2008 Ekim Anneleri

:Saruboceq::nazar:cok saolun kızlarr..gercekten kotu bır andı yasadiğımsenağlama
iboşcum snle konusmadan once yasadık bu olayı.yerimseniben
allah hepımızın yavrularını korusunn

nedenkı ıboscumm=??
hepımız herzzamn neselıce sohbet edız ama kımler neler yasıo ıcınde neler var nerden bılcezz:1no2:
o an gıtmem gerektiği için sen bısey yazdığında anlaatamıcam die gırmedım konuya.kotuyum bılmemneu yazcam anlatamcam merak etcektın.sonra ısımı haledeıp geldım hemen anlatıım zaten.nesekı ııyım sımdı.topluyorum kenmdı:nazar:

nedenkı ıboscumm=??
hepımız herzzamn neselıce sohbet edız ama kımler neler yasıo ıcınde neler var nerden bılcezz:1no2:
o an gıtmem gerektiği için sen bısey yazdığında anlaatamıcam die gırmedım konuya.kotuyum bılmemneu yazcam anlatamcam merak etcektın.sonra ısımı haledeıp geldım hemen anlatıım zaten.nesekı ııyım sımdı.topluyorum kenmdı:nazar:

hııııııı anam ne biliym yaaa, neyse gelmiş geçmiş olsun allah bi daha göstertmesin Şeniz

günaydın millet.bu gece çok üzgün yattık.nedeni gazzede birsürü bebekler anasız birsürü analarda bebeksiz kalıyor senağlamave bütün dünya seyrediyor sadece.bir an bizimde başımıza geldiğini düşündüm miniğime baktım.Allah korusun düşünmesi bile insanı mahfediyor.Allah zalimleri KAHHAR ismi şerifiyle kahreylesinsenağlama

Gunaydin annisler dun citira cok uzuldum moralim bozuldu hepimizin basina gelebilirdi allah korusun tum bebisleri ya tv de goruyoruz bu bebelerini dogurup dogurup sokoga atip cami avlusuna birakan annelerde nasil bi vicdan var ya dusundukce cildiracak gibi oluyorum o masum yavrunun gunahi ne ya burda cop tenekesinin yanina yeni dogmus bi bebegi koyup gitmisler onu duydum cok sinirlendim pislikler yatmasini biliyon ama allah belasini versin

günaydın herkese ii pazarlar çok hastayım kızlar feci şekilde öksürüom ıhlamur falan içiom süreki umarım çabuk atlatırım dualarınızı eksik etmeyin :Saruboceq:

günaydın millet.bu gece çok üzgün yattık.nedeni gazzede birsürü bebekler anasız birsürü analarda bebeksiz kalıyor senağlamave bütün dünya seyrediyor sadece.bir an bizimde başımıza geldiğini düşündüm miniğime baktım.Allah korusun düşünmesi bile insanı mahfediyor.Allah zalimleri KAHHAR ismi şerifiyle kahreylesinsenağlama

ah nihalcim içim yanıyor ben haber izlemez oldum gazete okuyamıyorum dayanamıyorum :çok üzgünüm: bitsin artık bu savaş o yavrular ah o yavrular günahsızlar melekler senağlama israilin yaptığı soykırım bitsin artık senağlama

günaydın herkese ii pazarlar çok hastayım kızlar feci şekilde öksürüom ıhlamur falan içiom süreki umarım çabuk atlatırım dualarınızı eksik etmeyin :Saruboceq:
geçmiş olsun özlemcim a.s. doktora gittin mi?gitmediysen mutlaka git canım ya böyle nasıl atlatacaksın ki sütünü de etkilemesin hasta olman sütün azalır falan dikkat et :teselli:

geçmiş olsun özlemcim a.s. doktora gittin mi?gitmediysen mutlaka git canım ya böyle nasıl atlatacaksın ki sütünü de etkilemesin hasta olman sütün azalır falan dikkat et :teselli:

sağol canım...dün oğlanın doktoruna sormuştum ilaç önermedi bitki çayları iç dedi bol bol maskeyle emzir dedi öyle yapmaya çalışıom bakalım çok zor ya bebekle hasta olmak....kendinden çok onu düşünüosun ona bişey olcak diye...:a015:

of ya niye kimsecikler yok:çok üzgünüm:bi halilişkoyla ben varım.onunda sohbetine doyum olmuyor.mirmirmirmirbugün çaydanlığı ocakta unuttum ve yaktım kocamda aferin dedi:utangac:

of ya niye kimsecikler yok:çok üzgünüm:bi halilişkoyla ben varım.onunda sohbetine doyum olmuyor.mirmirmirmirbugün çaydanlığı ocakta unuttum ve yaktım kocamda aferin dedi:utangac:

off sorma onu ya bende bi çaydanlık bide yumurta kaynattığım cezveyi yaktım keremle uğraşırken ve çok sevdiğim çaydanlığımdı yani kullanılabilir halde ama yine de eski parlaklığı yok...bu veletler daha ne zararlar açcak başımıza hele bi ayaklansınlar...aman canları sağolsun da kırıp dökcekler elbet

lem bu dünyada en nefret ettiğim millet israilliler yaaa, ne nalet milletmiş anlamadım ne istiyolar bunlar yaa, bu kadar hayvani bu kadar nalet asıl olabiliyolar ya, bi tane israilli geçirsem elime on parçaya ayırıp ibreti alem diye s eyrettircem valla kötükedihüso

