- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #36.381
yasmin henüz odamız ayrı değil hatta beraber yatıyoruz...
Ayır odasını Hilalcim.Benimki de uyumuyodu.Son zamanlarda cozutmuştu hatta saat başı kalkıyordum.Şimdi alıştı ve uyuyor.Senin orda olduğunu hissettiği için devamlı ilgini istiyor. Dene bak bir gece.Nasıl olsa uyutmuyormuş.Ne kaybedersin?
canım ben 1 ay önce kendi odama geçtim.bende oğlumun odasında ayrı bir yatakta yatıyodum.şimdi yan odaya kendi yatak odamıza geçtim.
ama yinede kalkıyo.
hatta hafta sonu sabah karşı son uyanmasında yanıma yatırıyorum ozmaan daha uzun süre uyanmadan uyuyo..
diyorum ya sopalık bunlar sopalııııııkkkklava:
neyse her çocuk bir olmuyo.bizde büyüyene kadar idare edicez.
(iki yaşına kadar diyo bazıları..yandık ozamankafamçokkarıştı)
ay yerim ben bunuuuu , o bikinisiyle kapattığı popişinden yerim hemde eylül maşallah melise canım, lelalin dediği gibi ikoncan olmuş:))
oğlum uyandı gerisini sonra yazacamm
ben onun o bikinisini , tobul tombul butlarını , kollarını ve bikinin içindekileri ham yapar yerim
41 kere maşallah
Eylül o nasıl tatlı bişi.Yerim valla.Maşallah.Kızlar karar verdim, birdahaki kasımdan sonra çocuk çalışmalarına başlıyorum.Kızım olsun.
EYLÜLCÜM MAