2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bugün ecrinle çok ilgilenemdim resmen pilim bitmiş aşırı ağırlık vardı üzerimde uyumak istiyordum neyseki ecrini uyuttum da bende uyudum biraz oh be...yoksa o bakarken uyuya kalıyordum. kızlar bebeğimi yere yatırdım kendimde uzanmıştım dalmışım hemen aldım beşiğe yatırdım tabi beşiğe yatırırkende küçük bir sorun oldu bizim beşik portatif taşınıyor oraya buraya mecburiyetten aldık annemlerde felan hiç durmuyor beşiğini arıyor başka şeyde uyumazda tam çekiyordum ki bir de farkettim başını ta tepeye çıkarmış bende iteklerken doğal olarak bacağımla destek veriyordum başına bastırmışım sanırım, bez olduğundan sağısolu bir kaçkere daha denedim elimi koyupta şöyle bakındım ittirdim hiç sesi solığu çıkmadı acısa ağlardı sanırım sonrada analı kızlı bir güzel uyku çektik hatta yemek vakti gelmiş uynacak ben halen uyanmaması için salladım biraz fazla uyuduk sonrada geç olsada doyurdum çünkü yatmadan öncede nazlandı uykusu gelmişti yememişti acıkmış.hiç kusma felan olmadı gerçi tepesinin üzerine düşmedi ya olsun yinede ama sonrasında kendiside acıttı başını tam ben yere yatırırken kendisi başını yere küt diye atıverdi mızıkladı birbakındı ağlamadı eline bende bişeyler verdim unuttu bile...eeeeeeee kendi düşen ağlamaz değil miiiiii....sizce bir zarar olmuşmudur ki......

Son düzenleme:
günaydın kızlar
güzel bir hafta sonu diliyorum
adaşşş hadi şekerim hayırlı olsun rejimin gülüm

günaydınnnn deryacım ve bütün hatunlar güzel hafta sonları diliyorum hepinize

günaydın güzel anneler..

biz dün pnomokok aşımızı olduk.ilk dozuydu bu.1 ay arayla vuracaklarmış.biraz huzursuzdu gece çok sık uyandık.tartıldık bi de dün çok iyi kilo almış oğluşum 1 kiloya yakın almış,maşallah benim oğluma...

handerya benim de kuzenimin ikizleri var 1,5 yaşındalar.onlar da biri kız biri erkek.kız anneye oğlan babaya benziyo.bi an onlardan bahsediyosun sandım:) çok zor yaa Allah yardım etsin ikizleri olanlara.bitaneyle başedemezken 2 taneyi düşünemiyorum.ben de hamile olduğumu öğrendiğimde bizimki de ikiz midir diye meraklanmıştım çok.ailede çok var çünkü.ilk ultrasona girdiğimde dr.un gözünün içine bakıyodum.ikiz der mi acaba diye:))heyy gidi günlerrr.............

herkes nerede ki ....bugün kimsecikler uğramamış...hayrıdır gezmeyemi gittiniz...ben evdeyim her zmanki gibi .daha uzun ir sürede evde olacağım eşimden dolayı.ecrin gece uyumadı hiç şimdi uyuyor.ofa kızlar ya sabaha kadr diş ağrısı çektim hft.ya dişçiye gideceğim.

selamm kızlarrrr ecrine bişey olmamıştı yasemincim merak etme olsaydı farkederdin en azından aglardı . kafaları cok saglam oluyor mrk etme aralda otururken duşuyor bazen küt dıye buruyor kafayı sora bakıyor bıze. gerı oynuyor :)
şuan durumu nasıl ecrinin oynuyor guluyorsa bişeyi yoktur . mrk etme..

herkese iyi hafta sonları bacılarrrr bugun AraL da bnm pilimi bitirdi sabahtan beri uyumuyordu kuvete sıcak su doldurduım tek başıma . neyse oturttum ıçıne bı guzel oynadık duru suylaa . şampuan fln sıkmadım . rahatlasın dıye yuzdurdum yani . ama yıne uyumadı alt kata indim mecburen orda da baya savaş verdik gozu kapanıyor ama dişlerinden uyuyamıyor sanırım . mama emmedi . memeni istedi baya emdşi emerken uyudu yavrum
ama hep mızıl mızıl bugun ya

slm kızlar..yasemin merak etme bişey olmamıştır olsa anlardın dengesiz davranır yada ağlar..

