evet canim tam 8 tane oldu disimiz tam isirmalik oldu bol bol beni isiriyor:çok üzgünüm: bebekten bebege degisiyor mesela benim ablamin cocuklari yaslarini doldurduktan sonra cikiyor disleri bizimki dis konusunda baya erken davrandi:lepi: insallah bütün herseyi bukadar hizli ve erken olmaz evlenip annesini birakmak gibi:umursamaz:
eylül bugün göksuya gidecekmissin ya benim icinde ankaranin havasini bir kere koklarmisinyerimseniben söyle derince cek nefesini bende hissedebiliyim simdiden cok sagol canim özledim oralari:çok üzgünüm:
bugün moralim cok bozuk aslinda yafisfisfis esimin hareketleri moralimi bozuyor bana acayip acayip laflar söylüyor saka yollu eminim benim kirmak icin söylemiyor ama cok sinirleniyorum yaaaa

1 güya yagmur benim sözümü dinlemiyormus :dilcikar:
2yagmuru ben cagirdigim zaman ancak babasi hadi kizim anneye git derse gelirmis bu su oluyorki babaya düskünmüs:içelim:
normalde daha bür sürü seylerde ilk basta tuhafima gitmiyordu ama üst üste okadar cok söylüyorki cekilmez hal aldi ve cok sinirliyim bu yüzden cokmu abartiyorum kizlar ya:uhm: