2008 Ekim Anneleri

herkese günaydıııın
kızlar oğluşum hasta oldu yaa:çok üzgünüm:geçen hafta tatildeyken denizden sonra burun akıntısı başladı.hemen o gün başladık peditusa..burun akıntısı hiç geçmedi.kıvamı koyulaştı.geçiyo diye sevindilk.dün gece sabaha kadar uyumadısenağlamasenağlamaşuruplarını içmiyo.1 sa.uğraşıyorum içirmek için.çok asabi ve sürekli hapşırıyo..hapşırdıkça sümükler ağzına kadar iniyo..siliyorum diye bana kızıyo.nasıl ağlıyo anlatamam.zor susturuyorum.hoop bidaha hapşırıyo.sil baştan,temizleme-ağlama..ayy napcamı şaşırdım.eşim dr.uyla görüştü.öksürük ve bademcik şişmesi yoksa ö:çok üzgünüm:nemli değil demiş...uyuttum 1 saattir uyuyo.dinlensin belki siniri geçer yavrum ya ne zor bebeklerin hasta olması..yüzü gözü şişti çocuğunsenağlama

herkese günaydıııın
kızlar oğluşum hasta oldu yaa:çok üzgünüm:geçen hafta tatildeyken denizden sonra burun akıntısı başladı.hemen o gün başladık peditusa..burun akıntısı hiç geçmedi.kıvamı koyulaştı.geçiyo diye sevindilk.dün gece sabaha kadar uyumadısenağlamasenağlamaşuruplarını içmiyo.1 sa.uğraşıyorum içirmek için.çok asabi ve sürekli hapşırıyo..hapşırdıkça sümükler ağzına kadar iniyo..siliyorum diye bana kızıyo.nasıl ağlıyo anlatamam.zor susturuyorum.hoop bidaha hapşırıyo.sil baştan,temizleme-ağlama..ayy napcamı şaşırdım.eşim dr.uyla görüştü.öksürük ve bademcik şişmesi yoksa ö:çok üzgünüm:nemli değil demiş...uyuttum 1 saattir uyuyo.dinlensin belki siniri geçer yavrum ya ne zor bebeklerin hasta olması..yüzü gözü şişti çocuğunsenağlama

çok geçmiş olsun canım yağızımız hemen iyileşri inşallah son evresidir inşallah

günaydın ekim anaları. opuyorumnanaktanherkese mutlu bol gezmeli pazarlar diliyorummkaydirigubbakcemile4

ne tospaası.nasıl yapılıyor bizede gösterdelikafadulden
buyur yıvrım tospaaa kaydirigubbakcemile3
http://www.kadinlarkulubu.com/kendi-el-emeklerimiz/277705-minik-kaganima-minik-tospaaa-d.html

günaydınlar hanımlar bugün direksiyon sınavım var birazdan erzuruma gitcez hadi akşam görüşürüz

inşallah iyi geçmiştir yavrım, dün ben gelemedim kkya, daha şimdik okudum mesajını
kızlar gecen haceri mutfağa oturttum bende çamaşırları makınadan çıkartmaya gittim bi geldim hacer yok anaaa hemen nerey kayboldu bu sıpa dedim odaları arıyom yok haceeeerr kızım nerdesinn diyomm hiç seslenmiyoo nereye girdiyse diyoomm sonra baktım masanın altından bi kıpırdı geldi örtüyü kaldırdımki masanın bacagından tutup ayaga kalkmışş hiç farketmedim kaç kere geectim masan önünden seste çıkartmyo zilli korkuttu beni resmini çektim koyuyum da bakınn

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 hey allahım bu hacer neler yapıyo böyle yaaaa
1resimde masanın altında ayaga kalkmişş hiç farkedilmiyoo turuncu bişey gözükuyo pijamasının lastıgııı puhahhaaa

2 resim deörtüyü actım masanın ayagına çıkmışş tavuk gibi tunemişş zillii allahtan masa devrilmemişş

