Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkese günaydıııın
kızlar oğluşum hasta oldu yaa:çok üzgünüm:geçen hafta tatildeyken denizden sonra burun akıntısı başladı.hemen o gün başladık peditusa..burun akıntısı hiç geçmedi.kıvamı koyulaştı.geçiyo diye sevindilk.dün gece sabaha kadar uyumadısenağlamasenağlamaşuruplarını içmiyo.1 sa.uğraşıyorum içirmek için.çok asabi ve sürekli hapşırıyo..hapşırdıkça sümükler ağzına kadar iniyo..siliyorum diye bana kızıyo.nasıl ağlıyo anlatamam.zor susturuyorum.hoop bidaha hapşırıyo.sil baştan,temizleme-ağlama..ayy napcamı şaşırdım.eşim dr.uyla görüştü.öksürük ve bademcik şişmesi yoksa ö:çok üzgünüm:nemli değil demiş...uyuttum 1 saattir uyuyo.dinlensin belki siniri geçer yavrum ya ne zor bebeklerin hasta olması..yüzü gözü şişti çocuğunsenağlama
buyur yıvrım tospaaa kaydirigubbakcemile3günaydın ekim anaları. opuyorumnanaktanherkese mutlu bol gezmeli pazarlar diliyorumm
ne tospaası.nasıl yapılıyor bizede gösterdelikafadulden
günaydınlar hanımlar bugün direksiyon sınavım var birazdan erzuruma gitcez hadi akşam görüşürüz
kızlar gecen haceri mutfağa oturttum bende çamaşırları makınadan çıkartmaya gittim bi geldim hacer yok anaaa hemen nerey kayboldu bu sıpa dedim odaları arıyom yok haceeeerr kızım nerdesinn diyomm hiç seslenmiyoo nereye girdiyse diyoomm sonra baktım masanın altından bi kıpırdı geldi örtüyü kaldırdımki masanın bacagından tutup ayaga kalkmışş hiç farketmedim kaç kere geectim masan önünden seste çıkartmyo zilli korkuttu beni resmini çektim koyuyum da bakınn
inanmıyorum yaa, bi de tek elle tutunuyo zilli, leyla sen moku yidin yavrım :roflol::roflol:1resimde masanın altında ayaga kalkmişş hiç farkedilmiyoo turuncu bişey gözükuyo pijamasının lastıgııı puhahhaaa
2 resim deörtüyü actım masanın ayagına çıkmışş tavuk gibi tunemişş zillii allahtan masa devrilmemişş
3 resimdede buda masann ayagından indi bana offf yakalandım diyooo
kizlar ay cok heycablandimm hacerinde disi cikmis bikac gundur bakmamistim bugun baktim hatta 2 tane mi ne birini net bi sekilde gordum beyaz gozulkuyo yanindakide eti acilmis bi cizgi vardi ama tam baktirmadi zilli ohh be hic cikmiyacak sandim darisi cikarmayanlara ama cok heycanlandim yaa
selamun aleyküm len kılsız avratlar puhahahaaa demek avratlar kulubu he muhahaha ama maalesef bir hödükler kulubu bile yok nihahahaha:
zmbakcım basarılar bacım..umarım hersey yolunda gider..arabanda :))
leluuuuuşşşşş kız manyak bu hacer haaaaaaa :))) tam yemelik ıısrmalık kuzu :))) benm yerime öpme onu ısır :) üstü beyaz masada beyaz olunvca secilmio hakkatten :)) allahtan beli turuncu puhahaha
hee len bana biye demiyonuz.du ben herife bi diyim benim hedaye nerde kaldı diye:))
leylaa bu arada kız o hacer dişlisini yer bitiririm valla.nasılda tutmuş sıkı sıkı masayı maaşallah barekallah.bende sabah namazdan sonra feyzayı emzirmeye çalıştım emmedi sıpa ve uyandı başladı oynamaya.çok yorgunum geberiyorum dedim bıraktım eşimin yerine yattım oda namaza kalkmıştı tam:))geldiki feyza yatakta bi o tarafa sarkıyor bi bu tarafa.hiiii napıyorsun sen bu çocuk burda böyle bırakılırmı diyor.uyut o zaman dedim uyudum.neyse bu epey uğraştı uyuttu.sabah kalktımki feyza yere inmiş kanepeye tutunmuş bana dıgıl dıgıl deyip duruyor babası indirdi sandım baktım yalnız.seslendim feyza düşecek koş diye yine ses yok kalktım hemen aldım birde baktım herif feyzayı uyutunca diğer odaya gitmiş yatmış.bizimkide uyanmış kanepeden inmiş oynuyor.birde kanepenin her tarafını yastıklarla döşemiz bizimki nasıl indi hala aklım almıyor:)))
hayırlı olsun sıra sıra dizilsinler inşallah :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
sınavdan geçtim şükür ama yarıdan fazla kişi kalmış
hacer çok tatlı görünüyo yaaa annesi bi de gülçe kadar olamaz diyodun bak hemen arkamızdan geliyo daha yeni başlamış arkası gelir artık moku yedin
sıkılacak vaktin var mı :1shok: izmirde mi sıkılıyonlmaz: buraya gel o zaman hiç sıkılmazsın delikafadulden
bu arda gülçenin resmini koy demişşsin ama koltuğa çıkarken hangi pozu yakalyayım ki birincisi düşmesin diye tutmak için başında bekliyom ikincisi de yavaş yavaş çıkıyo ya çok defa çekişp koymam gerekir ama en kısa zamanda koymaya çalışacam
herkese günaydıııın
kızlar oğluşum hasta oldu yaa:çok üzgünüm:geçen hafta tatildeyken denizden sonra burun akıntısı başladı.hemen o gün başladık peditusa..burun akıntısı hiç geçmedi.kıvamı koyulaştı.geçiyo diye sevindilk.dün gece sabaha kadar uyumadısenağlamasenağlamaşuruplarını içmiyo.1 sa.uğraşıyorum içirmek için.çok asabi ve sürekli hapşırıyo..hapşırdıkça sümükler ağzına kadar iniyo..siliyorum diye bana kızıyo.nasıl ağlıyo anlatamam.zor susturuyorum.hoop bidaha hapşırıyo.sil baştan,temizleme-ağlama..ayy napcamı şaşırdım.eşim dr.uyla görüştü.öksürük ve bademcik şişmesi yoksa ö:çok üzgünüm:nemli değil demiş...uyuttum 1 saattir uyuyo.dinlensin belki siniri geçer yavrum ya ne zor bebeklerin hasta olması..yüzü gözü şişti çocuğunsenağlama
çok geçmiş olsun canım yağızımız hemen iyileşri inşallah son evresidir inşallah
yavrum soğuk algınlığı gibi bişiy olmuştur, bizim de dişimiz çıktığında öyle olmuştuk ya, dr ilaç falan vermedi, kendi kendine geççek ilaç verirsem gizli kal p hastalığına neden olabilir çünkü bebek çok küçük demişti, yapcak bişiy yok, ıhlamur demle, içine azık limon damlat o şekil içir, yumuşatır çocuğu, bir de burnunu ikide bi siliyon ya, yara olur kuzucuk, zeytinyağı gibi bişiylen burnuna sürekli bakım yap, sonra çok acır, geçmiş olsun kuşum ya kıyamam ben ona, zor oluyo, yusuf eymenin de suratı kıpkırmızıydı hastayken :gitme:
herkese günaydıııın
herkese günaydıııın
kizlar günaydin kizim bulasik makinesinin icine girdi bugün:lepi:
:roflol::roflol: ay delirejeyim yaaaa kız makine temizmiydi len
çok teşekkür ederim canım:çok üzgünüm:çok geçmiş olsun canım allah acil şifalar versina.s.
canim gecmis olsun kiyamam ben ona bebeklerde hastalik cok zor bizde cok zor atlattik hele su burun akmasi rahat 10 sürüyor ben eczaneden droser diye burun damlasi var onu almistim hep rahat nefes almisti hemde burun akintisi kurutmustu cabuk etki ediyor istersen bir sor doktora ben kullandim cok rahat etti yagmur hatta ankaradan gelirken 2 kutu aldim belk iburda bulamam diye tekrar gecmis olsun canim cok öptüka.s.:1hug:
hayırlı olsun sıra sıra dizilsinler inşallah :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
sınavdan geçtim şükür ama yarıdan fazla kişi kalmış
hacer çok tatlı görünüyo yaaa annesi bi de gülçe kadar olamaz diyodun bak hemen arkamızdan geliyo daha yeni başlamış arkası gelir artık moku yedin
sıkılacak vaktin var mı :1shok: izmirde mi sıkılıyonlmaz: buraya gel o zaman hiç sıkılmazsın delikafadulden
bu arda gülçenin resmini koy demişşsin ama koltuğa çıkarken hangi pozu yakalyayım ki birincisi düşmesin diye tutmak için başında bekliyom ikincisi de yavaş yavaş çıkıyo ya çok defa çekişp koymam gerekir ama en kısa zamanda koymaya çalışacam
http://i0908.hizliresim.com/2009/8/3/1506.jpg
kizlar günaydin kizim bulasik makinesinin icine girdi bugün:lepi: