2008 Ekim Anneleri

gazı mazı yok sıpanın:mymeka: öölesine ağlıo.dudakları morarıyo sesi kesilio gözyaşları süzülüo yanaklarındansenağlama
ama bu süt konsunda bende tereddütdeyim:çok üzgünüm:süt geliyo cok şükür ama doyurmuyomu acaba??nasıl anlarım len:uhm:
canım bi mama ver dene dicem ama doktoruna sormadanda olmaz...eminim ben mama takviye yapmasam yıkar benimkide ortalığı..çünkü emior gazını çıkarıyorum mama azcık geç kalsın yıkıo ortalığı... 6 sında mı gitcektin sen...gidince bi sor bakalım... sinirleri çok yıpratıor walla bütün gün mızır mızır o ağlama...derdinide anlatamıo ki yavrucak mecbur deneyerek öğrenceksin işte

lem bak bi sütünü bi sağ biberonla ver baam, biraz böle devam et baam, ama arada da emzir memeni unutmasın, biberonu verdikten sonra da hala biberonu veya senin memeni emmek isityo mu ona bi dikkat et, baktın ki neden o deel o zaman emmeden deeldir, hatta biberonla ölç bi beben ne kadar süt emiyo, bu arada bebeyi ağlamaya alıştırma lem, o daha kötüymüş, olmazsa kucağına al oynaştır gezdir ne bilem işte bebenin huyunu sen biliyon susturmak için çareler ara

kucaktan indiği için ağlıo zaten sıpadelikafadulden derdi gezmek.biberonlada veriyorum göğsümde alan sütü sağıp.ama toksa almıo.içtiği zaman küçük biberonun hepsinibitirio.cokacimcoook

canım bi mama ver dene dicem ama doktoruna sormadanda olmaz...eminim ben mama takviye yapmasam yıkar benimkide ortalığı..çünkü emior gazını çıkarıyorum mama azcık geç kalsın yıkıo ortalığı... 6 sında mı gitcektin sen...gidince bi sor bakalım... sinirleri çok yıpratıor walla bütün gün mızır mızır o ağlama...derdinide anlatamıo ki yavrucak mecbur deneyerek öğrenceksin işte

he 12 sinde gidecez.valla mamadan cok korkuyorum.verirsem bi daha beni emmiycek die korkuyorum:çok üzgünüm:

ibolyam walla sanki bir çocuk annesi değil gibisin kulak demişsin ya doğru...kulakta felakettir anacım belli etmez kendini ama acaip huzursuzluk yapar.hatta ablamın bebişide durmuordu doktor bişe bulamadı en sonunda kulakta vardır bişe dedi oysaki görünürde bişe yoktu sonra bi ilaç verdi yavrum azcık daha ii olmuştu... dışarı çıkarken mutlaka kulaklarını kapatıyorsun demi..rüzgar gitmesin yanii.ben soğuktan.yağmurdan değil en çok rüzgardan korkarım hemen şifayı kaparlar rüzgarda

he 12 sinde gidecez.valla mamadan cok korkuyorum.verirsem bi daha beni emmiycek die korkuyorum:çok üzgünüm:
haklısın canım bende korkuyorum beni bırakırmı die ama 20 günlük olduğundan beride hem beni hem biberonu alıo benide bırakmaya hiç niyeti yok gibi kuzumun aman bırakmasında anne sütü gibisii yooook :1closedeyes:

ibolyam walla sanki bir çocuk annesi değil gibisin kulak demişsin ya doğru...kulakta felakettir anacım belli etmez kendini ama acaip huzursuzluk yapar.hatta ablamın bebişide durmuordu doktor bişe bulamadı en sonunda kulakta vardır bişe dedi oysaki görünürde bişe yoktu sonra bi ilaç verdi yavrum azcık daha ii olmuştu... dışarı çıkarken mutlaka kulaklarını kapatıyorsun demi..rüzgar gitmesin yanii.ben soğuktan.yağmurdan değil en çok rüzgardan korkarım hemen şifayı kaparlar rüzgarda

evet bende korkarım kulağını rüzgar yemesinden..en dikat ettiğimdir.ama kulağında sorun olsa emerken cok huysuzlanır.bu emerken sakinlio...bakalım şimdilik keyfi yerindde babasına aguluo.
aaa buarada kızım dönmeye basladı.:teytey:gece emdikten sonra solunun üstüne yatırdım.sabah bambaska bi yerde ve sekilde buldum yatağında:roflol: artık daha dikkatli olmak lazıma.s

evet bende korkarım kulağını rüzgar yemesinden..en dikat ettiğimdir.ama kulağında sorun olsa emerken cok huysuzlanır.bu emerken sakinlio...bakalım şimdilik keyfi yerindde babasına aguluo.
aaa buarada kızım dönmeye basladı.:teytey:gece emdikten sonra solunun üstüne yatırdım.sabah bambaska bi yerde ve sekilde buldum yatağında:roflol: artık daha dikkatli olmak lazıma.s
hee benimkide dönüo sağına yatırınca değilde soluna yatırınca atıo kendini...hatta dün yatağına koydum eşim dedi sen mi yatırdın yüzüstü .. hayır dedim kendisi dönmüş...ama benim ki tembel anacım doktor yanınızdayken yüzüstü yatırın dikkatini çekin kafasını kaldırıp ellerinden kuvvet alarak vücudunu kaldırmaya çalışsın dedi sırt ve omuzları gelişsin die... benimki yapıo ama hemen sıkılıo nasıl söylenio kızıo öyle yatırıoz die... kaydirigubbakcemile3 şimdiden tembel büyüyünce ne olur bilmem :roflol:

