2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bu konuda seni anliyorum bende zorlaniyorum,kizim gündüz uykusu 15dkyi nadir gecer..üstelik benim evim müsaitde degilki kizimi mutfaga yanima götürsem..burda esim ögrenci evi olarak kaliyordu evlenince idareten oturduk hala ev ariyoruz...
buna ragmen kizima hergün taze hazirlamaya calisiyorum.ertesi güne kalmis helede haslanmis patates igrenc oluyo,üstelik onlarin sularinida kullanamassin sonucta yararsiz bisey olur..
aslinda uzun bir islem degil bebek yemekleri bizimki gibi salca vs meseleside yok...dogra at bir kücük tencereye yada düdüklüye..
bizde televizyonda yok kizimi oyalayacak zaten öyle tv basina birakip is yapmakta istemem ben bazen youtubeden uygun seyler aciyorum hemen yemegini ocaga koyuyorum..

ama ben suyu az koyuyorum oda suyu çekiyor ve suyu zaten kalmıyor mecbur su koymak zorunda kalıyorum zaten sizde öyle olmuyor mu ...
ayrıca günlük haşlayamıyorum çünkü yetişmiyor anca yetiştirebiliyorum.yaptığım püreyi kıvamına getirmek için su koyuyorum bazende sulu yapıp hazır milupanın çorbalarından katıyorum değişik tat olsun diye bazen kavanozlardan katıyorum hazır çorbalara onlarda organik diye.buzluğa koyma sebebimde çok oluyorlar k.bahar felan bozulur uzun sürede diye çükü her hftçsonu alabiliyoruz biz burada pazarda sadece brokolide mecburen hepsini haşlıyıp azar azar buzluktan çıkarıp katıyorum yanlışmı yapıyorum ki ...

Son düzenleme:
karamsarcım bende aynını yapıyorum canım çok oluyo ve biz sevmiyoruz yemeyi brokoli yada kereviz falan ama doğaç yesin diye alıyoruz çürümesin diye buzluğa atıyorum kıymayı ve tavuğuda o şekilde kullanıyorum çorbanın su kıvamınıda eğer çok sulu olduysa biraz tel şehriye atıp tekrar kaynatıyorum şişiyo tabi şehriyeler fazla suyu çekiyo az sulu olunca senin gibi su katıyorum kıvam için hergün taze almak zor doğrusu sebzeyi alsakta gramlık olmuyo pazarlarda

bu arada serpilcim zeynebin resminde gördüğüm patiklerde bizim evde deliceğine karar verdik görümcemle öyle böyle değil çünkü yerler bizim ayakkabı şeklinde pandife ihtiyaç var tabanı kalın görümcem her hafta geliyo bize staj için kendiside anaokulu öğretmeni olduğu için orda çocukların giydiği pandifleri biliyo bandırmadan bakıcakmış büyük ihtimal vardır orda orası buraya benzemiyo hiç herşey var orda genelde uyku tulumunuda ordan almıştık biz şimdi gidince baksın görümcem orda bulmazsa sen kalın tabanlısına bakarmısın canım gerçekten başlı başına sorun haline geldi bu olay doğaçın ayaklarına giyceği bişey yok ve çok soğuk taş yerlerimiz

karamsarcım bizde çorbalarımızı 2 gün yediriyoruz az yapılmıyo ee kalanıda dökmeyi gönlümüz el wermiyo ben ancak tarhana yaparsam cezvede az yapıyorum 1 öğünde bitiyo sebzeli çorba yapıcaksak yada komposto hazırlıyoruz yada yoğurdu 2 3 gün duruyo dolapta
ayşegülcüm tamam canım siz bakın bulamazsanız ondanda bakarım ben çok iyi anlıyorum senii 1 sene öyle biyerde yaşadık hiç bişey bulamazdık bulduklarımızında tarihi geçmiş olurdu oofff of çok zordu

günnaayydıınn hanımlarrr nasılsınız bebişlerde iyidir inş.
güzel ve sağlık dolu bir hafta diliyorum

ben dediğim gibi bu yemek konusunda biraz terddütüm vardı ve araştırdım meğer ben gibi böylesebze çorbalarını çok yapıpta ziyan olmasın veya sadece haçlayıpta günlük kullanmak için buzluğa atanlar varmış ki bu yanlış bişey değilmiş vitaminine bişey olmazmış çok aşırı uzun süre beklemedikçe kocaman bir kış gibi yani.içim rahatladı.
mesela bugün ben çorba yapmıştım ma yüne çok olmuştu buzluğa küçük kavanozlara koydum attım.

herkese hayırlı güzel haftalar diliyorum...............a.s.

herkese selammm kelamm..
ya bende organık sebze meyve arıyorum bursada nerde vardır acabaaa uff bulamadım ben
bırde aral cok mız mız dışlerden dolayı .. yorgunum bende .