Gunaydin annisler dun citira cok uzuldum moralim bozuldu hepimizin basina gelebilirdi allah korusun tum bebisleri ya tv de goruyoruz bu bebelerini dogurup dogurup sokoga atip cami avlusuna birakan annelerde nasil bi vicdan var ya dusundukce cildiracak gibi oluyorum o masum yavrunun gunahi ne ya burda cop tenekesinin yanina yeni dogmus bi bebegi koyup gitmisler onu duydum cok sinirlendim pislikler yatmasini biliyon ama allah belasini versin

hamilelikten önce bi olay duyduydum da günlerce etkisinden kurtulamadıydım, yapana lanet okuya okuya bi hal olduydum, hırsımdan günlerce önüme geleni daladım, bunu yapanlar insanlıktan çıkmış kızım, allah korusun böylelerinden

canım geçmiş olsun yaaa sen niye hala iyileşemedin bakim kendine dikkat etmiyonmu yoksa yaa, bi ılık duş filen al len, uykuna filen de dikkat etmeye çalış, dinlenerek geçer böyle hastalıklar bilyon:teselli:

bi aferim de benden :roflol: len dün kkda bi topic buldum, anam sirkeyle harikalar yaratıyo millet lem, buyo sirke suyuyla bi sil baam parlatıyomuş, ben de kaşıklarda denicem bakam

herkeslere merhaba..misafirim gelicek.bekle bekle sıkıldım..geciktiler..bi hevesle girip bakayım dedim..ama çıtırın olayını okuyunca çok üzüldüm.Allah korumuş valla.bunlar ayaklanıncada işimiz zor..girmedikleri köşe kalmıcak.tüm süs eşyalarını,ıvır zıvırları kaldırmayı düşünüyorum..

ibolyacım al benden de o kadar!bu dünyada israilliler kadar nefret ettiğim bi millet yok.eski işimden dolayı onlarla çok sık haşır neşir oluyodum.inan onlarda bizden nefret ediyokötükedihüso kaç kez bikaçını gırtlaklama noktasına kadar gelip susmayı başarmışımdır Allah bilir:sm_confused: neredeyse aylık maaşlarının yarısı kadar bi parayla 1 ay ülkemizde tatil yapmayı biliyolar...ama suratları hep asık.işleri güçleri Türklere sorun çıkarmak.bu yaptıklarından dolayıda nefretim iki kat arttı.Çok üzgünüm çoook

özlemcim çok geçmiş olsun..valla en korktuğum şey bu kış hasta olmak.bebişlerede geçer işimiz çok zor ya..kendimize iyi bakmamızın ilk nedeni bebişlerimiz oldu artık hayatımızda.

napıonuz len:smiley-cool: gene kiiimmsecikler yok:sm_confused: nirdesiniz bakemdelikafadulden
özlem gecmiş olsun anam.inşallah cok cabuk ve kereme gecirmeden atlatırsın bu hastalığıa.s.
leylaa napıon gıı bi sen varsın bi ben varım bide halilooo halilo destane:teytey: (sakın atlama espriye:mymeka:)
sabah öküz kocamlan atıstık.sinir edio beni.boguvercem bi gün tenhadakötükedihüso ben cocuğu kucak alıskanlığından vazgecirmeye calısıom bu keyfi yerinde olan ağlamayn cocuğu aldı kucağına.güzellikle bu sekilde yapmöaması gerektiğini bana zor olduğunu sööledim.abooooowww:1shok: senmisin diyen.sevmesine izin vermiomusumda bilmemnede.neyse bıraktı cocuğğu.e kucağa alınmıs ve sonrada bırakılmıs cemre cadısı daha dururmu yıktı ortalığı.. bayılecem ben bu heriften bayıleceeemmmÇok üzgünüm çoook

napıonuz len:smiley-cool: gene kiiimmsecikler yok:sm_confused: nirdesiniz bakem
özlem gecmiş olsun anam.inşallah cok cabuk ve kereme gecirmeden atlatırsın bu hastalığıa.s.
leylaa napıon gıı bi sen varsın bi ben varım bide halilooo halilo destane:teytey: (sakın atlama espriye:mymeka:)
sabah öküz kocamlan atıstık.sinir edio beni.boguvercem bi gün tenhadakötükedihüso ben cocuğu kucak alıskanlığından vazgecirmeye calısıom bu keyfi yerinde olan ağlamayn cocuğu aldı kucağına.güzellikle bu sekilde yapmöaması gerektiğini bana zor olduğunu sööledim.abooooowww:1shok: senmisin diyen.sevmesine izin vermiomusumda bilmemnede.neyse bıraktı cocuğğu.e kucağa alınmıs ve sonrada bırakılmıs cemre cadısı daha dururmu yıktı ortalığı.. bayılecem ben bu heriften bayıleceeemmmÇok üzgünüm çoook

:roflol::roflol: anaaaa senin herif benimkisinin tıpkısınnı aynısı leeeeynnnnn

Back
X