2008 Ekim Anneleri

Yaa benim kizin surekli capaklanan gozu yine kizardi yaa icide disidfa kipkirmizi oluyoo uff canim sikildi yinee hep sol gozuu bi duzelmedi gitti su kizin kusmasiyla capagindan bi kurtulsaydim yaa

leylacım aynı problem benim oğlumda da var, bizimde sol gözümüz hep çapaklanıp duruyor.bir bakmışım geçmiş bir bakmışım yine başlamış.
geçen dr.a d asordum, göz damlası ile mehlem verdi.düzenli kullandım geçti de .ama şunu fark ettim ki , güneşli günlerde ve kuvvetli ışıkta, rüzgarda yeniden başlıyor , hatta çapaklanamanın yanında akıyorda gözü damla damla. insanın yüreği cızlıyor.yavrumun gözü sulandığı için de kızarıyor.6 aydan sonra geçebilirmiş .inşallah da geçeer.:Saruboceq:

kesinlikle öyle leylacım kaydirigubbakcemile5 her annenin sütü bebeğinin ihtiyacına göre bundan daha özel bişee olamaz :lepi: o yüzden anne sütü verenlere çok özenmişimdir nisan da hiiç sütüm olmamıştıııı :çok üzgünüm: tamerde az çok emioo buna şükürrr ne kadar emerse emzircem :lepi: geçenler de bunu ablama söyledim askere gidene kadar emer artık dedii kaydirigubbakcemile3

He he he ablan nasil ikizleriniz nasillar sen biara onlarada mi sut verdim dediydin

Hayirlisi olur ins canim bebise kim bakacakk

snnemle yakın oturuyoruz, o gelip bakacak. yarım gün çalışacağım gerçi 1 den 5 e kadar ama evden 12 gibi çıkıp anca 6 da evde olabilirm heralde.
birde ek gıdaya da başlamadık daha.sütü sağıp öyle vercekğiz herlde , ben evde yokken.
bir yandan çalışmayı çok istiyorum . bir yandan da tedirginim.
ne zormuş böyle. hiç dışarıdan göründüğü gibi değilmiş.

celencim sık sık emzir...kızlar biliormusunz bebeğin ateşi çıkınca annenin sütünde parasetamol bulunuyormuş..yani ateşinin düşmesine yardımcıı....normalden daha sık emzirmek lazım tamer 1 kerede kusmustu ...aşıdan sonra kusmada olabilir celencim telaş etme kustuktan yarım saat sonra yine emzir...yan yatır bu gece uykusunda da kusabilir dikkat ett

napıon kızzkaydirigubbakcemile5
tamercükk nassı?:ecrin_bebek
:
Bugun 3 bebismi asi olduu eylul cemre ilklim
valla ya ne guzel bıyerlerde bırıyle aynı kaderı paylasmak guzel..
bugun banada pek uyku yok..
su an ıyı ama korkuyorum gece falan cıkarsa dıye..

nisanda sağlık ocağında hepatit hiiiç aşı yaptırmamıştım..ateşten korktuğumuz için ne kadar olursa olsun özel aşı yaptıralım dedik yeterki ateşi çıkmasın..aynı aşıların özel olanı var ama ateş yapmıoo...nisan hiiç ateşlenmemişdi aşı sonrasıı hihoyyyt
tamerinde bütün aşılarını aşısını sağlık ocağında yaptırdım...4 aylık aşıda ateşi çıktı eşim dioo nie tamere özel aşı yaptırmadıkk...ateş yapmayan aşıyı nisanın doktoru söylemişti şimdi tamerin doktoru ateş yapmayan aşıdan yaptırabilirsiniz die bişe demedii... :çok üzgünüm:

leylacım aynı problem benim oğlumda da var, bizimde sol gözümüz hep çapaklanıp duruyor.bir bakmışım geçmiş bir bakmışım yine başlamış.
geçen dr.a d asordum, göz damlası ile mehlem verdi.düzenli kullandım geçti de .ama şunu fark ettim ki , güneşli günlerde ve kuvvetli ışıkta, rüzgarda yeniden başlıyor , hatta çapaklanamanın yanında akıyorda gözü damla damla. insanın yüreği cızlıyor.yavrumun gözü sulandığı için de kızarıyor.6 aydan sonra geçebilirmiş .inşallah da geçeer.:Saruboceq:

Gecmis olsun canim ya aynen bizdede oyle sulaniyo kizariyo capak sol gozu sureklii capak siliyom 2dk sonra yine silmikten tahris oluyoki kenarlarida kizaroyo ici zaten sulanip kizariyoo bizde damla felan kullandik gecmiyoo 3 aydirr masaj da yapiyomm yokk ama ruzgar isik hic dikkat etmemistim dur bi takip edyim bizdede oylemii

anlatayım bugun neler yaptıkkk
önce sağlık ocağına gıttık kuzum asılarını oldu.bırı sağ dığerı sol bacaından.ıgneyı batırdığında değilde ılacı verırken bıraz ağladı ama hemn sustu,sukur..nazar edeceğdi hemsıre valla:asigim:
ordan hastaneye gectık..
baş cevremız 41 cm olmus,buyume var yanı,,,:nazar:
doktora su demır damlasını sordum kılosuna gore 9 damla normal dedi.verebılırmişim..
ortapedı doktorumuza gıttık.tekrar bır muayene etti.iyi dedi.bu ay cekmeyelım fılmı,bırdahakı ay cekelım dedı.
eyü dedim.
hoppala,yurutec falan sordum kullanma dedi.1-2 hafta daha bekle sonra artık oturtmaya başlayabılrısın yavas yavas dedi.zaten bebeğinden anlarsın oturmaya hazır olup olmadığını dedi..
işte boyle sukur herseyımız yolundaymışş..:nazar:
ordan ıklım hanımı anneannesıne bıraktım ve kuaföre gittim.sarı gacı oldum yine:roflol:
esım anneme gıtmıs benım ısım dha bıtmemişti.
sansa bak bı cıktım yağmur basttırdı.guzelım saclar gıdecek yakın aslında kuafor ama aradım kocişi semsıye yetıstırdı banabenneyaptımki:asigim:
yemek falan yedık cayımızı ıctık ve kızımızı alıp eve geldık..özlemişiz bırbırımızı vala:utangac:
ee sızde haberler nasııı??
nıye kımse yok yaf.şakkıdı

hoşgelldin canım çok sevindim herşeyin yolunda olmasına :dance: kızz sarıı gacıı fotoğrafını koysanaa :jeyyar: bende platin sarısı mıı olsam nee beyaza yakın olandan kullanabilirmiyim acebaa CADIARZU

nisanda sağlık ocağında hepatit hiiiç aşı yaptırmamıştım..ateşten korktuğumuz için ne kadar olursa olsun özel aşı yaptıralım dedik yeterki ateşi çıkmasın..aynı aşıların özel olanı var ama ateş yapmıoo...nisan hiiç ateşlenmemişdi aşı sonrasıı hihoyyyt
tamerinde bütün aşılarını aşısını sağlık ocağında yaptırdım...4 aylık aşıda ateşi çıktı eşim dioo nie tamere özel aşı yaptırmadıkk...ateş yapmayan aşıyı nisanın doktoru söylemişti şimdi tamerin doktoru ateş yapmayan aşıdan yaptırabilirsiniz die bişe demedii... :çok üzgünüm:

evt onu bend eduymuştum, arkadaşım söylemişti , aşılarını özel yaptırıyoruz , hiç ateşi de çıkmadı diye.
üzülme meran bazen herşey istediğimiz gibi olmuyor.elimizde olsa da olmasa da.
bizde cuma günü yaptıracağız 4. ay aşılarımızı karma fln. birde ben tetenoz aşısını soracağım unutmazsam (benim iççin olanı)doktoru görünce herşeyi unutuyorum.alahtan eşim yanımda oluyor da unuttuklarımı o soruyor.
eve geldikten sonra da doktorun anlattıklarını bir kez daha anlatıyor, kaçırdıklarım oluyor daa:utangac:

hoşgelldin canım çok sevindim herşeyin yolunda olmasına :dance: kızz sarıı gacıı fotoğrafını koysanaa :jeyyar: bende platin sarısı mıı olsam nee beyaza yakın olandan kullanabilirmiyim acebaa CADIARZU

