2008 Kasım Anneleri

juli kız bengisu aynı sen kopyan valla kız ne güzelmişsin sen valla kasım bebişleri kadar analarıda güzel valla biz bu gidişle bu sayfayı kasıp kavururuz

kızlar ben eve gidiyorum kızımı emzirmeye hepinizi öptüm şeyyy kaynanamda sütlaç yaptı sabah köy sütüyle valla enz 3 tabak yerim valla ya tutamıyorum boğazımı yaaa

ohh afiyet olsun lavinyaa
julicim analı kızlı maşallah diyorum size .. ben gerçi sabah görmüştüm resimleri ama olsun bir kez daha görmüş oldum :)))

Sağol canım. Ohhh be hepimiz huzura erdik böylece :)) ışim başımdan aşkın anlatamam size süt bile sağmadım, kıymetinizi bilin. Gideyim neyse biraz daha kalsın albüm sonra gelenler başımın etini yerler valla. Dark falan görmedim diye kıyamet koparır hafiye :) Gece kaldırırım albümü öptüm siziii

YIrtIk dondan sey cIkar gibi oluyorum ama napiiim biraz kafami kaldirdimmi

buraya bakip bikac bisi yaziyorum size.Dilokscum neyin var hayat mayat karistirmisin?

ya ben cok hastayim hadi bana gecmis olsun diyin

çen çen çen maşallah ne çene var anam siz gacılarda hele mmmf maşallah yanee
neyse biz sabah aşımızı olmaya gittik bazı kızanlar günahımı almışşşş:dilcikar:
bu arada asorti nerelerde ?? havayı güzel buldu da kendini sokağa mı attı ??
neyse diorum işte aşımızı olduk geldik benim tosbaa 7600gr olmuş maşallah subhanallah
boyumuzda 70 cm olmuş :sm_cool:çok sevindik ama doktor dedükü bunun göbişini çocuk cerrahına götürün dedisenağlamaçok üzüldüm inşallah bişe çıkmaz ya fıtık vardı yaaa

neyi bildiğimi bilmiomm ben

YIrtIk dondan sey cIkar gibi oluyorum ama napiiim biraz kafami kaldirdimmi

buraya bakip bikac bisi yaziyorum size.Dilokscum neyin var hayat mayat karistirmisin?

ya ben cok hastayim hadi bana gecmis olsun diyin
geçmiş olsun canım benim :1hug:
sen en iyisi memlekete geri dön orası bozuyo seni
maşallah gelinime
dünürüm diye demiyorum güzel bakıyor gelinciğime
götür güzelim doktora ihmal etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…