2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım bende ihmalediyorum yemeyin kaserim kırldı vermiyorum bayadır...tekrar başlasam iyi olur ...bizimde boylar nasıl olur bilmeme kız çocuğuyla erkek çocuğu aynı olmuyor gerçi benim boyum da çok uzun değil ama eşimin boyu uzun...

kızlar danone fln verioz demişsiniz ama ben wermiom hiç wermedim ne biilim yaa acaba versemmi ada nın iştah gitti iyice doğru dürüst bişey yemiyoo ilk adım süt veriom ben emziremediğim için .....
kulak deldirme meselesine gelince büyük kızımıda 3 yaşında deldirdim ben ada yı da ööe düşünüom ama hiç beli olmaz bakalım artık
sabah görüşmek üzere inş. mucxxxxxxxx

bana baby einstein yollarmısın

Kıslar duygu kartları ve baby einstein cdleri için benim özelime mail adresinizi gönderin burdan gönderemiyorum.
Yasemincim bir kaç kez gönderdim umarım gitmiştir,scapula sana geldimi merak ettim ikinizinkini bir göndermiştim.

Bana göre bu yemek yeme konularında Ecenin maşallahı var (maşallahhhhhh diyimde kuzuyaaaa) ne güzel ya demek eline alıp domates,biber vs.. yiyor,bir de acı biber yemiş ayyy kıyamam ya gıkı da çıkmamış fıstığın :) Geçen Teo da turşu yiycem diye tutturdu ilk verdiğimde suratı çok şekerdi ya yüzü buruştu sonra baktım sevdi bir daha istedi eme eme yedi sıpam..Ya ben biraz korkuyorum sanırım öyle eline veremiyorum boğazına takılır diye küçük küçük mama sandalyesinin önüne koyuyorum o ordan alıp yiyor,bu aralar eve yaptığım yemeklerden veriyim diyorum 1-2 kaşık ancak yiyor sonra mecbur kalıyorum bebek yemeklerine..

Yasemincim ne güzel yiyor demişsin ya çok güldüm bir görsen ne yediğini koca bir gün kahvaltı da yediğiyle geziyor akşam yarım kase çorba vs.. o dediğim meyve ,yoğurt olmasa tamamen aç yani! Ben yemek yedirene kadar saçlarım diken diken,yüzüm kıpkırmızı oluyor yediği iki kaşık onu da binbir şaklabanlıkla yediriyorum.-tatlicadiarzu- Artık eskisi gibi kilo almıyor iki ayda toplam 250 gr almış gerçi şaşırmıyorum hiç bir şey yemiyor ben dişten diye düşünüyorum umarım öyledir.

Meyveyi genelde gece veriyorum yatmadan önce mesela yarım muz,1 kivi ve çeyrek elmayı bebek rendesinde rendeliyorum biraz da milupanın gece tahıllısından ekliyorum o şekilde veriyorum canım hepsini yerse deliksiz uyuyor bazen gece hiç uyanmadan uyuyor,emmeye bile kalkmıyor (maşallah diyim de kendi kendime yine nazarım değecek :) )
Peynir küplerinde belirli bir markamız yok danone,içim smart vs.. ne denk gelirse alıyorum onları çok seviyor hergün kahvaltıdan sonra 1 tane yiyor.

Denisssss naptın iş görüşmesini umarım olumlu geçmiştir canım..
Adaş senin diş tedavisi bitmedimi niye Ada'ya meme vermiyorsun ve bu arada sütün gittimi merak ettim,Teo da artık çok az emiyor ben vermesem aklına bile gelmiyor ya süt gitcek diye korkuyorum..
Evet ayşegül hadi ama yaaa ne bilgisayarmış..

günaydın kızlarr
ece bebek yemeklerini pek severek yamiyodu aslında deryacım şimdi normal verince daha mutlu oluyo teoda alışır zamanla
ne zamandır yapmıyodum bi balık çorbası yapıyım dedim hiiiç yemedi döktüm öylece öyle karışık şeyler istemiyo artık
eline verdiğimdede gözüm hep üstünde oluyo daha dişimiz yok bizim ama salatalık filan verince koparıyo hemen kimini yutuyo kimini yakalıyorum ağzında zaten büyük olunca geveliyo dışarı itiyo hemen maşallah diyim kayınvalidem iyi yediriyo ben o kadar düzenli yapabilirmiydim bilmiyorum Allah razı olsun bizimde kilomuz hep aynı ama bu aralar görenler kilo almış diyo yanaklar filan doldu gerçekten artık çubuk kraker değil etinin susamlı çubukalrı gibi oldu

Denizcim merakettim ne yaptın iş görüşmesini.......
Deryacım üzüldüm bizim duruma dçnmüşsünüz sizde ama ben ecrine hiç sevdiği birşey olmadığından hadi şunu yesin diyemiyorum hep zorla oluyor artık bizim hep böyle ya devamlı iş olsun olmasın diş zmanı 1 öğün bile yamiyor 2 kaşıkla anca bizim. Ben eline veriyorum hiçte korkmuyorum bu konuda ecrin yutamadımı iki övürüp çıkarıyor ne olsa ağzından sorun hiç olmadı bu zamana kadar ......ece ye gerçekten maşallah ne kadar güzel alışkanlıkları var yemek konusunda bizim ki bebek mamalarınıda v yemekelrinida hep zoraki yani ama v yemekelrini daha az iyor bende bu yüzden bebek hazır mamaları almak zorunda kalıyorum düzeleir zamanla inş...

kızlarr selamm gunaydın...
ıs gorusmem guzel gectııı.. amaa ben cok para ıstedım sanırım ....
napayım yaa oglumdan ayrılıcam
calısma saatlerıne bakarmısınız 8,30 aksam ise 7 dıyor ama bazen 8,30 a kadar kalıyoruz dıyor
9 da eve gelıcem arala bakcam gece ztn zırt pırt kalkıyorum..
hee bırde c tesıde aynı sekıldeymısss....

acelem yokk ıyı bır ıs bulmam lazım en azından c tesı yarım gun olsun yaa

ay bu tam gun calıstıranları hıc anlamıyorum.. sankı hayata ıs ıcın gelmısler.. c tesı ıstee cık gez dımı..

optum canlar.. bebeklerı yedım yedım bıtırdımmm...

denizcim baktığın iş hangi sektörden
memurların haricinde genelde cumartesi günleri çalışmayan pek yok gibi
ayrıca canım yaa aral daha çok küçük paraya ihtiyacın olduğunuda pek sanmıyorum neden çalışmak istiyosunki ?kendi adıma söylüyeyim bence evli bir bayanın çalışması çok yorucu olur hem işte çalış hemde gel evde iş +çocuk vs.
peki nerde bu kadın erkek eşitliği erkek sadece dışarıda çalışıp eve gelip tvnin karşına oturucak kadın ise işten eve gelip onun yemeğini yapıp ütüsünü yapıp genel ihtiyaçlarını karşılayıp ona hizmet edecek
bana hiç adil gelmiyor bu
bence eğer maddi açıdan gerekli olmadıkça bir kadın çalışmamalı tabi sıkıntı varsa o ayrı
ayrıca bu son yıllarda herkes iş bulamamktan şikayetçi tabiki öyle olur artık çalışan kadın sayısı çok fazla benim eşim adliyede memur ve sadece onların odasında 2 erkek 5 kadın var çalışan
eskiden daha az kadın çalışıyordu şimdi ise heryerde varız erkeklerde çalışacak iş bulamıyor
bu konu çok derin tabi burda tartışılamaz benim geri kafalı olduğumuda düşünebilirsiniz ama kadınlar her işe atlamamalı çalışıyosada kadının yapısına uygun yorucu olmayan bir iş olmalı ve kendini çok fazla yıpratmamalı diye düşünüyorum sırf sıkıldığı için sosyallik olması için çalışmamalı

heyooooooooooo ben geldiiiiimmmmm pcde geldi tabiiii şükür evden yazıyom kızlar eski yazıları okuyabildiğimi okudum denizcim inş. gönlüne göre iş bulursun resimleri gördüm teoyla zeynebin ne kadar büyümüşler yav doğaçında resmini göndercem bi pcyi toplayımda programlarımı falan yükleyim daha msn bile yüklü değil sıfır şu an pc ayarlayım takılırız takipteyim artık unutmayın ha :))

bı yonden haklısın sevdacım ama.. ..

