2008 Ekim Anneleri

sorma çakılım.sabah sabah moralim çok bozuldu.ama benim bir hafta önce doğum yapan akrabam lokal yaptırdı.ya yarım saat sürmüş.tam konuşamadım ama nasıl oldu diye.ne var sıkamazmıyız dişimizi.ya da özele gidecez.eşimiz de camlı bölmenin ardından izleyecek bizi.başka da yolu yok.

eylülcüm boşver böyle şeyleri duymak çok kötü yapıyo insanı Allah korusun öyle bişey başına geldiyse insan bi kan testi falan istemez mi en azından ben inanmıyorum yada inanmak istemiyorum

ULEN KARININ DOĞUMUNA 10 GÜN VAR ANLATMAYIN SÖYLE HİKAYELER:mymeka:

eylülcüm onlar neden çekinmiş anlamadım dünyayı tanımam yıkarım hastaneyi kafalarına işte böyle insanların başına geliyo böyle şeylerrÇok üzgünüm çoook

kıss celen kocanmı geldi latif doğandamı kaldın niye gelmiyon:sm_confused:

eylülcüm ne sıkandallar oluyo malesef burası türkiye diyoruz geçiyoruz çok üzücü amasenağlama
kiminin bebeği çalınıyo kimininki kayboluyo,kiminin içinde ameliyetta neler unutuyolar,
malesef duyuyoruz böyle şeyler ama korkuylada yaşanmaz,allah esirgesin demek lazım ,
herkesin başına gelecek diye bişi yok ama gönlünü ferah tut böyle pimpirklenmek sadece strese sebep olur,dua edelim herkes bebeğini sağ sağlim alsın kucağına:Saruboceq:Şeniz

iyi sana izin vermişler ben de dün ayrıldım izne artık bir ev hanımıyım bana izin vermadiler ya çalış ya da izne ayrıl dediler

çalışacam yer çok uzak olduğu için mecburen izne ayrıldım yoksa ben de aktaracaktım
idarecilerinin kıymetini bil valla

ya bilmiyorum.neden mahkemeye gitmediklerini.ama annesi görmüş ilk.ama salak kadın bebeği gömünce söylemiş kızına .hayret bişey ya.çakılım amacım seni korkutmak falan değil.biliyosun ki ben de sezryanım,destina da ve daha birsürü arkadaşımız var sezeryanlı.ama paylaşmak istedim.güvenmediğiniz hastaneye gitmeytin diye söyledim.biliyosunuz kalbimii

canım ev hanım yazıyo sen de mi öğretmensin doğru her söylediğim bunu diyo ballıymışım yani
bu arada bu akşam geliyo calanin kocası hazırlık yapıyodur artıkın

canım ev hanım yazıyo sen de mi öğretmensin doğru her söylediğim bunu diyo ballıymışım yani
bu arada bu akşam geliyo calanin kocası hazırlık yapıyodur artıkın

yok bence o heyecandan sabaha kadar uyumamış hazırlık yapmıştır , şimdi de muhtemelen kuaförde filandır

nisanur yeni ev hanımıyım canım dünden beri

öğretmenim ama izne ayrıldım çok şükür artık bir yıl ev hanımıyım

iyi hayırlı olsun zambakcım doğum izninden sonra ücretsiz izin mi almayı düşünüyosun
ha bu arada kızlar size de haber vereyim şu babalara doğumda verilen 3 günlük izin 5 e çıkarılmış

canlarım kocam geldi bilisayara girmek canı istiyomuş söylemesi ayıp evi de pislik götürüyo biraz silip süpüreyim hadi byee

hoşbuldum eylül sohbetler çok güzel

nisanur evet canım 1. dönemi doğum izni falanla 2. dönemi de aylıksız izinle kapatacam inşallh
kızıma kendim bakmak istiyorum

benim ev de çok pis ama temizlemeye halim yok

bazen düşünüyorum da keşke şu televizyondaki sihirli şeyler gerçek olsa da bir parmak hareketiyle her işimizi yapabilsek ne hoş olur dimi

cumaya mı gittiniz yaaa destinaaa, olcayyyyyy, celennn, nisa,fatoş , kajo, eylül , fulya, ibolya ?????????

ailemizin sapıkı bızdıkcanımız napıyor acep , özledik valla, bi internet aboneliği alıverse artık , bebişin hazırlıklarını yapıyordur herhalde

:icecream:şutarafagittibu smileyıda artık kullanmıyim amacı değiti:roflol:

bence bizim sapıkımız bızdık değil celenmişsırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…