eveeet geldik doktordan...yalnız oğlum kilo olayını abartmışş baya kilo almışş...yazmasam daha iyi olur kilosunu kıyaslama çok yapılacaktır.ama boyunu yazayım 70 cm

o yüzden bu ay sebze meyve ağırlıklı besleneceğiz.daha çok çiğnemeye müsait şeyler yicez...meyve suyu değil meyvepüresi falan filann....ama bunun yanında köfteye başlıcaz...yani 5 aylık bebek gibi olmayacak beslenmemiz o yüzden size şunu yapın bunu yapın diyemicem...
ben nasıl yemek hazırladığımı öğünlerini anlatıncaa doktorumuzun ağzı açık kaldıı...siz artık olmuşsunuz benim size vereceğim söyleyeceğim ek bişey bırakmadınız fazlasıyla yapmışsınız dedi... ama bundan sonra sebze meyve ve çiğneyeme ağırlıklı beslenceksiniz dedii....
herkes çok sevioo kucakları dolduruoor tosun falan diorlarr ama ben öyle olmasını istemiyoruumm
hoppalayı tavsiye etti doktoromuz hem spor olur fazla kilo almasını engeller bu ay dedi..o yüzden hoppala alcam..erkekler içinn kesinlikle kötü bi etkisi yok rahatlıkla kullanabilirsin dedi..ama yürüteçi tavsiye etmiyorum dedi...yürütecin olumlu bir etkisi yok die tavsiye etmiyorum dedi..yani bebek yere yatsın yuvarlansın koltuğun altındaki bir seyi almayı düşünsün o seyi almak için plan yapsın beyin gelişimi için daha iyi dedi...
hoppala kullanan arkadaşlar dbescim zambakcım markalarını yazarmısınızz gelirken aradım ama bulamadım hoppala bakmadığım mağaza kalmadı..nereye girsemm bitmiş hoppalaa
tamerimizin 5. ayı hayırlı olsun....Rabbim güzel günler göstersin...a.s
sğl canım iyi dileklerin iyin çook teşekkür ederizz Şeniz
ver canım yarım değil ben tam veriodum ama sen yarım ver ağır gelmesin hemen. kerem de uyyo şimdi hastanede uykusuz kaldı acısını çıkartıo heralde acıktı da artık uyanmıo kuzu...
ya merancım ventolin vermeye uygun olan buhar makinası hangisi? bizim ev çok kuru benm bile dudağım çatlıo peteğe su kabı koyuyuom ama makina almak lazım artık heralde
canım medicalcilere sormak lazım hem soğuk buhar verip hem ventolin veren makineler varmış..hastanede bir bayanla tanışmıştım o söylemişşti medicalcilerden 70 tl ye aldık falan demişti ...benim ihtiyacım kalmadığı için almamıştım ben..ama normalde daha pahalı dir biliyordum...eğer alırsanız medicalcilerden alın
hadi hayırlı olsun yeni ayınız....bizde 29sunda 6.ayımızı doldurcaz
güsel haberlerini beklioz tosuncuğumuzunkaydirigubbakcemile3
teşekkür ederiz teyzesii Şeniz
iyi aylar tamerrr,iyi aylar tamerrrrr
teşekkür ederiz canıımmm Şeniz
Kızlar bebişler hasta olmuş aman çok korkuyom şu ateşten kimsenin bebeğine uğramasın..hepinize geçmiş olsun.....bu arada oğlumun bu gün itibariyle dişi patladı:teytey:...bir kaç gündür huysuzluk ediyodu zırtpırt kontrol ediyoduk...sonunda cam bardaktan çınçın sesi geldi...şükür bugünleride gördüm yarabbim darısı sizin başınız...oğluma diş buğdayı yapmazmıyım ben:sm_cool:
aayy gözünüzz aydııınn hihoyyyt
kızlar şu demir damlasını nasıl içiriyorsunuz bebeğim almıyor tükürüyor hepsini.. doktoru aradım içiremezsen ara demişti aradım eşi çıktı benim doktor acil fıtık ameliyatı olmuş... soramadım yani.. sizler nasıl veriyorsunuz..
canım demir damlasını hergün sabah aynı saatte multitabsla karıştırarak mama kaşığında veriyorum
teşekkür ederim canım. ben dün yapmıştım biraz fazla bekledi kızınbanyosuyla uğraşırken saati kaçmış dolaba koydum ama sulu bişii olmuş, güvenemedim. birazdan bir daha yapim senin tarifinle, kızım sever inşallah meran teyzesinin tarifini. kaydirigubbakcemile3
oğluşun da 5. ayı kutlu olsun, inşallah güzel haberlerle dönersin herbişicik yolundadır.
teşekkür ederiz teyzesi..ben biraz fazla yapıyorum...aslında normalde 3 ölçü yeterli diorlar