Dişleriniz hayırlı olsunnnn,nihayet teşrif ettiler demek.. Ayşegülcüm o yatakta dönmeler bizde halaaa var yani ilk dişle geçecek sanma canım biz bugün 7 lendik ama halaaa gecenin bi yarısı kalkıyor,gözler kapalı emekliyor falan :) bu böyle tüm dişler bitene kadar devam etcek sanırım..
Bu flor takviyesini unutmazsam bende hergün vermeye çalışıyorum gerçi sinir oluyor..
Yasemincim (karamsar) bugün seni daha iyi anladım yani sabah 1,5 saatte zar zor yediğim kahvaltı öksürük kriziyle dışarı çıkınca çok kötü oluyor ya hala bişey yediremedim dişler acayip kaşınıyor parmaklar sürekli ağzında yan dişler çıkıyor sanırım durup durup ağlıyor yavrum..
Serpilcim şu nt ye bir türlü gidemedim geçen eşim gitmiş sakaryadakine hiç bişey bulamamış başka bir topicte de bir arkadaş eklemişti aldığı kitapları gerçekten çok güzeller,bende istiyorum yaaaa.. Bu arada ankaraya gelince bence de harikalar diyarına mutlaka gidin derim,bizim ev yakın bize de beklerim :)
Şu duygu kartlarını bu akşam yapacağım ,kızlar bu arada bu kartlardan yapmak isteyen varsa hazırladığım resimleri mail atabilirim sizde çıkartıp ,kart haline getirirsiniz isteyen olursa özelden mail adresini göndersin
Yaseminler bu arada gönderdim kartları almışsınızdır umarım resimler pc den bakınca parlak ve koyu gözükebilir baskı formatında yaptığım için öyleler,basılınca gerçek renkleriyle çıkarlar güle güle kullanın..
salıncak keyfimizzz
slm kızlar en son nete girdiğim gün doğaçın ilk dişi çıktı bardak testi yaptım ve çıt sesini duydum 16nisanda yani hayırlı olsun denizcim sizinde inciniz bizimkide 16nisanda çıktı kaydedicem sırada 2. var sanırım huysuzluk arttı çünkü pcnin tamiri bitmiş komşumdan yazıyorum kısmetse bu hafat tam dönüş yapıcam aranıza bu arada dişi çıkmamış olanlara şunu söyleyim doğaç hani uykusunda dönüyodu ya yatağın içinde şimdi dönmüyo diş çıkınca bitti dönmeler sizinde yakındır bence bizimkinde ateş ishal hiç bişey olmadı iştah azaldı azcık bide ara ara huysuzlanıyo calpol veriyorum o zamanda rahatlıyo aşırı bi durum yok anlıcanız gerçekten geç olsun güç olmasın bence öpt şimdilik hepinizi gelince bol bol yazıcam
Yasemincim tekrar gönderirim canım.
Sağolun kızlar evet biz doğduğumuzdan beri iriyiz biliyosunuz yani aslında ırsi ama Teo hergün kahvaltıda ceviz,gün içinde 3-4 meyve karışımı ve peynir,yoğurt mutlaka yiyor (hatta artık şu danonelerden de veriyorum küp şeklinde çok seviyor hem labne,hem danone yiyor ) en önemlisi beni emiyor bu ay 81,5cm: olmuş umarım böyle gider,babamız da uzun ona çekmiş tamamen..
Zeynep da çok tatlı olmuş maşallah canım biz de salıncak aldık artık onda uyuyor çok işime yarıyor!
Kızlar bir de isteyen varsa bende baby einstein dvd linkleri var çok eğitici bizimki bayılıyor artık tek eğlencemiz diyebilirim,isteyen olursa gönderebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?