2008 Kasım Anneleri

sağol sedacım
melet utku canım sayfanın başındaki kullanıcı paneiline gir sol tarafta profilimi düzenle var oraya tıkla aşağı in kilo doğum takip var oraya yapıştır canımm

kızlar ben yatıyorum çok uykum var kociş maç izliyorr çok önemliymiş falan filan benim yatmamada izin vermiyo ama dha ahalim kalmadı öpüldünüz ii geceler şekerlerrr

Lavinyacım yağmurun yarı yaşı kutlu olsun.a.s.
Ayrıca kutlaman içinde teşekkürler.
Darkcım, nazlımelek sizede çk teşekkür ediyoruz teyzeleri..a.s.
Peki bebeğine kavun veren oldumu kızlar?
Ben vericektim ama belki sorun olur diye vermedim.
Herkese iyi geceler, sabaha cevap isterimyerimseniben

ay julicim kayınvalidem pek sükseli bir akrabasını bana yemeğe çağırmış ..kadın pek kokoş kocası da ensesi kalın bi herif,iş adamı ..jet sosyete yani..kaydirigubbakcemile3

Günaydın....
Gece boyunca hiç uyumadım, ama bebekten dolayı değil.
Dilberle Muhammeti gözümün önünden silemedim bir türlü.
Ne yaptıysam olmadı.
Bi sürü sorunum var zaten, hepsini bıraktım bunları taktım şimdide.
Oğlum 1 saat uyanık kaldı, şimdide yatırdım tekrar.
Ama benim yatasım yok hiç.
Müge Anlıyı beklicem...
Umarım günün geri kalanı bu kadar stresli geçmez benim için.:çok üzgünüm:

günaydınn kızlarrr
herkesler iyimi bakimm ???
bugün inşallah güzel bir gün olacak ve su gibi akıp gidecek :) güne iyimser bakmaya çalısıyorum malum benim için hafta sonu geldii :))
dün akşam güzel bir gece geçirdim uzun zamandır yapmadığımız kız kıza toplanma yı gerçekleştirdik arkadaşlarla. gece 12 ye kadar konuşmusuz zaman nasıl akıp geçmiş anlamadım eve gittiğimde saat 1 di. Duru da gece annanede kaldı biraz kafa dağıttım bende çok iyi geldi.

günaydın güzel kasım anneleri
nasılsınız bakalım biz iyi sayılırızoğluşum allahtan geceyi rahat geçirdi ateşi çıkmadı amakızım çok ateşlendi okulaserbest kıyafetle gidiyordu giydi askılıları üşüttü herhalde kızlar pek fenasüslerine pek düşkün oluyorlar kız anneleri yandınız vallahi...

LAVİNYACIM yarı yaşınız kutlu olsun canım daha nice aylara yıllara inşallah

lavişccim nice nice yaşlara hayatım öpüyoruz yağmur bıcırıgını :)
melek utku ben verıyorum engınar hemde normal bıze pişirdiğimiz gibi zeytinyağlı yapıp veriyorum hömür hömür yiyor valla maşallah.
julicim teşekkür ederim tatlım evet işimiz gerçekten zor galiba ama olsun bunu da atlatıcaz bir süre sonra unutacağız ..
eylülcüm sana kallavi misafirlerinle kolay gelsin tatlım.
darkcım hoşgeldin ve cerene çok çok geçmiş olsun tekrardan atlatırsınız inşallah sizde en kısa zamanda. bu arada avatar resmiizde pek bir hoş çıkmış :)
başka ne vardı ..
o dilber cadısının ve masum yavrunun durumu açmak bile istemyiorum içim kaldırmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…