e yavrum iyi dion hoş dion da işiniz olunca netceniz kaydirigubbakcemile3
şindik o ilgileniyo mu demek oluyomuş, ay senin adam çok komuk ay güldürüyo beni
len olm kendin bak o zaman çocuğuna yaaa, sonra sen çekecen acısını, hay ben senin o kocanı varya, domatis gibi çiğnicem olmucek, bu şerefi sana veriyom anacım, herkes kendi hödüğünü çiğnesin kaydirigubbakcemile3
pardon iş derkenfisfisfis ne işi hangi iş:sm_confused: ööle bişimi varmış:uhm:
manyak azıcık baksın tabi belleeem ayrılıo 2 ye bütün gün dolaş dolaş:mymeka:
hani çocuk yapılıyo ya o iş :roflol:
yuuuh karı korkmus zaten bide sen böörüyon angut:mymeka: yavrum allah korkusu tabiki vardır da can da ayrı bişi:mymeka:
kes len tarzıma karışma kendimce telkin ediyom işte karıyı hayret bişi :mymeka:
hani çocuk yapılıyo ya o iş :roflol:
:
haa o muuu biz yaptık cocuğu tamamyerimseniben
Ben en iyisi kocacima sarilip uyuyum ki durdukca beter korkuyom korkunun gozunu seviim bizim hoduk oldu kocacim her ne kadar hodukte olsa yakinimda ondan baska kimim var bisey olsa ortada kalirim bi basima amaan kiymetini biliim gene yanliz yatmaktan iyidir
ben de turkcell reklamı gibin dolanıyom ortada "bir hafta sonuuu, bir de hafta içiiiiiii" :roflol: adam gülüyo bana hemiiii :jeyyar:
:roflol::roflol::roflol:
len iboş baya bi işler yapmışsın aferin oğluş da check up tan geçmiş maşallah
ya bu kışta kıyamette Allah ım sen koru deprem gibi felaketlerden biz aciz kullarını:Saruboceq:
he valla etttik bişyler, uyuz doktoru kandırdım sevk ettirdim kaydirigubbakcemile3 la bilmiom neden ben soğuk kanlı davranabiliyom depremde, tabi çok şiddetli yıkılmara yol açan bi deprem görmedim hiç, allah göstertmesin inşallah, ama dediğim gibi deprem oldu diye çok korkmuorum, o an korkuyorum sonra kendimi toparlıyorum, o gece de biraz huzursuz yatıorum ama öyle dışarılara çıkıp sabahlayayım falan diye hiç düşünmedim mesela, biraz tedirgin uyuyorum sadece, bu arada karılar ben yorgunum uyuycem hemi yarın görüşürük dicem ama yarın da anam gelcek, bugün tam sıpayı astronotuna giydirdim, anam sen ben tuvaletteyken bi kus, saçı kulakları heryeri kusmuk olmuş, sildim filen ama kusmuk kusmuk kokuyo , anama yarın gel de yukayak dedim, benim herifle zor oluo, tek başıma yıkıyomuş giibi oluyom zor oluyo, -tatlicadiarzu-
ben de turkcell reklamı gibin dolanıyom ortada "bir hafta sonuuu, bir de hafta içiiiiiii" :roflol: adam gülüyo bana hemiiii :jeyyar:
ya aslında konu acılmısken ne zamandır sorucam soriim bari sanki benm kemiklerim kaynadı orda bi türlü olmiii:çok üzgünüm: cok ama cooook aciiiii:çok üzgünüm: sizlerde varmı bööle??
ya bu internet başında zaman ne çabuk geçiiiiii ben yatar dinlenek acık gündüz durmuo oğluş zaten hepinizi öptüm bayanlar iyi geceler datlu rüyalar :dance:
ya bu internet başında zaman ne çabuk geçiiiiii ben yatar dinlenek acık gündüz durmuo oğluş zaten hepinizi öptüm bayanlar iyi geceler datlu rüyalar :dance:
kak ule gidek bende gidcem bugün niyeyse belim kopcak gibi ağrıyo, eççük dinlenem de kendime gelem, beni özleyin anacım baaaaaaaaayyyy Şeniz:a015:
ya aslında konu acılmısken ne zamandır sorucam soriim bari sanki benm kemiklerim kaynadı orda bi türlü olmiii:çok üzgünüm: cok ama cooook aciiiii:çok üzgünüm: sizlerde varmı bööle??
yes hayatım benim ilk gecede bile bukadar acımamıştı doğumdan sonraki bikaç sefer fenaydı ama şimdi normale döndük kaydirigubbakcemile3
kak ule gidek bende gidcem bugün niyeyse belim kopcak gibi ağrıyo, eççük dinlenem de kendime gelem, beni özleyin anacım baaaaaaaaayyyy Şeniz:a015:
ben sezeryan dğourduğum içün bende yok öyle bişi anacım sengözlerimebaksanab
varya len elle bak sert sert gelii:mymeka: yoksam benmki kemikleştimi:1shok:kız celen orda kemik yok kiiiiiiiii :roflol:
yes hayatım benim ilk gecede bile bukadar acımamıştı doğumdan sonraki bikaç sefer fenaydı ama şimdi normale döndük kaydirigubbakcemile3
geccek dimi:çok üzgünüm: ya nerdeyse hala tam anlamıyla siftah yapamadık desem yeridir:çok üzgünüm: buda buda bitmii:icecream: azıcık sulamak lazım gelii:enbuyukkk:
ben sezeryan dğourduğum içün bende yok öyle bişi anacım sengözlerimebaksanab
bende sezeryan yaptım len:mymeka: cemre ters geldi.acaba zilli ayaklarınlan bişimi yaptı len giderayak:1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?