3 resimdede buda masann ayagından indi bana offf yakalandım diyooo
inanmıyorum yaa, bi de tek elle tutunuyo zilli, leyla sen moku yidin yavrım :roflol::roflol:
kizlar ay cok heycablandimm hacerinde disi cikmis bikac gundur bakmamistim bugun baktim hatta 2 tane mi ne birini net bi sekilde gordum beyaz gozulkuyo yanindakide eti acilmis bi cizgi vardi ama tam baktirmadi zilli ohh be hic cikmiyacak sandim darisi cikarmayanlara ama cok heycanlandim yaa

hayde hayırlı ossunnnn, cemreyle hacer aynı anda çıkardılır dişlerini, bi yağız kaldı bakam o ne zaman çıkartıcik :sm_cool:
selamun aleyküm len kılsız avratlar puhahahaaa demek avratlar kulubu he muhahaha ama maalesef bir hödükler kulubu bile yok nihahahaha:
zmbakcım basarılar bacım..umarım hersey yolunda gider..arabanda :))

leluuuuuşşşşş kız manyak bu hacer haaaaaaa :))) tam yemelik ıısrmalık kuzu :))) benm yerime öpme onu ısır :) üstü beyaz masada beyaz olunvca secilmio hakkatten :)) allahtan beli turuncu puhahaha

e eeeevet biz avratık dimi hihhiiihihhihi :roflol::roflol::roflol:
hee len bana biye demiyonuz.du ben herife bi diyim benim hedaye nerde kaldı diye:))
leylaa bu arada kız o hacer dişlisini yer bitiririm valla.nasılda tutmuş sıkı sıkı masayı maaşallah barekallah.bende sabah namazdan sonra feyzayı emzirmeye çalıştım emmedi sıpa ve uyandı başladı oynamaya.çok yorgunum geberiyorum dedim bıraktım eşimin yerine yattım oda namaza kalkmıştı tam:))geldiki feyza yatakta bi o tarafa sarkıyor bi bu tarafa.hiiii napıyorsun sen bu çocuk burda böyle bırakılırmı diyor.uyut o zaman dedim uyudum.neyse bu epey uğraştı uyuttu.sabah kalktımki feyza yere inmiş kanepeye tutunmuş bana dıgıl dıgıl deyip duruyor babası indirdi sandım baktım yalnız.seslendim feyza düşecek koş diye yine ses yok kalktım hemen aldım birde baktım herif feyzayı uyutunca diğer odaya gitmiş yatmış.bizimkide uyanmış kanepeden inmiş oynuyor.birde kanepenin her tarafını yastıklarla döşemiz bizimki nasıl indi hala aklım almıyor:)))

ahan al haceri vur feyzaya :roflol::roflol: kız nihal sakın ola kanepede filen yatırmı, ben beşiğinin yatağını yere indirdim artık, dört bi tarafını da yastıklarla ddöşedim, benimki de yastıklara tutunup havaya kalkıyor, ama yerden düşmekle kanepedendüşmek bir olmaz, allah korusun kafasına neyin vurar, yere yatır sen onu
hayırlı olsun sıra sıra dizilsinler inşallah :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
sınavdan geçtim şükür ama yarıdan fazla kişi kalmış
hacer çok tatlı görünüyo yaaa annesi bi de gülçe kadar olamaz diyodun bak hemen arkamızdan geliyo daha yeni başlamış arkası gelir artık moku yedin

sıkılacak vaktin var mı :1shok: izmirde mi sıkılıyon :olmaz: buraya gel o zaman hiç sıkılmazsın delikafadulden
bu arda gülçenin resmini koy demişşsin ama koltuğa çıkarken hangi pozu yakalyayım ki birincisi düşmesin diye tutmak için başında bekliyom ikincisi de yavaş yavaş çıkıyo ya çok defa çekişp koymam gerekir ama en kısa zamanda koymaya çalışacam