ıyı haftalar guzel anneler..

yasemıncım bılgısayar ın orda ne kadar tutuyorsun zeynep ı zararlı bılıyorsun . ben bu odaya nadıren sokuyorum oglumu ..
ama bazen durmayınca alıyorum kucagıma 5 dk fln tutuyorum pc de bıseyler acıyorum bakıyoruz beraber ama klavyeyı mahfedıyor o ara .. :)

ben kendim yapmadan önce kavanozdakilerden aldim biliyorsunuz bir müddet onlarin üzerinde 2gün icinde tüketiniz yaziyordu,insan mecbura kalinca tabiki elinden geleni ancak yapabilir sanirim ben yanlis anlasildim,ben kendim bi sebzeyi özellikle pataatesi hasladigim zaman ertesi gün yiyemiyorum,buyüzden kizimada cok nadir veriyorum..
internet konusunda ise iste benimde o konuda elimden fazla birsey gelmiyo evimiz müsait degil ve esim evdeyken netten ders calisiyor buyüzden ev ariyoruz..

ya bişi dicem radyasyondan ne kadar korumaya çalışırsak çalışalım beceremeyiz wireles denen olay var havada uçuşuyo hepsi dalgaların telefon falan pcnin bluetooth unu kapatıp wireles alışverişi engellenirse yeterli bence kablolu kullanmakta fayda var pcyi

bizimde aynı ne kadar istemesemde ne yapayım evimiz müsait değilki radyasyon saçan herşey var oda da ...mecburiyetten biz lojmanlarda oturuyoruz...

bızım evde yok engelledım ben kış kış dedım hepsı gıttıı .

şaka bı yana bızım kı kablolu net . ama yınede herkesde var aysegulcuumun dedıı gıbı uff cok sıkıcı bır durum yaaaa..

Of kızlar ya ne çok sorun var bebekler için her şey zararlı nasıl yetiştireceğiz şaşırdım yani ....

kızlar nerdesiniz ya derya sen coşturuyodun kız gerçekten nerelerdesin yav yokluğun çoook belli msndede yoktun bugün offf offf hadi ama silkelenin kızar mayıs annelerini hiç görmüyosunuz herhalde yada 2009 yeni anne adaylarını coşmuşlar resmen

geldim şekeriim canım arkadaşım hiç sorma yaa bugün hiç fırsatım olmadı canım yaAA
ama çağırıldığımı hissettim wee koşa koşA geldim
eee hanımlarr nasılsınız
biz iyiz çok şükür
hava 2 gündür çookk güzel tabii benden kaçarmı hemen değerlendiriyorum
inş. yarında güsel olur planlarım varr

heyyyy milleeettttt:teytey:
bakıyomda ben yokken topiğimiz pek bi yavaşlamış yaww:çok üzgünüm:
yatmadan yukarlara çıkaryım dedim:lepi:
adaşşşşşşşş nerelerdesin şekerüüm kaydirigubbakcemile3
haydin güsel güsel uyuyun bakem sabah ifadelerinizi alıcam(şakkaaa):roflol::roflol:
iyi uykular:asigim::1hug:
buda benden size lütfen kabul edina.s.a.s.

günaydın kızlarrrrr
bizde bi aşka geliyoruz yetişemiyorum okumaya sonra hoooooooooopppppppppp duruyor sayfamız olmazzzz olamazzzzzzzzzz hızlanın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
bu arada radyasyon için yapcak bişey yok biz modemin fişini çeksek üst katta war yanda war war da war nasıl engellicezzzzzz
Allah a emanet kızlar bebişelrde bizde 9 ay hamileliğimi bilgisayar başında geçirdim arkasından daha fazla radyasyon yayılıyomuş bi tanede bilgisayar yanımda war arkası dönük bana :a015: halim içler acısı Allah ım sağlık wersin korusun bizi :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

günaydın tatlı bebişlerin cici anneleriiiiiii...... serpil katılıyorum sana hem hamişkende hepimiz netin başındaydık sen işin gereği biz sıkıntıdan napcaz başka bişey yok yani bide unutmadan en zararlısı cep telleri sen kapatsan üst yan komşun ve eşleri çocukları kapatırmı hayatın bi gerçeği artık allah sonumuzu hayır etsin başka bişey diyemicem ((

günaydın hatunlarrrrrrrrrrrrrrrrr
nasılsınız güzel bir gün olsun inş.
bebişleri we sizleri öpüyorum şekerler

gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Aral hala uyuyorr ınanabılıyormusunuzzz bende fırsattan ıstıfadee gırdım hemen netee :)
dun gece 12 ye dogru yattı tabı uyur yaramazz:)
bugun tarttırmaya goturucemm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…