilolu bebek sağlıklı bebek demek değildir benim kısım 2 kilo doğdu yanında 3.500 kiloluk bebek küvezde yatıyodu önemli olan sağlıklı olması ayrıca hiçte zayıf falan diil daha 3 haftan varr..kaydirigubbakcemile5

çakıl bu ne kız doğum yaklaştıkça uyku basıyı garıya ne kadar çok uyursam zaman okadar çabukmu geçer diyosun kııkaydirigubbakcemile3

celen nerdesin lenn sedayıumı izliyon latif doğanın var bugün orda..kaydirigubbakcemile

beyaz zambak hoş geldin tam doğum tarihini yazarsan sevinirimm

GÜNAYDINNNNNNNNNNNN

beyazzambak hoş geldin ........
fatoşum gözün aydın bidenemmmmmm .................
olcayım istanbulu severim ama cıksssss içgüveyi konusunda kararlıyız :)))))))
destinaaaaaa günahımı alma bacım sabah ezana kadar uyumuyoruz kocişle oturuyoruz, malum yazın son günleri ya balkon sefası yapıyoruz eeeee sabah 5 de uyuyunca da ancak uyanılıyo
akşam siteye giremedim sinir oldum yaaaaaa

günaydın ekim anaları.....:CüvCüv:
fatoşcum 33+3'te bebeğin 2550gr ise normal benimkide 34+4teyken yani 1 hafta daha büyük olmasına rağmen 2300gr.dı doktor çok normal olduğunu önemli olan bi önceki kontroldekinden sonra nekadar geliştiği dedi bi ay önce 1600dü 1 ay sonra 2300 1 ayda 700gr almış gelişimi çok normal artı kilolu bebek sağlıklı bebek anlamına gelmez dedi
öyle olsaydı geçenlerde 7 kilo doğan bebek ölmezdi kiloya takılma önemli olan sağlığı hatta normal doğum için çok kilolu olmaması daha iyi ben normal düşünüyorum çünküm:CüvCüv:

beyazzambak sende hoşgeldin canım:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…