Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ggüünnaayyydıınn kızlaaaar...hihoyyytyaw geçmişi okumaktan gelemedim bi türlü ama kimsecikler yok yinemirmirmirmir....dün hapşırıo die bebişimi doktora götürdüm yok bişei alerjik dedi:sm_confused::sm_confused:...
şimdi benim bebişimin neye alerjisi war:uhm::uhm:
alerji mevsimi deilki anlamadım gitti:sm_confused::sm_confused:
neyyyse
Kiz ibolya sabah sabah gulme kirizine soktun haa senin baban daha sinirliymis ama su sunnet dugunu isinde sana katiliyorum canim cocuk hatirlasin tabi bu erkekligin bi simgesi ailensi icin bi sereftir oglunu sunnet ettirmek cocuk oynayacak sunnet elbisesi elinde asasi felen kral gibi bi resim cekilecek dimi
ayy pes ettim 1560 a kadar okuyabildim bu ne len hiç çıkmıyomusunuz siz burdan aaa celennnn çok geçmiş olsun bacım ya bende ööle nasılsa dönmez die bırakıp işimi gücümü yapıyorummm korktum şimdi bunlar ne zaman büyüdüü bea:1shok:
kızlar biz dün ilk defa oğlumla gezmeye gittik hiç ağlamadı biliyomusunuz kuzumm benim uslu uslu arabasında durdu etrafına bakındı ay inşallah düzeliyodur oyun halısı baktım oğluma çok güzel 10 aylığa kadar oynayabiliyomuş içinde,
sünnet olayını bende istiyorum şöyle nisan mayıs gibi yaptıracam hem idrar yolu enfeksiyonlarını önlüyomuş hemde daha bişey anlamadan olsun bitsin büyüyüncede anlı şanlı düğününü yaptırırım kuzucuğumun olayın sadece tadını çıkarsın dimi ama
iboşş kaka tahlili nerden çıktı o yeşil tanecikler bizde de oluyo sarı olduğundada sarı tanecikler oluyo bide bugün ilk defa böyle lif lif şeyler gördüm bu ayki kontrolümüzde mutlaka kaka tahlili isteyecem değilse bu oğlanaın kakası beni öldürecekk
hoşbulduk yavrusşöyle bi bakım dedim benimki dışarı gidelim dio bende gitmek istemiom adamceyiz sıkılmış evde azcık hava alalım deyo izin günüydüü azcık dışarı çıkalım bakalım
ya kitap okuyamıyorum 1 aydır okumak istediğim birkaç kitap var onlarıda alırım...işte böylee sen naptın hacer napıoo teyzesi yesin onu çok tatlı yaa :ecrin_bebek:
nihali bende merak ettim inş iyileşmiştir ya![]()
Git gez burda hava guzel antanya daha guzeldir hacer de suanda uyuyo teyzesi iyi kizimi erkege benzittiler yaav saci yok ama kizim kiz cok zilli sirinlik yapiyo kaydirigubbakcemile3
kışa alercisi vardır, benim herif de kış geldimi öksüre öksüre bi hal olur, ama yazın hiçbişey olmaz
aynen kaydirigubbakcemile5
ne bilim olm angut dr öyle dedi, zaten bi tek o zaman oldu, şimdik normel kakası, bence ffitilden oldu yaa, çünküm hç olmadıydı öle, bak fitil vermiyom şimdi yine olmuyo
kitap okumak mı o ne :1shok: eskiden işyerine servisle gelir giderdim o zaman serviste gelirken giderken okurdum, sonra hamile kaldım evi işyerinin yakınına taşıdım, e akşam yorgun geliyosun hamilelik vs, derken kitap okumayı unuttum, bende pek severim aslında, 1 yıldır hiç okumuom, şu aralar kitap okumak bana lüks, açıköğretimden 3 dersim kaldı, daha onları verecem, ühüüüüü kitap okumak kim ben kim, burlarda fingirdiceme ders çalışim azcık dimi ahan bu da bana :mymeka:
len benimkini de gören kızmı diye soruyo neresi kıza benziyo yaaa :roflol:
len celen karusuu arabada uyumayanı senden duyuyorum haa ilk. CADIARZU genelde uyur bebekler arabada ... bu cemrede cadıı olcakk şimdiden belli arabada bile durmiyy len gamyoncuiremsu benimkide duruyo çok şükür yalnızda çıkıyoruz oğluşla...arkada uslu usluu uyuyoo maşallahhh...doğuma kadar araba kullandım kocaman karnımlaa oyy oyy hatırladıkça bi tuaf oluyorum haabide hamile denize girdiğim zaman ay nasıl komik oluyodu denizden çıkamıodum sahile eşim çıkarıooduu zar zorr kaydirigubbakcemile3
Bisey sorcam ya teyzem israrla bana devit 3 kullanma acd kullan diyo dr sorcam gittigimizde kullanan var mi ben bi ara iyi seyler duymadim sanki onun hakkinda mi baska seymiydi acaba kafam karisti
Leen bende yeni ogrendim oglun kiza benziyosa arkasi kizmis yani 2 bebegin kiz olurmus bu bebeklerin gelisimi ne hacerin resmini koyduydum zeynep felan kizin erkege benziyo arkasi erkek dedi o ne oluyi ki dedim yani kardesi erkek olacak dediler seninde kizin olacak yani
len ibolya nettün oğlanııı
he len ben ilk cezamıda hızdan karnım burnumda yediim :CüvCüv: yalnızdım çevreyolunda bi araba sıkıştırdı ondan kaçım derkeeen bastım gaza radar varmışş yazdı abii 270 ytl yazmıştı sğlsun...len benim suçum ne kii şerrrrefsizden kaçımm derken ceza yedimm kötükedihüsoe bende kullandım hatta son kontrolume kendim gittimdi.kocam istannbulda die araba bendeydi tek basıma ora bura geziodum.hatta eylül ayında bi gece 2 de teyzemi karsılamaya gittim alana bide gece 4 te gittim eniştemi karsılamaya alana.o saatte beni gören şaşırıodu..yani kızımın gelişimiş arabada gecti diebülürüm.hadisenin hadi oğlan sarkısını son ses acardım oda içerde deli gibi tepinirdi.tek o sarkıda hatta..ayy ne günlerdi beee.ama şindük arabayı iplemii.ya dedimya arabada bile kucakta olmak istei.koltuğumda yatiim uyuyim demii..deli edii..
çok bişmiş karuu (dbest)önce gel öpemm len Şeniz sen okudun mu elif şafağın siyah süt ve ayşe kulin in umut unu..bugun onları aldım ben...umuttan önce vedayı okumak gerekiormuş devamı niteliğindeymiş..siyah sütüde çok merak ediom sen okudun muu leyn yada okuyan var mıı![]()
oooo dolmuş yine sayfalar
biz de bugün dr a gittik 3 ay kontrolüne. ama canım sıkıldı. 12 gün önce aşısı vardı kızımın, sağlık ocağında 5.800 kiloydu. ama bugün dr da 5800 tarttı. dr tartıdan tartıya fark eder dedi ama hiç mi kilo almadı kızım yaa:çok üzgünüm: