2008 Ekim Anneleri

cemre kuzusu uyudu.ateşimiz şimdilik 37 de takılı kaldı:sm_confused:
buarada 1 saat önce kargo geldi.hipp ten numune.ama ne numune:1shok: 1 koli:1shok: hepside orcinal boy.benim için cay bilenem koymuslar.devam maması elma suyu elma püresi bi de bi kutu daha mama.resimlerini cekcek kocacım eklicem size bakın sizde gönderinsositososito

afiyet olsuun kuzuyaa cokacimcoook ateşi düşmüş biraz huzursuzluğuu varmı

merancım bugün kontrolünüz vaarmış heee
tamer 5 aylık olmuşşşşş :teytey: :teytey: :teytey:
hayırlı olsunnnn

demek tamere totoş dedi doktor kaydirigubbakcemile3 eee iki ekim bebeği kadar ediyor senin tamerrrr maşallahhh :nazar: :nazar: :nazar:

hoppalayı ben pratikev den 49 ytl ye aldım ve baya kazıklanmışım :kızgın: :kızgın:

ama kızım hoppalasını çok seviyoo :asigim: şuan da hopluyo yarım saat oldu inmek istemiyo zilliiiiiiiiiiii kaydirigubbakcemile2 :asigim:

buyrun gülçe hanım

Eklentiler

• $IMG_0041.webp
    $IMG_0041.webp
    29,4 KB · Görüntüleme: 21
  • $IMG_0042.webp
    $IMG_0042.webp
    38,6 KB · Görüntüleme: 27
  • $IMG_0045.webp
    $IMG_0045.webp
    31,6 KB · Görüntüleme: 33
çoook tatlııı ben o gülçeyii yeriimm yerimm delikafadulden
kızlar içimiz rahat rahat kullanabilirmişiz hopplayı..süre sınırı yokmuşş..yani günde şu kadar kalcak kalmıcak diye bişey yokmuşş... hihoyyyt

dbesttt doktordan sonra anneciğime konuştum hoppala alcaz dedim..leen benim küçükken varmışş hoppalam annem ilk kez söyledi delikafadulden çok severmişim yalnnız annem kötü bi olay yaşamış ben boğuluyormuşum annem o yüzden hiiç bahsetmemiş bana :çok üzgünüm: çok güzel hoplarmışım hihoyyyt enn sevdiğimm şeyy hoppalaymışş lenn :dance:

merancım bugün kontrolünüz vaarmış heee
tamer 5 aylık olmuşşşşş :teytey: :teytey: :teytey:
hayırlı olsunnnn

demek tamere totoş dedi doktor kaydirigubbakcemile3 eee iki ekim bebeği kadar ediyor senin tamerrrr maşallahhh :nazar: :nazar: :nazar:

hoppalayı ben pratikev den 49 ytl ye aldım ve baya kazıklanmışım :kızgın: :kızgın:

ama kızım hoppalasını çok seviyoo :asigim: şuan da hopluyo yarım saat oldu inmek istemiyo zilliiiiiiiiiiii kaydirigubbakcemile2 :asigim:

he yaa teyzesi 5 aylık olduuk hihoyyyt
doktor teyzesii totoş ,sumocu , tombalak dediiii...1 yaşında kadar olmuşsuun dedi...tamercim senin sayendee annenin kol kasları gelişcek dedi kaydirigubbakcemile3 içeri giren 2 hemşirede mıncıkladıı..çokk sinir olduumm yaaww dobiş bebekler mıncıklanmaya mahkummudur yaww :çok üzgünüm: gerçi nisanıda mıncıklıorlardı ama tamerii daha çokk... sinir oluyorum yaww kötükedihüso hem tamer bembeyaz hemen kızarıoo :çok üzgünüm:

Son düzenleme:
meran benim kızım 4. ayını dolduracak 2 gün sonra..hoppala ne zamandan itibaren kullanılabiliyomuş canım dr unuz bu konuda bişey dedimi:uhm:bende almak istiyorum ama cesaret edemedim

meran benim kızım 4. ayını dolduracak 2 gün sonra..hoppala ne zamandan itibaren kullanılabiliyomuş canım dr unuz bu konuda bişey dedimi:uhm:bende almak istiyorum ama cesaret edemedim

ben sormadım ama 4.ayından itibaren kullanılabilio demişti dbest...zambak ve dbest kullanıorlar

ben anlamıorum bu doktorları:sm_confused: bizim doktor nene almayın dedi benm hevesimde kursağımda kaldı onun yerine oyun halısı aldum:mymeka: halbuki ben hoppala alceedimfisfisfis

ben sormadım ama 4.ayından itibaren kullanılabilio demişti dbest...zambak ve dbest kullanıorlar
hımmmmCADIARZU tesekkür ederim canım..onlar ne zamandan beri kullanıolar aceppp:uhm:

ben anlamıorum bu doktorları:sm_confused: bizim doktor nene almayın dedi benm hevesimde kursağımda kaldı onun yerine oyun halısı aldum:mymeka: halbuki ben hoppala alceedimfisfisfis
işte bende oyüzden sordum yaww kafam karısıyo bi doktor kullan diğeri kullanma diyo ikilemde kalıyomkafamçokkarıştı

meran resim koy len:mymeka: tuuce sende:mymeka:
benim profilde var bi fotom her ne kadar armut gibi cıksamda koydum bidenekaydirigubbakcemile3

maşallah meran hanım bayağıda zeksü ve dobişmişsin
ben hiç böyle olamadım yaaaaaa karnım belli olsun diye şişirmeye çalışıyodum

anaaaaa:1shok: cıbıl hamiiişş:1shok: başka delikafadulden başkadelikafadulden
daha cıbılları var :jeyyar: hamileliğimin son 4-5 ayıı hepp şortlu atletli geçtii antaya felakkettii...sende izmirdeydin biliorsun işte nasıl sıcak bide hamile oluncaa peeh ...
maşallah meran hanım bayağıda zeksü ve dobişmişsin
ben hiç böyle olamadım yaaaaaa karnım belli olsun diye şişirmeye çalışıyodum

hadi yaa bende içime çekiordum göbişii ama küçülmüorduu kaydirigubbakcemile3

Back
X