2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

GÜNAYDIIIIN GÜZEL ANNELER GÜNÜNÜZ GÜZEL GEÇSİN İNŞALLAH SERPİLCİM BÜYÜYOLAR ARTIK DOĞAÇTA ÇARKIFELEĞİ ÇOK SEVİYO BAŞLAYINCA PÜR DİKKAT İZLİYO ÇARK RENKLİ OLDUĞU İÇİN SANIRIM HOŞUNA GİDİYO BİDE KIZLAR BEN NAPCAĞIMI ŞAŞTIM BEBEK PATİK AYAKKABILARI VAR YA 2GÜNDE ESKİYO BİZDE YERLER TAŞ KESİYO ALTINI AYAKKABI GİYDİRSEM ERKEN DİYE DUYDUM DERYADAN 1YAŞA KADAR YERLER SOĞUK NE GİYDİRCEM BEN BU ÇOCUĞA Bİ FİKRİ OLAN VARMI? ÖRGÜLER ZATEN PARAMPARÇA OLDU HALILARIMI BİLE KESİYO TAŞLAR NAPCAM BEN YA MECBUR AYAKKABIMI GİYDİRSEM ORTAPEDİK AYAKKABISI VAR :bbo:

ayşegülcümmm bizimde yerler soğuk oluyo annemler pazardan panduf almışlar çoook yumuşak patik gibi dışı deri içi yünlü bide biraz büyük almışlar içinde külotlu çorabı oluyo ecenin 1 çift çorap 1 çift örme çorap ve pandufları üşümez heralde artık sende orda pazarda bulabilirsin belki canım eskiden çoook olurdu yeğenlerim hep onlarla büyüdü şimdiler bulmak zor mes gibi oluyo birazzz anlatabilmişimdir inş bak hatta bi resmini koyayım alttan görünüşü

AAAA ÇOK SÜPER CANIM İNAN B KERE FIRSATIM OLDU GİTTİM PAZARA EŞİM BAKTI DOĞAÇA BAKMADIĞIM YER KALMADI Bİ YERDE BİLE YOKTU ARADIM ONLARDAN BENDE BULAMADIM BİDE LCW VARMIŞ ALTI DERİ ÇORAPLAR NERDE OLDUĞUNU Bİ ÖĞRENİYİM GİTCEM GEZİP ÖĞRENEMEDİMKİ MEMLEKETİ Bİ EŞYALARIMIZI BİLE DOĞRU DÜRÜST GEZİP ALAMADIK YA FIRSAT HİÇ YOKTU DOĞAÇ HEP AĞLADI BİDE YERLEŞME FALAN ÇOK ZORLANDIK DOĞAÇ DÜZELDİ ANNEM GİTTİ BU SEFERDE NEYSE GETİRCEM YİNE ANNEMİ BAŞKA ÇARESİ YOK ODA YALNIZ ZATEN BABAM İLGİSİZ Bİ ERKEKTİRDE....senağlama

canımmm yaa sorma bizimde yerleşmemiz öyle bi zamana gelmişti doğru dürüst gezip eşya beğenemedim malesef neyse annelerin olması iyi oluyo biz bırakıyoruz eceyi çıkıyoruz rahat rahat o söylediğin çoraplardan heryerde war artık ama onlarda kayıyomuş ayaktan almadım ben o yüzden böyle bağcıklı filan olması lazım tutmuyolar yoksa ece çıkarıp sallıyo elinde :teytey:

hayırlı güzel günler arkadaşalar ...bende görmüştüm dışı dderi içi yumuşak hoşuma gitmişti ama almamıştım erken diye çünkü küçüktü ozamanlar bu aralarda hiç gittiğimiz yok alışverişe.

hayırlı cumalar arkadaşlar
biz bugün daha iyiyiz henüz kaka yapamadık ama sakin uyuo şimdi meleğim
sabah kızımı babasına şikayet ediyordum şakacıktan :) kızım yüzüme bakıyordu gülerek bende dedimki seni şikayet ediyorum ne bakıyosun öyle gülerek dediydim dudagını büküp aglamaya başladı çok içli benim kızım cadı oldugu kadar da................. bi içim acıdı o ağlayınca ((
ardamm inciniz hayırlı olsun.... bizde diş göllesi derler nasıl yapıldıgını bende bilmiyorum ilk bahara dogru annem yapacak memlekette akrabalarımızla annemin komsuları istiyorlar nasipse tabi
handeryacım biz saglık ocagına vurduruyoruz pnomokoku doktorumuz 6 aydan sonra baslayalım demişti devlet ücretsiz yapınca saglık ocagında vurdurmaya basladık geçen ay ilk doz yapıldı bu ayın 20 sinde 2. doz bir ay sonrada 3. doz dediler...............