benım paraya ıhtıyacım var. sadece eşımın maaşı yetmıyor. Aralın masrafları artıyor.. ayın sonunu artık zor getırır olduk ayrıca annem ıstanbulda ev tuttu tek başına yaşlı kadın .. ona para yollamam lazım.. her ay en azından bırazda olsa yollamam lazım her zaman eşımden ısteyemem .
ben araşla yenı yatak alıcam dıye bıraz para bırıktrmıştım onu annem ev tuttugu ıcın ona yolladım depozıto olarak kullandı . fln fılan ıstee.. cok zor tek maaşla.. ben kendıme bıle pek bışey almıyorum ..
ee onumuz yaz tatılı hakettık hepımız tatıl ıcınde para lazım herşey para..
bız evde kadın erkek ayırımı yapmıyoruz.. yanı eşım ışten gelınce bana yardım eder yerı gelır bulaşık bıle yıkar gece bazen o kalkar aralın mamasını emdırır..
ben aral uuyuyunca korkudan yatıyorum hemen .. eşım bıraz daha takılıyor muhakkak mamasını yapar gelır yanımıza. ona yemek masası hazırlarım ama beraber toplarız.. bu şekılde bızım ev. ve eşımın ışı cok cok yorucu benımde çalışmam gerekıyor .
Aral a babaannesı bakacak.. ama şu çalışma saatlerı cok canımı sıkıyor..
ben bekarken hep calştıgım ıcın şımdıde evıme katkım olsun ıstıyorum ..

bu arada c tesı calışma olayından bahsedıcem
ıstanbuldayken star tv de calıştım 3 yıl genel yayın yonetmenının asıstanlıgını yaptım ve c. tesı yoktu o duzene alıştıgım ıcın bana bu c tesı cok sacma gelıyor başka yerlerde de hep c tesı 1 e kadar calıştım. ama akşama kadar calışmak ınsanları sömurmek anlamına gelıyor bence..

ınsanlar çalışmak için değil yaşamak için çalışıyorlar .. ama vbazı yonetıcıler bunun tam tersını duşunuyor..

kısacası ben canım sıkıldıgı ıcın değıl ıhtıyacımız oldugu ıcın calışmak ıstıyorum aslında hıc ıstemıyorum ama mecburum..
anneme bakmam lazım . ogluma ıstedıklerını verebılmem lazım . tek eşım ıse yetemıyor
cunku eşım kayınvalıdemlerede bakıyor.

inş. gönlüne göre bulursun denizcim işi iş bulmak çok zor bugün bi olaya şahit oldum işçi çıkartmak yerine sskları kesilcekmiş çok üzüldüm gerçekten çok zor allah kolaylık versin herkese bu arada hepinizi çooooook özledim kızlar hep gözümde tüttünüz siz ve bebişleriniz tekrar burda olmak çok güzel

canım ihtiyacın varsa tabiki çalışmalısın ama enazından seninde istediğin gibi cumartesi pazarı olmayan bir işin olur inşallah kendine ve evine vakit ayırmış olursun
aralada babannesinin bakacak olması çok güzel gözün arkada kalmıcak

ayşegül hoşgeldim canım yaa
sensiz buralar çok sessizdi
yokluğun çok belli oldu
doğaç nasıl yürüdüğünü yazmışsın maşallah ona
işlerimiz zorlaşıyor kızlar
ben yürüdüğünde daha rahat edeceğimi düşünüyordum ama yanılmışımmm

sevdacım yürüdü yürüyeli yüzünden morluk eksilmedi doğaçın sürekli düşe kalka morartıyo bi yerlerii ama yılmıyo dediğim gibi biz olmadan geziyo evin içinde küçük bi fare gibi ordan oraya turluyo peşinde bizde tabi herşeyi kurcalıyo durmadan hiç bitmek bilmeyen bi merakla bu ara çooook huysuz gece uykuları berbat ben berbat gece ben gündüz annem bakıyo yardımlaşa çalışıyoruz işte ama çok rahatladım gerçekten dün annemin kalbini kırdım çok pişman oldum ağladı baya benim eşşekliğim tamamen ya yemek konusunda bi hata yaptı bende bu böylemi olur falan dedim uzattım meseleyi benimde muayen zamana yaklaştıkça sinirim geriliyo çıkıştım kadına annemde ilk defa ağladı kırıldı önce öyle değildi ya çok sabırlıydı bana karşı yaş aldıkça alınganlaşıyo sanırım neyse gönlünü aldım gidicem falan dedi ben dedim onsuz hayatım kabus dedim yalvar ayşegül gerekirse dedim hallettim sonunda of ya ah şu dilim kızıyorum kendime bazen nasılda dolmuşum değilmi bugün hastaneden geldim kum döküyomuşum kasıklarımda ağrı vardı ondanmış meğer enfeksiyon olmuş bide idrarda toz verdi bakalım nasıl olcak dişi belirsin doğaçın komşularla diş buğdayı yapcaz anlattılar nasıl olcağını eğlenecez hep beraber net olmadığı günlerim konukomşuyla geçti kızlar eğlenceliydi ama burası yeşillik bi lojman apt. altında kamelya var hanımlar çaylarını falan getirip güzel günlerde oturuyolar doğaçta çok seviyo dışarıyı fakat fazla çıkaramıyorum dikkat etmek durumundaymışız alerjisi varmış ilaçsız bi günümüz geçmiyo alerji damlasına devam dr. dedi her burnu akışı hapşurmasında ver dedi veriyorum geçti diyorum kesiyorum ertesi gün akıyo burnu yine tamamen düzelse keşke havalar ya bide iştah konumuz var bizim dişten beri sıfırladı resmen yemiyo eliyle itiyo yemekleri bazen zorla elini tutup yediriyorum yoksa açlıktan iyice huysuzlanacak derya kaçak olmuş he benden sonra kız derya çabuk dön yuvana ailen burda sana kavuşcağı günü bekliyo :roflol: handeryacım sen burdasın ama sanırım nihal takılmıyo artık öbür sayfalarda göremedim yazısını facebooka koyucam doğaçın son hallerini kızlar videodan bakarsınız şimdi uyuyo küçük fare ayyyyy ne kadar çok dolmuşum be mübarek neyse şimdilik kaçıyım hanımlar bekliyorum yazılarınızı buralar çok boş kalmış valla 1 aydır :çok üzgünüm:

Slmmmmmmm,ben yine gece gece tünedim :) Bugün Asrını babaneye sattım dışarı çıktım yağmura aldırış etmeden gezdim,alışveriş yaptım annemle buluştum,rejimi bozdummm..ama iyi geldi 5-6 saat hiç evi düşünmedim bir şey olsa ararlar dedim,iyi ki öyle yapmışım.

Oğluşa bugün oyuncaklar aldım sizinle de paylaşıyım istedim ilk resimdeki tahta çekiçlinin daha ayrıntılısını almıştım ama bu tam bizimkine göre çok da sevdi,eğitici bir oyuncak! Diğer resimlerdeki kitapları da nt mağazasından aldım bir arkadaş tavsiye etmişti fiyatları da çok uygun 4.900.. şu kuklalı olana şimdilik bayıldı,diğer kitap da çok güzel evin odalarını tek tek yapmışlar perdesine,dolaplarına kadar cırt cırtlı..

Tekrar hoşgeldin ayşegülcüm,kötü yapmışsın canım ya ama eminim şimdi anneciğinin gönlünü almışsındır,insan anne olunca annelerin gözündeki değeri de farklılaşıyor ya..

Denizcim o saatler seni çok yorar gerçekten canım bence de haftasonu olmalı bir işin özellikle bayan ve anneysen.. Umarım istediğin gibi bir iş en yakın zamanda karşına çıkar canım zor gerçekten bu devirde tek maaş bizde zorlanıyoruz ve her geçen gün masraflar artıyor,kendimizi sıkmaktansa bende çalışma taraftarıyım evde otur otur köreldiğimi düşünüyorum kendime kattığım hiç bir şey yok artık,annelik apayrı zaman çalma açısından ama insan biraz da kendine zaman ayırmalı.. yani kadın sadece para nedeniyle çalışmaktan çok sosyallik,kendini geliştirme,kendine bakma,güvenini sağlama kendi ayakları üzerinde durabilme gibi bir çok konudan dolayı çalışmalı bence..Ben çok istiyorum ama annelik fazla sardı artık bana bağımlı olmaya başladı bir de istediğim gibi bir iş zor geliyor bakalım hepimiz için hayırlısı.. ama kızlar kaç zamandır evdeyim diye ne makyaj yapıyorum ( ki eskiden makyajsız ,fönsüz markete bile gitmezdim ),ne doğru dürüst giyiniyorum ,eşortmanları çekip akşamı ediyorum bazen çok saldım çokkk..-tatlicadiarzu-

sağol deryacım salmak gerçekten çok kötü ben kilo verince ve annem gelince yeşillendim resmen eskisi gibi değilim bi bakımlar bi bakımlar sormayın makyajı fazla yapmıyorum bana doğallık daha çok yakışıyo düşüncesindeyim eşofman giysemde eskiler geliyo bu arada üstüme artık kombinasyonlu fit görünümlü giyiniyorum o da afilli oluyo bence alışverişe ihtiyacım var bütün kotları ankaradaki evde bıraktım küçüldüler diye hepsini severek almıştım gidince getircem şimdi yenisini alıp masraf yapmıyım diyorum durumlar kötü bu pc bizi mahvetti resmen yeni çok iyi masa üstü pc alırdık onarım parasına neyse sağlık olsun araba alcaktım hepsi suya düştü belimizi doğrultamıyoruzki bi türlü her ay bişey çıkıyo arttırmanın imkanı yok tam yetiyo kıdım kıdıma valla ne olcak bu devletin hali bilemiyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…