he anam oynasıoz.emerken sorun yok.emdikten sonrada sorun yok.bi yarım saat keyfi süper.ondan sonra dellenio.özellikle uyku saatini gectiğinde.10da veya 10 bucukta uyudu uyudu.uyumaı tamamlaelaelaelaelae uykuya dalamadığı için sinirlenio.delikafadulden

anam o çok berbat yaaa, geçenlerde benim sıpa da napsam dalamıyodu, yarvu memede uyutmayı denesen olmuyomu , ben memede sarhoşlatıyom sonra kucağımda icük icük sallıyom uyuyup kalıyo ,sonra yatağına yatıryıom gerçi senin kız cazgırt olcek bu çare ona kar etmez ya bi dene baam :delphin:

kucaktan indiği için ağlıo zaten sıpadelikafadulden derdi gezmek.biberonlada veriyorum göğsümde alan sütü sağıp.ama toksa almıo.içtiği zaman küçük biberonun hepsinibitirio.cokacimcoook

e anam o zaman o kucak çocuğu olmuş, lem bırak dursun kucağında yazıktır yaaaa, kuş kadar bebe, öyle mutlu oluyo napcen, şimdi oncacık mutluluğu esirgiyecenmi, elleme yav dursun kucağında, sitttin sene kucağında kalcek hali yok ya icük sabrediver bacım

anacım valla geçen gün benim sıpa durmadığında bi arkadaşım dediydi bu kulak olayını, emzirirkene kulağının arkasına doğru bi bastır baam dediydi, eğer ağlamaya başlarsa kulağı ağrıyodur dediydi de ondan öğrendim şakkıdı

81186905vu1.th.png

şu yavruyu gördüm ağzım açık kaldı sizde görün dedim...7 aylık 20 kiloymuşş yavrum yaa :çok üzgünüm:
murnu gözü ağzı küççücük kalmışş

ay evetttttttt ben de bu gün farkettim sölücektim laf karıştı söleyemedim, anam bende bugün karnının üstüne yatırıp oynaştıram dediydim sol eliyle kendini bi itti haydeee yan yattı, lem nasıl becerdi o kadar minik cüsseyle onu lem :1shok: yakında kanepeyi açıp 2 kişilik yatak haline getircem minderini en dibe yaslayacam, minderin önüne de yastıklar yığacam başka türlü olmucek vallaha, ben hala yatağına yatırmadım benneyaptımki

hee benimkide dönüo sağına yatırınca değilde soluna yatırınca atıo kendini...hatta dün yatağına koydum eşim dedi sen mi yatırdın yüzüstü .. hayır dedim kendisi dönmüş...ama benim ki tembel anacım doktor yanınızdayken yüzüstü yatırın dikkatini çekin kafasını kaldırıp ellerinden kuvvet alarak vücudunu kaldırmaya çalışsın dedi sırt ve omuzları gelişsin die... benimki yapıo ama hemen sıkılıo nasıl söylenio kızıo öyle yatırıoz die... kaydirigubbakcemile3 şimdiden tembel büyüyünce ne olur bilmem :

yok anam bizimki de tembel o yönden, karnının üzerine yatırıyom biraz uğraşsın spor yapsın yorulsundiye, anam kafayı kaldırıyo şöyle bi etrafı süzüyo ilk başta, sonra elleriyle kendi kendini itmeye çalışıyo, bacaklarıyla tekme atmaya çalışıyo, sonra yoruluyo tabi, ıh ıh yapmaya başlıyo, hıh diyom içimden birazdan isyan çıkcak, az bi zaman daha geçiyo hıyaaaaaa diye bi bağırıyo :roflol: o ağlayışına bayılıyom yaaa, kız giibin ağlıyo hıyaa hıyaa hıyaaa diye kurtarın beni çığlıkları atıyo, iyice sıkılınca ben de geri sırt üstü yatırıyom o zaman ses kesililyo, tembel bunlar lem kaydirigubbakcemile3

lennnnnnnnnn nerdesinizzzzzzzzzzzzzzz huuuuuuuuuuuu

ben burdayım anam bi dene ibolya verek olar mı kaydirigubbakcemile2

selam bacılarım nasılsınız bakem.bebişler ne alemde:))

ben eyiyim anam bebiş de demince isyan çıkartıyodu şimdi pes etti uyukluyo, ama hala akşam kakasını yapmadı yaaa, şu anda mok bekliyom valla , pıtır pıtır sesini duyduğum an hpoplayacam böcüğün üzerine şakkıdı

Back
X