AYAKKABICILARDA BULABİLİRİM SANIRIM O TARZ ŞEYLERİ OF YA BÜYÜK ŞEHRİN GÖZÜNÜ SEVEYİM BİŞEY BULMAK ÇOK ZOR YA ANKARAYI ÖZLEDİM BEEEEEENNNNNsenağlama

alınmayıda biliyolar artık sabirecim ecede uzun zamandır unuttuğu bi hareketi vardı dudaklarını uzatıyo öpücük atar gibi çook komik oluyo geçen akşma onu yaptı tekrar biz hem şaşırdık hem güldük annemle oda büktü dudağını babasına baka baka ağladı hemen şikayet de ediyo yaniii cadıııııı

AYAKKABICILARDA BULABİLİRİM SANIRIM O TARZ ŞEYLERİ OF YA BÜYÜK ŞEHRİN GÖZÜNÜ SEVEYİM BİŞEY BULMAK ÇOK ZOR YA ANKARAYI ÖZLEDİM BEEEEEENNNNNsenağlama

canım bu panduflardan istersen alır yollarım sana yarın pazar kurulucak burda alıyım istersen

Bizde 2doz vurdurduk pnömokoku 3.sü şubatın 6sı dedi hemşire ben hiç özelde vurdurmadımdı şansıma takvime girdi :)

canım bu panduflardan istersen alır yollarım sana yarın pazar kurulucak burda alıyım istersen

AY CANIM YA SAĞOLASIN BEN Bİ BAKIYIM BURDAN BULAMAZSAM YOLLARSIN OK YARIN CMTESİ EŞİM YARIM GÜN ÇALIŞIR HERHALDE ( HEM KEŞFETMEM GEREK BURALARI NEREYE KADAR DİMİ AMA EŞİM YÜZÜNDEN KIII ELİMİ AYAĞIMA DOLUYO DIŞARI ÇIKCAMDA YOK OYALANMA ÇABUK GEL FALAN BEBEĞE BAKAMIYO YA İNANILMAZ ÇOCUK SEVEN ADAM YEDİRME VE SALLAMA İŞİNİ KIVIRAMIYO YADA İŞİNE GELMİYO BİLEMİYOM KEYFİ BOZULUYO HERHALklava:

tamam canım sen bak bulamazsan haber wer yerimseniben
çık dışarı tamam geliyorum az kaldı birazdan ordayım de eve gitmeeeee ama gidince nolur bilmem delikafadulden
15 tatilde eşim evde kayınvalidemleri gönderiyoruz biz bi tadını çıkaralım kendimiz bakalım diye ben 5 gün izin alıcam 5 günde babası bakıcak ben işteyken seviyo o bakmayı ama inşallah isyan bayrağını çekmez :Saruboceq:

slm kızlar sabah sobetide yapılmış bakıyorum da Allah muhabbetinizi arttırsın şekerlerr
sabire canım meleğinin daha iyi olmasına sewindim canım
ayşegül Ada da bayılıyoo çarkı feleğe sewerek izliyo pür dikkat
adaşşşşşşşşş nerde kaldın canım uyanamadın heralde gerçi teo nun uyutacağını sanmıyomda
gece kuşuuu,
görüşmek üzere şekerler

bugün hava kötü bende öyle bir tuhafım ya kızlar vücudum kırık sanırım bugünün cuma olduğunu bile tamamiyle unutmuşum inanın..........................

hava burdada karardı kızlar yaaa tüm enerjimi götürdü çıksam işten dolaşsam biraz iyi gelir belki dün iyi uyudum walla çok şükür akşama misafir gelebilirim ewe gidip ortalık toplıyım hihoyyyt

selam kızlar . Aralda carkıfelege bayılıyor hele o cark dönerken sormayın yanı bayılıyor bırde dınkkk dınkkk dıye acılan harflerın sesıne hemen gozler oraya dıkılıyor .
bız bır kac gundur cok nazlıyız. dişler mahfedıyor oglumu . aşağıdaydım bende salladık babaannesıylee ayakta uyumadı elımızde salladık bızde sora salladıgımzı seyle ayagıma aldım caktırmadan hemen uyudu . uykusu varken neden uyumaz anlamıyorum ya..

adaşş canım benim naptın kıss
iki çocukla merak ettim
hiç sesin çıkmadı bugün

İki çocukla sesim çıkamadı adaşşşş... gerçi ablam öğleden sonra gelip aldı iremimi ama benimde canımı çıkardılar.kızım yaşına bakmadan (18 aylık) ablalık yaptı oğluma oyuncak getirdi,bez getirdi vs.. zormuş beee Allah kolaylık versin 1,5 yaş arayla doğuranları! Dün bi arkadaşıma gittim ikizleri var Teo ile aynı hafta doğacaklardı ama ikiz oldukları için nisan sonu doğdular varya halime şükrettim resmen yazık anneye 1 dakika durmak yok bi biri ağlıyor sonra diğeri emekliyerek mutfağa gidiyor,sonra diğerinin uykusu geliyor,birbirlerinin üstüne çıkıyorlar falan anneleri hiç durmadan koşturuyordu ama çok tatlılar yaaa biri kız,diğeri erkek biri aynı anne diğeri baba .. bi taşla iki kuş ama ağır bi kuş:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…