2008 Ekim Anneleri

hee bilom onlar iyioluyomuş da çok pahalı onlar da yaaa -tatlicadiarzu-

he uyuyo yavrum sessiz sessiz, ya bi de burnu tıkalı, okyanus suyu b i moka yaramadı yaa, burun aspiratorü mü ne varmış ondan aldırcam saabah, hayırlısıyla bi iyileşseydik, nazar ettiler böcüğümü nazar, geelen seviyo giden seviyo, insan içine çıkarmaya korkar oldm yaaa :delphin:

yavrum bilmiom ama çok pahalı olmasa gerek iice araştır hele
yarında serum fizyolojikle bi tane burun aspiratoru aldır adama...serum fizyolojik devlet karşılamıo 16 tlmiydi neydi burun aspiratörü 3-5 bişee...önce yarısını sıkcen iki burun deliğinide 15 dk sonrada aspiratörle çekecen hemen açılır yerimseniben

hee bilom onlar iyioluyomuş da çok pahalı onlar da yaaa -tatlicadiarzu-

he uyuyo yavrum sessiz sessiz, ya bi de burnu tıkalı, okyanus suyu b i moka yaramadı yaa, burun aspiratorü mü ne varmış ondan aldırcam saabah, hayırlısıyla bi iyileşseydik, nazar ettiler böcüğümü nazar, geelen seviyo giden seviyo, insan içine çıkarmaya korkar oldm yaaa :delphin:

Bu okyanus suyu nasii oluyo satin mi aliyonuz bize dr serum fizyolojik su vermisti 2 3 damla diyo damlatiyom hic pek bi etkisi olmuyo ben ilik su damlatiyom burnundakiler yumusuyo hapsuruyo yada ben burnunu yavasca sikip birakiyom tiksiriyo hepsii cikiyo bu yontem benim cok isime yariyo hem genzine kacsa bile zararsiz

:mymeka:
anamm bu ne ya oku oku sabahı etcem nerdeyse len

ibolyacım geçmiş olsunyusuf pasamız sımdık nasıl??bak ıshal falan olursa su takvıye et cocuğa mutlaka unutma emia.s bişiyi kalmaz anesı merak etme sen fıtılıde attın artık korkma gt uyu dnlen bıraz,3 saat sonaya kur alarmı,kalkarsın bakarsın..

Bu okyanus suyu nasii oluyo satin mi aliyonuz bize dr serum fizyolojik su vermisti 2 3 damla diyo damlatiyom hic pek bi etkisi olmuyo ben ilik su damlatiyom burnundakiler yumusuyo hapsuruyo yada ben burnunu yavasca sikip birakiyom tiksiriyo hepsii cikiyo bu yontem benim cok isime yariyo hem genzine kacsa bile zararsiz

yavrum 2-3 damla çok az bee ben yarım yarım sıkıyorum...sonra aspiratörle çektin mi hemencecik açılır..serum fizyolojik zararlı degildir canım özelliği var sıkıcen aşagı doğru genzine iice açarak gitçekççç...ılık suyu kim dedi yavrus doktor mu dedii

ana adam uzak dursun bu gece senden pıçak mıçak olaylarıı anladuun sen onu yerimseniben kaydirigubbakcemile3
hoş gerçi bu karunun gözü oğlundan başka birşey görmez bu gecee yavrum sen uyabilcen mi güvenebilcn mii adam uyuyup kalmasıın :1shok:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 valla delirtmesin onun da defterini dürerim bööle durumalrda herif uyumaz anacım, pc başında vakit geaçirir saate bakar durur o konuda güvenim var hödük mödük ama böyle konularda iyi kaydirigubbakcemile3

:uhm:şu asprıratorlerı kullanmayı abartmayın kızlar.kılcal damarlara zarar verbılırmiş.bazı doktorlar onermıyormuş..ben kullanıyorum ama cok değil..bide ben phsikolgica ginger yazıo üstündekafamçokkarıştı:uhm: bu nası oluii

yavrum 2-3 damla çok az bee ben yarım yarım sıkıyorum...sonra aspiratörle çektin mi hemencecik açılır..serum fizyolojik zararlı degildir canım özelliği var sıkıcen aşagı doğru genzine iice açarak gitçekççç...ılık suyu kim dedi yavrus doktor mu dedii

Ya yaninda bi kagit verdiler oyle yaziyodu du bide yarisini sikip oyle deneyim ilik suyu kaynanam dedi kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 valla delirtmesin onun da defterini dürerim bööle durumalrda herif uyumaz anacım, pc başında vakit geaçirir saate bakar durur o konuda güvenim var hödük mödük ama böyle konularda iyi kaydirigubbakcemile3

gönder kıss buraya sen gidince o gelsin laflayakk kaydirigubbakcemile3 bıraksın öyle belediylere neyim mesac yazmayıı mail gödermeyii :roflol:

ay yok sizi takip ediyorum leylacım ama yazmaya fırsat bırakmıyo benim cadı hala uyumadıııı delikafadulden ayağımda sallıyom şimdi uyuyo gibi aman ne yapacam bu cadıyı bilmem ya bi oturmadı şu uyku düzeni kafamçokkarıştı

chicco nun burun aspiratörü güzel, ucu yumuşak silikon..
nuk alma sakın o heç işe yaramıyooo

burun açıcı olaraktan tonimer baby sprey verdi bize dr umuz ve çok güzelll.. kendi dozajı var yani sen sıkınca o belli miktarda pıslatıyo burun deliklerine ve çok etkili

kuşum asıl bens enı gorduğume sasırdım ben hep burdayım bu sattlerde genelde,emme sen yoğsun:mymeka:

Demek rastlaşamadık geceleri 5 te bile giriyorum artıkın o saatte kimseler olmuyo bende yazıyorum da yazıyorum kendim söyleyip kendim dinliyorum unutulduk tabii kimseler cvp vermiyo yazdıklarımıza internetimde bilg oldu diyorum size sonra kociş bozuyo bende ceh ypıp duruyorum valla bu bebişleri beklerken daha dolu dolu konuşuyoduk çok döküldük DESTİNA ÇAKILTAŞI BIZDIK yok bende işten yazıyodum size neyse artık bir laptop varda söylemesi ayıptır yazıyorum çok şükür

Back
X