günaydınlar herkese..dün dr.dan iftar vaktine yakın döndüğümüz için giremedim..kocişe yemek falan hazırladım..sonrada siteye giriş yapamadım.bebişim dönmüş..pek bi işine yaramayacak gerçi.geçen günkü sancım ondan olabilirmiş.yüzünü falan göstermedi bize:çok üzgünüm:2.550 kilo olmuş.dr.3 kilo falan olmaz dedi.öyle tombik bi bebek bekleme dedi bidesenağlama neyse dedim sağlıklı olsunda..sonra nst ye bağladı beni.sonucuda pek beğenmedi.bizim sıpanın yine tembel bi günüydü dün.hareket etmedi fazla.bu sabah için tekrar çağırdı.yine girdim nst ye.bu kez daha iyi dedi dr.artık sürekli dikkat et hareketlerine dedi.gün içinde sayacağım çok hareketli olmadığı için.tek başına büyük sorumluluk altında hissediyorum kendimi.ya anlayamazsam falan diye..artık haftada bir gideceğim.bayram öncesi sezaryen kesin ama tarihi henüz vermedi.umarım sizler iyisinizdir dünden beri.içeri şimdi girdim valla bi duş falan alayım gelirim yine.öptüm simdilik:1hug:
CNM demek yüzünü göstermedi ayıp etmiş ama kızdım şimdi bıcırığa senide bağlamış nst ye benide 33.hft.dan sonra bağlayacak şeker çıktığı için öyle dedi yoksa daha geç bağlıyolarmış sende hatırladığım kadarıyla şeker,tansiyon gb bişey yoktu nst için erken değil mi ya???Bi de niye kilosunu az buldu ki bence iyi ama...Daha en az 3 haftan var bi de bayramdan önce olacaksa 37.haftanmı oluyor ay benide baya telaş basıyo ya sizler bööle diyince seninle aramızda 2 hafta var ya ayyyyyyyyyyyy............Nst nasıl bişey kaç dk.sürüyo???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?