satürnn bizim pnömokok lar bitti bu ay.bizim doktor 2.ay başlamıştı.herkesinki farklı oluyor demek ki...

denizcim ee kayınvalide nereye kadar hep kadıncağız mı çekecek senin oğlunun yaramazlıklarını:))bugün de huysuzluğu tutmuş biraz sen uğraş bakalım..:))ısrarla sallarsan uyur belki ben bazen öyle yapıyorum işe yarıyor ama sabretmek lazım çünkü çok inatçılar son güçlerine kadar dayanıyorlar artık yorulunca pes ediyorlar,o yüzden biraz inat etmek lazım..

yaşasın artık biz de incilendik..geçen gün bardaktan su içiriyordum baktım çın çın ses geliyor kız senin dişlerin mi çıktı dedim,parmağımla kontrol ettim ve fark ettim pirinç tanelerini....kaydirigubbakcemile3

ayy maşallahh hadı bakalım sırada kım varrrrr :) hayırlı ugurlu olsunn hıc acılısa fln cagırmadın ask olsun kızzz surda komsu sayılırızz hıhhhh
bu arada nerde senın resmın beklıyorum halaaaa bakalım ben senı tanıyormuyum gordum mu

kız babaannesı kadın dızlerı agırıyor zavallıcak . ben pek vermıyorum ona o ılla ben sallıyyım dıyor ama kıyamıyorum bugun yıne ben uyuttum . cok ınatcı dedıgın gıbı . ama sabahları bazen atıyorum onlara dedesını terletsın dıyee valla adamkılo aldıı yoksa baska bı nıyetım yokk heuhehehhehe

hadi ordan kilo almışmış:)))

ya fotoğraf ekleyemedim yapamadım bir türlü ama deneyecem yine..ben şimdi çıkıyorum uyandı bizim ki öptümm..

dün üöleden sonra oluştu sonra uyuduk kalktık işte ozamanda kendi kafasını vurmuştu ağlayacak oldu eline oyuncak verdim ağlamadı akşam herşey normaldi kusma felan olmadı da.ama gece sabaha kadar mızıkladı ağladı yine çok huysuzdu ama sonrasında bugün gündüz uyudu yedi oyun oynadı ağlamadı hiç bakınıp duruyor.:teytey:

tamam işte bişey olmamış çok sevindim canım bu yaramazlar bize feğimizi şaşırtıyolar ben bugün çarşıya çıktım kızlar ve patik pandif bulamadım hala lcw altı plastik çoraplardan aldım serpilin dediği gibi hiç bi halta yaramadı ayağından kayıp çıkıyo durmuyo balıkesirde bakmadığım yer kalmadı inanın nasıl bi şehir burası ya bilende yok nerde satıldığını serpilden rica edicem okursa yazımı canım zahmet olmazsa alıp gönderirmisin ben msnden yazıyım sana adresimi :Saruboceq:

bu arada hiç sallamadan uyutanınız varmı bebişini ben bi siteye dr. a yazı yazmıştım ağlasada sallamadan kendi yatağında uyumasını öğretceksiniz dedi ben doğaçın hayatta öyle uyuyacağına inamıyorum uykusu gelince yırtıyo kendini ama uyuyup kalmıyo illa sallıcam sallarkende illa ağlıcak feryat etcek sonra kendi kendine konuşarak uykuya dalcak hatta iyice dalmamışsa ayağımı çekerken yastıktan uyanır kafayı kaldırır sizdede öylemi kafamçokkarıştı

yasemin geçmiş olsun canım çok yaramaz bunlar napıcaz biz yaaa
streetpit inciniz hayırlı olsun sanki bizimkide patlamak üzere gibi çoook belli biberonu ısırınca diş gözüküyo resmen kapıya dayanmış yani ne zaman gelcek bakaım

ayşegüüül dedim sana şekerim bugün alırdımbak haftaya kaldı yaa cumartesi alıp yollarım canım ece panduflarını bile çıkarıyo sürte sürte çorap bunlara ne desin dayanırmı bişey bulamamışsın ama çıkabilmişin bak çarşıya ne kadar baktı babanız doğaç a

