maşallah teoya canım kilosu boyu hep önde gidiyo maşallah
ecede yoğurt filan yer hergün ama çok uzundeğil gerçi bide uzun değiliz 1 72 ye 168 bakalım ece ne kadar olcak :)
yasemincim cevizi ihmal etme canım ece hergün 1 tane yiyo kuru kayısı çekirdekli kuru üzüm bunlarıda yedirmeye çalışın kızlar bide hurma ben akşamdam ıslatırdım ama evde hurma bitti almadık kayısıyıda ihmal ettim bu aralar ece baya baya biz gibi yiyo artık o yüzden unutuyorum onun için bi şeyler koymayı babanesi hazırlıyo sağolsun ama ben ıslatmadıktan sonra kadın napsın
bende danino yola çıktığımızda veriyorum ama sevmiyo bizim kız bende artık muz elma atıyorum çantaya ısıra ısıra yiyo artık domatesde koyca hergün iki domates yer oldu çok seviyo bide bugün sivri biber verdim bakmadım acımı diye ısırp ısırıp suyun emiyodu bana uzattı bi ısırdım anaaammmmm nasıl acıı zor aldım elinden gıkı çıkmıyo seviyo acıyı ekşiyo ben yemek yerken acı turşunun suyua banıp ekmek verirdim ağzına alıştı heralde hehe
zeynep ede maşallah canım kulak delinebilir bencede artık ama ben daha deldirmiiicem güvenmiyorum burdakilere hijyenik bi yer bulamam kesin eskişehirde artık inş
Yasemincim tekrar gönderirim canım.
Sağolun kızlar evet biz doğduğumuzdan beri iriyiz biliyosunuz yani aslında ırsi ama Teo hergün kahvaltıda ceviz,gün içinde 3-4 meyve karışımı ve peynir,yoğurt mutlaka yiyor (hatta artık şu danonelerden de veriyorum küp şeklinde çok seviyor hem labne,hem danone yiyor ) en önemlisi beni emiyor bu ay 81,5cm: olmuş umarım böyle gider,babamız da uzun ona çekmiş tamamen..
Zeynep da çok tatlı olmuş maşallah canım biz de salıncak aldık artık onda uyuyor çok işime yarıyor!
Kızlar bir de isteyen varsa bende baby einstein dvd linkleri var çok eğitici bizimki bayılıyor artık tek eğlencemiz diyebilirim,isteyen olursa gönderebilirim
maşallah teoya canım kilosu boyu hep önde gidiyo maşallah
ecede yoğurt filan yer hergün ama çok uzundeğil gerçi bide uzun değiliz 1 72 ye 168 bakalım ece ne kadar olcak :)
yasemincim cevizi ihmal etme canım ece hergün 1 tane yiyo kuru kayısı çekirdekli kuru üzüm bunlarıda yedirmeye çalışın kızlar bide hurma ben akşamdam ıslatırdım ama evde hurma bitti almadık kayısıyıda ihmal ettim bu aralar ece baya baya biz gibi yiyo artık o yüzden unutuyorum onun için bi şeyler koymayı babanesi hazırlıyo sağolsun ama ben ıslatmadıktan sonra kadın napsın
bende danino yola çıktığımızda veriyorum ama sevmiyo bizim kız bende artık muz elma atıyorum çantaya ısıra ısıra yiyo artık domatesde koyca hergün iki domates yer oldu çok seviyo bide bugün sivri biber verdim bakmadım acımı diye ısırp ısırıp suyun emiyodu bana uzattı bi ısırdım anaaammmmm nasıl acıı zor aldım elinden gıkı çıkmıyo seviyo acıyı ekşiyo ben yemek yerken acı turşunun suyua banıp ekmek verirdim ağzına alıştı heralde hehe
zeynep ede maşallah canım kulak delinebilir bencede artık ama ben daha deldirmiiicem güvenmiyorum burdakilere hijyenik bi yer bulamam kesin eskişehirde artık inş
sağol deryacım salmak gerçekten çok kötü ben kilo verince ve annem gelince yeşillendim resmen eskisi gibi değilim bi bakımlar bi bakımlar sormayın makyajı fazla yapmıyorum bana doğallık daha çok yakışıyo düşüncesindeyim eşofman giysemde eskiler geliyo bu arada üstüme artık kombinasyonlu fit görünümlü giyiniyorum o da afilli oluyo bence alışverişe ihtiyacım var bütün kotları ankaradaki evde bıraktım küçüldüler diye hepsini severek almıştım gidince getircem şimdi yenisini alıp masraf yapmıyım diyorum durumlar kötü bu pc bizi mahvetti resmen yeni çok iyi masa üstü pc alırdık onarım parasına neyse sağlık olsun araba alcaktım hepsi suya düştü belimizi doğrultamıyoruzki bi türlü her ay bişey çıkıyo arttırmanın imkanı yok tam yetiyo kıdım kıdıma valla ne olcak bu devletin hali bilemiyorum artıkTekrar hoşgeldin ayşegülcüm,kötü yapmışsın canım ya ama eminim şimdi anneciğinin gönlünü almışsındır,insan anne olunca annelerin gözündeki değeri de farklılaşıyor ya..
Denizcim o saatler seni çok yorar gerçekten canım bence de haftasonu olmalı bir işin özellikle bayan ve anneysen.. Umarım istediğin gibi bir iş en yakın zamanda karşına çıkar canım zor gerçekten bu devirde tek maaş bizde zorlanıyoruz ve her geçen gün masraflar artıyor,kendimizi sıkmaktansa bende çalışma taraftarıyım evde otur otur köreldiğimi düşünüyorum kendime kattığım hiç bir şey yok artık,annelik apayrı zaman çalma açısından ama insan biraz da kendine zaman ayırmalı.. yani kadın sadece para nedeniyle çalışmaktan çok sosyallik,kendini geliştirme,kendine bakma,güvenini sağlama kendi ayakları üzerinde durabilme gibi bir çok konudan dolayı çalışmalı bence..Ben çok istiyorum ama annelik fazla sardı artık bana bağımlı olmaya başladı bir de istediğim gibi bir iş zor geliyor bakalım hepimiz için hayırlısı.. ama kızlar kaç zamandır evdeyim diye ne makyaj yapıyorum ( ki eskiden makyajsız ,fönsüz markete bile gitmezdim ),ne doğru dürüst giyiniyorum ,eşortmanları çekip akşamı ediyorum bazen çok saldım çokkk..-tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?