e hayde gçmişler olsun zambak, haırlı olsun inşallah kazasız belasız şöferlikler dilerim kaydirigubbakcemile3 kız benim ehliyet sınavım aklıma geldi ha, arkadai ki tane örtmen, yanımda benim direksiyon hocası, bana fısıldıyo sakin ol relax ol geçççeksin sınavı diyo, sakın bana bişey söyleme cevap verme ben sana yardım edecem diyo, normal şartlarda çok güzel kullanıyodum arabayı, ama o sınav heyeacınayla benim elim ayağım titremeye başladı, arkadakı sınav öğretmenleri de benim ismimi sordular, ne iş yapıyon dediler, memurum dedim, tamam gidebiliriz başarılar dediler, arabalar çakıllı yoldaydı, arabayı kaldırırekn bi kalkmışım ama arabanın tekerleklerini patinaj mı diyolar ne diyolar ondan ettirmişim, arkada bekleyenlere çakıl fırlatmışm :roflol::roflol: yolda örtmen gaz ver vitesi 2 ye al 3 e al, frene bas, ışıklarda dur deyip duruyodu, bi de yukarda lamba var, öğretmen yardım etmeye kalkarsa o lamba yanıyo, onu kapatmış bzim hoca kaşla göz arası, bana debriyaja bas diyo, ana bakıyom bakıyom ortada debriyaj yok, meğersem hoca benden önce basmış :roflol::roflol: sınavda insan heyecanlı oluyo yaa, normalde hiç yardım almadan kullanırdım arabayı sınavda elim ayağıma dolandı :delphin:

herkese günaydıııın

yavrum soğuk algınlığı gibi bişiy olmuştur, bizim de dişimiz çıktığında öyle olmuştuk ya, dr ilaç falan vermedi, kendi kendine geççek ilaç verirsem gizli kal p hastalığına neden olabilir çünkü bebek çok küçük demişti, yapcak bişiy yok, ıhlamur demle, içine azık limon damlat o şekil içir, yumuşatır çocuğu, bir de burnunu ikide bi siliyon ya, yara olur kuzucuk, zeytinyağı gibi bişiylen burnuna sürekli bakım yap, sonra çok acır, geçmiş olsun kuşum ya kıyamam ben ona, zor oluyo, yusuf eymenin de suratı kıpkırmızıydı hastayken :gitme:

çok geçmiş olsun canım yağızımız hemen iyileşri inşallah son evresidir inşallah

yavrum soğuk algınlığı gibi bişiy olmuştur, bizim de dişimiz çıktığında öyle olmuştuk ya, dr ilaç falan vermedi, kendi kendine geççek ilaç verirsem gizli kal p hastalığına neden olabilir çünkü bebek çok küçük demişti, yapcak bişiy yok, ıhlamur demle, içine azık limon damlat o şekil içir, yumuşatır çocuğu, bir de burnunu ikide bi siliyon ya, yara olur kuzucuk, zeytinyağı gibi bişiylen burnuna sürekli bakım yap, sonra çok acır, geçmiş olsun kuşum ya kıyamam ben ona, zor oluyo, yusuf eymenin de suratı kıpkırmızıydı hastayken :gitme:

çok teşekkür ederim kızlar.evet ya bi ıhlamur yapayım uyanınca ben ona.bu kadar kötü değildi.burnu akıyodu ama çok neşeliydi.çok sıkıntı yapıyo herhaldeki bu kadar sinirli.uykusunda bile durmadan hapşırıyo.sanırım dişlerde zorluyo.çünkü acayip gerilmiş ve bembeyaz dişeti.bu arda leyloşum hacerin incileri hayırlı uğurlu olsuun.bu durumda dişi çıkmayan tek biz kaldık..geç olsun güç olmasın diyodum ama epey güç oluyo...neyse böyle böyle büyücekler işte ama insan dayanamıyo hasta olmalarına işte:çok üzgünüm:

zambakım seninde direksiyon sınavın iyi geçmiş.çok sevindim.hayırlı olsun canım

herkese günaydıııın

çok geçmiş olsun canım allah acil şifalar versina.s.