bu arada uyuma konusu bizdede problemli ben emzirerek uyutuyodum bu sefer sabaha kadare emmek istiyoduu 1 2 kere kendi uyumaya alışsın diye denemeye kalktım ağlayınca bi babası geldi bi babannesi şimdi emzirmiyorum battaniyesinde sallıyoruz daha iyi mi kötü mü oldu bilmem uyuyuncada emzik weriyorum ağzına ama 15 tatilde izin alcam babanne dedemiz gidiyo denicez eşimle ağlayınca dayanabiliriz inş çünkü çok kötü katılıyo gözlerinden yaşlar süzülüyo gerçekten ağlıyo yaniiii bilmiyorum yaaa böylede salla salla nereye kadar
gündüz oturduğu yerde uyuyomuş tv izlerken oyuncaklarıyla oynarken yatıweriyomuş babannesinin dizine akşam geliyo keçilerrr -tatlicadiarzu-

serpilcim kayıyo dediğin patik çorabı biliyorum ben altına bi deri gibi taban dikili bu ayakkabı dikili çorap ama çıkıyo yinede o yüzden aldım yoksa almazdım bunu ayaklarını birbirine sürtüp kıvılcım çıkarıyo yaramaz kaydirigubbakcemile3eşim baktı valla doğaça uyutup çıktım zaten uyanınca 4saat dikiliyo nerden baksan uyuduğu saatle birlikte 6 saatim vardı eşim doyurmuş talimatlarıma uymuş harfiyen bende gezcem azcık dedim saygı duydu zaten bu ara bi değişim var anlamış değilim ama hoşuma gitmiyo değilim meyveler soyup getirmeler doğaçı öperken benide öpmeler falan baya bi gelişim var allah nazardan saklasın sihirli değnek değmiş gibi ha bu arada çayda demledi doldurup getirdi acayipim bu ara sevindirik oldum ya :teytey:şuna bak kadınlar ne kadar küçük şeylerle mutlu oluyo demi :asigim:

uyku konusuna gelince demin ağladı ağladı sallarken bıraktım bende kandi haline yorulsun uyusun dedim depelendi durdu yuvarlandı konuştu falan yoruldu baya ama uyumadı yinede bakındı durdu ben dayanamadım artık aldım sallamadan önce babamız portakal soyup getirmştide :)) bende doğaça verdim emdi emdi baya portakalı uyuyacak gibi oldu malesef offf dedim salladım uyudu hemen hiç ağlamadan yorulmuş baya demekki bide battaniye manyağı yok böyle bişey ısırarak uyuyo battaniyeyi

uyuma problemi bizdede var biraz önnce uyuya bildi hanfendi sallayarak............... ishalimiz geçti şükür sanırım üşütmüştük biraz huysuzlugumuz hala var ama görünürde diş yok henüz.................. dişi çıkan bebegimizin dişi hayırlı olsun ..........
biraz üzgünüm annemler yarın memlekete dönüyorlar ((
iyi geceler güzel bir pazar günü diliyorum herkese

selam kızlar
dişi çıkan bebişler maşallah size bizim hala dişimiz yok ama uysuzluğumuz var
mızmızın biri oldu vallahi herşeye iii ııı diye mızlanıyor
bizim bebişlerin hepsi aynı galiba kızlar
zeynept çarkıfeleğe bayılıyor varmısın yokmusunu çok seviyor
orkidid bir reklamı var bezin içinde top yuvarlanıyor ya ona bayılıyor
tabi lazım olacak ilerde biliyor oda demi
selocanlar çıkınca çıldırıyor ama bugünlerde pek çıkmıyor onlarda
uykumuza gelince sallamadan kesinlikle uyumuyor topuklarım ağırana kadar sallıyorum
kendilerinin uyuyacağı zamanlarda gelecek inşallah

selm.kızlar nasılsınız bakıyım uykusu sorunu her zamana var yine gecenin 3 de yanıma yatırıp sabaha kadar pışpışladım zor oldu ama sonunda sabaha karşı uyuya kaldık ailecek.....ne yapalım büyüyünce belki uyur umuduyla yaşını bekliyorum sabırla:Saruboceq:.

kızlar size bir şey danışacağım benim kız hem uyumuyor hemde çok ağlıyor bu yüzden ben pek bir iş yapamaz oldun kızıma çorba yapmak bile zorlasştı bu yüzden biraz fazla patates havuç brokoli k.bahar haşlıyorum 3 gün onunla idare ediyorum her öğlen sebze çorbası olarak suyla karıştırıp veriyorum zaten k.baharlr çok büyük bu yüzden birazını buzluğa atıyorum sakıncalımı sizce vakit yetmiyor yada basit şeyler yapmam gerek çünkü yapamıyorum günlük ...kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…