- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #23.081
Yaa nerden bakılıyor o albüme haydaa benim de öğle arası geldi off yaa
teşekkür ederim canım benimKızlar kısa bir süreliğine albüm huzurlarınıza açılmıştır. İyi seyirler dilerimDDD Kaçıranlar için tekrarı yoook. Zeyna valla bak en çok senin için yaptım :)))
BEN DEMİİİ -tatlicadiarzu-fıstık fıstık...(julii)
zeynacım sen fıstık ötesisin hayatım...lelal seni görmedim kiiii
neyse diorum işte aşımızı olduk geldik benim tosbaa 7600gr olmuş maşallah subhanallahbu arada asorti nerelerde ?? havayı güzel buldu da kendini sokağa mı attı ??
Eveeeeeet Dark'ı da unutmayayııııım. İpucu mipucu derken o da epey dedektiflik yapmııııış. Dur onun da ifadesini alırım bi gelsin de :))) Böyle işte kızlar her şey ortada artık hepsini öğrendiniz :)))) Sizi de beklerim valla güzel oluyo her şey açık açık insanın üzerinden bayağı yük kalkıyooo. Kim biliyo şimdi
mmmf, çilek, eylül, asortik, saphira zatti bilenler
zeyna başı göğe erenler :)))
Başka bilmek isteyen varsa hak geçmesin :))
geçmiş olsun canım benim :1hug:YIrtIk dondan sey cIkar gibi oluyorum ama napiiim biraz kafami kaldirdimmi
buraya bakip bikac bisi yaziyorum size.Dilokscum neyin var hayat mayat karistirmisin?
ya ben cok hastayim hadi bana gecmis olsun diyin
maşallah gelinimeneyse biz sabah aşımızı olmaya gittik bazı kızanlar günahımı almışşşş:dilcikar:
neyse diorum işte aşımızı olduk geldik benim tosbaa 7600gr olmuş maşallah subhanallah
boyumuzda 70 cm olmuş :sm_cool:çok sevindik ama doktor dedükü bunun göbişini çocuk cerrahına götürün dedisenağlamaçok üzüldüm inşallah bişe çıkmaz ya fıtık vardı yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?