Hee yaaburda cogu kisiyi gordum bi citiri gormesdimm terkeni ibolyaya eylulu dbesti merani celeni edhaki olcayi ozlemi zambakii kimseler bilmezii hep gordum seni gormedim

napıon kızzkaydirigubbakcemile5
tamercükk nassı?:ecrin_bebek
:

valla ya ne guzel bıyerlerde bırıyle aynı kaderı paylasmak guzel..
bugun banada pek uyku yok..
su an ıyı ama korkuyorum gece falan cıkarsa dıye..

teyzesii tamercik yakışmıoo oğluma cik eki sırıtıoo kaydirigubbakcemile3 tamer baba yada tamer tosun diorlarr kaydirigubbakcemile3 misafirlemiz vardı eşimin arkadaşı arkadaşının anne ve babası kayınvalide kayınpeder geldilerr bütün şirinliğiyle ve şımarıklığıylaa kendini gösterdi yinee tostosum :emir_bebek:

He he he ablan nasil ikizleriniz nasillar sen biara onlarada mi sut verdim dediydin

nerdee bende o kadar süüütt pehh..ben o zaman hamileydim ablamda kayserideydi bebeklerden biri fakültede yatıorduu..o zaman annesinin sütünü götürüordumm
ikizlerden oğlumuz iyi kızımız ameliyat olcak leylacım...20 martta hastaneye yatcak şuanda ankaradalar...
kızlar lüften duanızı eksik etmeyiin yavrum 10 aylıık kalp ameliyatı olcak....Allahım iyileşsin ameliyatı iyi geçsin adı sudenaz güzeller güzellii yeğenim benim :çok üzgünüm:

iyi gecelr hanımlar.ben kaaçr yarın yine bu saatlerde görüşünce ye kadar hoşçakalın. beni özleyin anacııımmmmmmmm byyyyyy.(olacak okadar dan alıntıdır)kaydirigubbakcemile3

]

merancım zaten artık sağlık ocağındakı asılar da ıthal gelıyor.oyuzden eskısı gıbı ates yapmıyor ama arada ateslenenlerde oluyormuş..bana sağlık ocağındakı hemsıre soylemıstı.
beyaza yakın mı.kuzum sen esmer değil müsün yaf.??ben b cesaret edemıorum valla platın sarıya.benımkı daha bı küllü sarı oldu.ama koyamam bugun foto ya.banyo falan yaptım sımdı bozuldu sac bas dagınık.kacmıoz ya koyarım bı ara.

Hee yaaburda cogu kisiyi gordum bi citiri gormesdimm terkeni ibolyaya eylulu dbesti merani celeni edhaki olcayi ozlemi zambakii kimseler bilmezii hep gordum seni gormedim
sankım ben senı gordum:kızgın:
bende sadece meranı,ıboşu,eylulu ve celenı albumden gordum.
benıde gormeyıver meraklı gacı:jeyyar:
teyzesii tamercik yakışmıoo oğluma cik eki sırıtıoo kaydirigubbakcemile3 tamer baba yada tamer tosun diorlarr kaydirigubbakcemile3 misafirlemiz vardı eşimin arkadaşı arkadaşının anne ve babası kayınvalide kayınpeder geldilerr bütün şirinliğiyle ve şımarıklığıylaa kendini gösterdi yinee tostosum :emir_bebek:
cık accık kucultme gıbı oldu değğmii,pardon tosunuma ben sevme modundayım cık cuk

nerdee bende o kadar süüütt pehh..ben o zaman hamileydim ablamda kayserideydi bebeklerden biri fakültede yatıorduu..o zaman annesinin sütünü götürüordumm
ikizlerden oğlumuz iyi kızımız ameliyat olcak leylacım...20 martta hastaneye yatcak şuanda ankaradalar...
kızlar lüften duanızı eksik etmeyiin yavrum 10 aylıık kalp ameliyatı olcak....Allahım iyileşsin ameliyatı iyi geçsin adı sudenaz güzeller güzellii yeğenim benim :çok üzgünüm:
canım benım ınsallah sağ salım atlatır bseyı kalmaz yavrunn.:Saruboceq:

Ben cikacan kizlar heriff soyleniyoo citir resim koycasan bekliyimm az daha

yok ln bugun değel.hıc modumda değelem.lülülülülülü

bu arada ne alaka ya eşinn arkadasının anne babası sonra bıde kayınvalıdesı kayın pederıı..peyyyy sülalecek anasini satimm.dıdısınınn dıdısıı gıbın olmuş:jeyyar:

Back
X