2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

biz de aşı olmuş gelmişiz ewe
her zamanki gibi ağlamamış bıdışım maşallah kızıma 7800 gr olmuşuz 72 de boyumuz ama boyumuza pek güvenmiyorum 1 2 cm eksik ölçüyo sağlık ocağı
deniz walla ne güzel bu saatte uyuması maşallah bi ara ecede uyurdu ama artık bizimle kalkıyo 7 de en geç 8 akşam erken yatıyorum ben artık o yüzden 9 da başlıyoruz 10 a doğru uyuyo :)

siz kurtulmuşsunuz darısı bizim başımıza....iyi maşallah boyu felan uzun ...:sm_cool:

şimdiki aşılar hasta etmiyo kızlar korkmayın ben bide gitmeden önce ateş düşürücü şurubundan verdidirim
geçen ay 2 bacaktan bi koldan yapmışlardı eve geldik yürütecinde gezdi hanım düşünün yaniii sizde hayırlısıyla atlatırsınız inşallah artık yaşına kadar rahatız çoook şükür

bizim son aşıda 6 şubatta bizde kurtulcaz inş. bende serpil gibi nolur nolmaz calpolu veriyorum rahat ediyorum koyuyorum bende yürütece geziyo bişey olmadan eskidenmiş bide ateş falan yapan aşı şimdi öyle değil hemşireler çok ateş yapmadığını söylüyolar

biz de yarın kurtuluyoruz inşallah yaşına kadar..

cemredenizcim fsm yada ataevler de vardı öyle bir yer.caddeleri bir dolaş istersen ben olay tv de gördüm ama hangisiydi hatırlayamadım.organik meyve sebze.

iyi ögleler hanımlar bizde pnomokokun 2. dozunu olduk şimdi uyuyor melegim inş. etkilemez ilk dozu ateş yapmıştı bizde 3. dozunu 25 şubatta inş.vuracaklar
deryacım saglık ocagında doktor kontrolünden geçtik yine ama hemşire tartmadı boyumuzu ölçmedi ben hatırlattım her ay ölçmüyoruz dedi kalabalıktı ondanmı öyle dedi bilmiyorum

geçmiş olsun sabire inşallah sorunsuz atlatırsınız bu sefer
kızlar bişey sorcam nasıl oyuncaklar alıyosunuz bebişlere mesela eğlence merkezleri var ya onlardan alanınız warmı ben en son bultak oyuncak cep telefonu bide okul otobüsü aldım şarkı söyleyerek geziyo ve gözlerini oynatıp ağzını açıp kapıyoo başka neler alabiliriz yaa çabuk sıkılıyo bide kukla aldım bitane karnındada bez kitabı war onuda seviyo şimdilik

şimdi çok fazla almayı düşünmüyorum ben ilgisi oyuncaklara yok çünkü en son direksiyon aldım müzikli ilk bi baktı şimdi sürünüyo yerlerde biraz anlamasını ilgili olmasını beklicem ben mutfaktaki kepçe ve kaşıklarda ona oyuncak oluyo şimdilik mesela ilgisi artınca tren araba falan düşünüyorum yada zeka geliştirici küpler falan olabilir

canım ya bende almıyım diyorum dayanamıyorum :) bultaklarda daha erken ama alışsın şimdiden sonra amacına uygun kullanır diye aldık şimdilik ağzına sokuyo ne bulsa herşey ağzında geziyo wersen eline tepsiyle çaybardaklarıyla sabaha kadar oynar koyuyo yürütecine gezdiriyo arada ağzına sokuyo çok komik yaaa

slm kızlar sabire canım geçmiş olsun inş. meleğin bu aşıdan çok etkilenmez annenler gittiler galiba canım allah kavuştursun bakalım bizimde perşembe günü aşımız var sölicem dr muayene etsin diye inş. ederler.
tanyeri canım oyuncak almadan yana olmasamda eşim ve ablamız her hafta sonu oyuncaklarla geliyolar canım
bence şimdi erken ben adaya bi kaçtane çıngırak tarzı oyuncağını we bitanede ablamızdan hediye adıda mercimek olan bebeğimiz war çok sewiyo onlarla oynuyoo
mercimekle çok güzel oynuyooo konuşuyooo ......................

