2008 Ekim Anneleri

Konuyu Toplam 1 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
celen35
nerde bu millet nerde bu devlet:oklava:

bugün dışarı çıktık arabaylan da olsa gezdikkk ohhh çok iyi geldi vallaa
ankara için oldukça güzel bi hava var bugünnnn

kendi arabanla dimi len?ya bende cıkmak istiyorum ama cemre durmuo kendi basına arkada:çok üzgünüm: dursa ne güzel olur.o bakınır bende sarıgaiyi kıllatırımdelikafadulden neresini kıllatcaksam:mymeka: sennki duruomu nasıl alıstırdın?

terkeeeeenn seni bulduğum yerde yolacam haaa len yamukkaleylen glio dedük ne yasmıon...

Ohh yarasin mis gibi bugub burdada hava cok guzeldi elifcim bu noylon lu kitabi sen nerden alin nerde satilir kizima bende almak istiyorum

kendi arabanla dimi len?ya bende cıkmak istiyorum ama cemre durmuo kendi basına arkada:çok üzgünüm: dursa ne güzel olur.o bakınır bende sarıgaiyi kıllatırımdelikafadulden neresini kıllatcaksam:mymeka: sennki duruomu nasıl alıstırdın?

canım ya beni döfeceksin ama yalnız değildik yani bakıcımız var ya eylülle beraber arkada oturdular ben kullandım arabayı
yalnız ben de cesaret edemem çünkü ağlamaya başlayınca evde bile nasıl panikliyorum hele araba kullanırken ağlasa kesin kaza yaptırır bana allah korusun

ama bi de şu var ki arabaya biner binmez uyuyo benim zilliiii :asigim:

Ohh yarasin mis gibi bugub burdada hava cok guzeldi elifcim bu noylon lu kitabi sen nerden alin nerde satilir kizima bende almak istiyorum

mothercare mağazasından aldım
eğer o mağaza sizin orda yoksa "lamaze" diye bi oyuncak markası var ya, onun kitabı daha güzel aslında ben ondan alıcaktım ama bunu görünce atladım aldım hemen..

terkeeeeenn seni bulduğum yerde yolacam haaa len yamukkaleylen glio dedük ne yasmıon...

lülülülülülü:dilcikar:valla pamukkale ve sarıgazi hımmCADIARZU çok ters bacım bea du bakiim valla pamukkale çok içerlerde bi yerde nasıl tarif etsemkine akşam hödüğüme bi sorarım o daha iyi bilir ordan nasıl gelinceğini :jeyyar:

canım ya beni döfeceksin ama yalnız değildik yani bakıcımız var ya eylülle beraber arkada oturdular ben kullandım arabayı
yalnız ben de cesaret edemem çünkü ağlamaya başlayınca evde bile nasıl panikliyorum hele araba kullanırken ağlasa kesin kaza yaptırır bana allah korusun

ama bi de şu var ki arabaya biner binmez uyuyo benim zilliiii :asigim:

Lenn bakicin var dahada sikayetleniyon eylulu bakicin mi uyutuyo altini felan o mu degistiriyo

Lenn bakicin var dahada sikayetleniyon eylulu bakicin mi uyutuyo altini felan o mu degistiriyo

bakıcı akrabamız oluyo kendisi eylül büyüyene kadar bizde kalacak
genelde eylüle ben bakıyorum bakıcı ev işi yapıyo
adı neden bakıcı ozaman dersen eğer ben işe başlayınca eylüle o bakacak da kaydirigubbakcemile3

kızlar burda da hava çok güzeldi kızımla dışarı çıktık s. ocağına gittik bi boyuna kilosuna baktırım dedim ama benim minikkuş sadece 800 gr almış boyu 60cm ama kilosu çok artmamış napalım sağlıklı ya gerisini önemsemiyorum. kızımla alışveriş merkezine gittik çok gezmedik ama çok yoruldum ya

tin46zy3.jpg

tin45la5.jpg

leylacım bak bunlar lamaze marka bebek kitapları.. üstteki "deniz kenarında bir gün" alttaki ise "parkta kahvaltı" adında.. ben olsam bunları alırdım ama bulamazsan mothercare den alabilirsin sonuçta hepsi aynı

kızlar burda da hava çok güzeldi kızımla dışarı çıktık s. ocağına gittik bi boyuna kilosuna baktırım dedim ama benim minikkuş sadece 800 gr almış boyu 60cm ama kilosu çok artmamış napalım sağlıklı ya gerisini önemsemiyorum. kızımla alışveriş merkezine gittik çok gezmedik ama çok yoruldum ya

dikkat ettim de bebişler sanki bu ay çok fazla almamış gibi benimkide 800 gr almış bence çok hareketlendiler o yüzden ben oğlumu zaptedemiyorum nerdeyse yürüyüp gidecek eli kolu bacağı kafası bir an durmuyor:emir_bebek:

Back
X