herkese günaydıııın

canim gecmis olsun kiyamam ben ona bebeklerde hastalik cok zor bizde cok zor atlattik hele su burun akmasi rahat 10 sürüyor ben eczaneden droser diye burun damlasi var onu almistim hep rahat nefes almisti hemde burun akintisi kurutmustu cabuk etki ediyor istersen bir sor doktora ben kullandim cok rahat etti yagmur hatta ankaradan gelirken 2 kutu aldim belk iburda bulamam diye tekrar gecmis olsun canim cok öptüka.s.:1hug:

çok geçmiş olsun canım allah acil şifalar versina.s.
çok teşekkür ederim canım:çok üzgünüm:
canim gecmis olsun kiyamam ben ona bebeklerde hastalik cok zor bizde cok zor atlattik hele su burun akmasi rahat 10 sürüyor ben eczaneden droser diye burun damlasi var onu almistim hep rahat nefes almisti hemde burun akintisi kurutmustu cabuk etki ediyor istersen bir sor doktora ben kullandim cok rahat etti yagmur hatta ankaradan gelirken 2 kutu aldim belk iburda bulamam diye tekrar gecmis olsun canim cok öptüka.s.:1hug:

canım çok teşekkür ederim.sorayım bi damlayı bende.iyi gelecekse hemen alırım ya nolcak yeterki iyileşsin.dakikada 4-5 kere hapşırıyo.her seferinde ağıza kadar iniyo sümükcükleri:çok üzgünüm:

ben kaçtım kızlar.oğluş uyandı.öpüyorum hepinizi

hayırlı olsun sıra sıra dizilsinler inşallah :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
sınavdan geçtim şükür ama yarıdan fazla kişi kalmış
hacer çok tatlı görünüyo yaaa annesi bi de gülçe kadar olamaz diyodun bak hemen arkamızdan geliyo daha yeni başlamış arkası gelir artık moku yedin

sıkılacak vaktin var mı :1shok: izmirde mi sıkılıyon :olmaz: buraya gel o zaman hiç sıkılmazsın delikafadulden
bu arda gülçenin resmini koy demişşsin ama koltuğa çıkarken hangi pozu yakalyayım ki birincisi düşmesin diye tutmak için başında bekliyom ikincisi de yavaş yavaş çıkıyo ya çok defa çekişp koymam gerekir ama en kısa zamanda koymaya çalışacam

vatana ve millete hayırlı olsun canım kazasız belasız kullan inşallahhhhhhhhhhhhhhhihoyyyt

Fatosum gecmis olsu yagiza ins tez zamanda iylesir hacerde dun gece cok terledi gozumu acipta kicimi kaldirip ta uztunu degisemedim ins hasta olmaz kismetim yagmurda pek cadi masaalha nasilda kurcaliyoo hacerde cok seviyo bulasik makinasini bosaltmak icin acinca hemen geliyo ve tabbaklari icinden alip atiyo anesine yardim ediyo sanirim

ibooss napiyoon len gorusemedik bu ararlar gel opem seni mucuk mucuk tosba guzelmis sende yaptin mi yaptiysan koy fotoda bakiim kolaysa bende yaparim

kısmet yağmur da karıştırmayı çok seviyo demekki gülçe de bulaşık makinesini açar açmaz koşuyo o yüzden onun yanında hiç açamıyorum

kızlar dün yatarken banyoda çok fena düştüm gülçe ağlıyodu aceleyle wc ye gidim gelim dedim tam giriyodum ayağım bir kaydı allaaaaaaaaaaaaaah basamak vardı belimi kalçamı oraya vurdum düşerken banyo perdesine sarıldım düşmemek için o da tepeme düşmez mi kafam şişti kalça mosmor oldu dün hep babası baktı kızıma

Back
X