ilk torun bizimde 2bebeğimiz ve ilk gözarımız olduğundan haddinden fazla var oyuncağı bazılarını yazdım hepsiyle zaten oynamıyor hatta oyuncağı sevmiyor.

ilk başlarda bir sürü şıngırdağı vardı çeşit çeşit elle sallanan bastırınca ses çıkaran kuzusu ayısı yani çok daha çeşitli oyuncakalrı arabası vardı küçük eline göre hareketeden tavşanı peloş bebekleri var onlarla çok oynardı özellik tavşanıyla.davul çalan tavşanı var onu hatta bozmak üzere sesi bile değişti masal kitabı almıştım renkli ilgisini çekiyor daha sonrasında 4.aya girince hareket eden müzik çalan içinde baloncuklar dönen bir araba aldık sonrasında babası kaplumbağa almış hareketeden ve üzerinde atlı karınca var maymunlar biniyor işte buna benzer birkaç oyuncağı daha var küçük.
anneannesinin aldıklarını yazmıyorum saymıyorumda daha doğmadan bir oda dolusu ve büyüklüğünde çok fazla almıştı halende alıyor onları es geçiyorum ....
bizde büyük küçük kedi köpek ne arasanız var seslisi sessizi yürüyeni ağlayanı havlayanı ateşedenine kadar yani bu tür oyuncaklar saymakla bitmezz aslında çok var çoğunu oynamıyor şıngırdaklarını bazı bebeklerini felanoynuyor çoğuda büyüyünce oynayacağı şeyler ben vermiyorum anlamaz diye.

[/IMG]

bundan almıştım 6. aya girince ....bunu yapmaya çalışıyoruz. birde şundan almayı düşünüyorum

[/IMG]

Son düzenleme:
kızlar birde beyin geliştirici ve mantık geliştirici cd ler var onlşardan almayı düşünüyorum sizin bir bilgniz varmı bu konu hakkında hiç alanınız duyanınız oldu mu ....

hayır ben duymadım yasemincim bu arada topiğimiz 2008 adını almış gördünüzmü kızlar :)

teşekkür ederim arkadaslar inş. etkilenmez ben her ihtimale karsı calpol verdim
evet gittiler deryacım sagol seviniyorum ama martta 3 hafta memlekette olucam inş. Allahtan bi mani olmassa
gördüm ayşegülcüm bende 2008 :)
köpekcikten ben aldım yasemincim seviyo tam anlayamıyo ama yakında anlıcak inş. ben genelde egitici oyuncakları tercih ediyorum

ben oyuncak almıyorum en son yedı cuceler ve pamuk prenses ve cadı kuklaları aldım parmaka takılıyor bunlar.. ama cuceler 6 tane cıktıııııııııııııııı ((
heheheheheh
AraL oyuncaklardan cok fazla sıkılıyor .. az öz ve gelıstırıcı olsun ısterım ben .
cok masraf yaptık ama suan hepsı haşat yada yuzune bakılmamıs sekılde duruyor.

ya bız pnomokok un 2. dozunu subatta vurulucaz.. bı yanlıslık yoktur dımı bacılar..
bırazdan tartılıcaz ama o saglık ocagına sınır oluyorum yanı ordakı hemsıreye kadın aralın kıyafetlerıne takmıs durumda ve soyundurmamı ıstemıyorr.. oyle tarttırmak ıstemıyorum bende.. cunku net ogrenmem laızm bnm ıcın 20 gramın bıle anlamı var bu buuyuk adam deılkı dımı gram gram alıyorlar ..
bu sefer bısey derse verıcem cevabını aptal şey ya.

denzicim bende ankaradakilerden çoook çekmiştim çok biliyolar kendileri gerçektende ama balıkesire geldim bayılıyorum burdakilere çok iyiler doğaçın adını bile biliyolar tanıyolar yani ankaradakiler yüzünden psikyatra gittim be emmediği için doğaç çok üstüme gittiler vay ben becerememişimde emermişte falanda filanda zaten suç arıyıp duruyodum kendimde ama ne ettiysem emmedi çocuk ne yapıyım daha dedim yok bilmiyomuşumda öğrenmemişimde neler nelr ya burdakilerde diyoki her bebek emcek diye bişey yok emmek istemeyebilir bu normal diyolar dr.lar bile diyo aynısını çok çektim anlıcan neyse aşılar bitiyo sık dişini bida gitmene çok var 3.den sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…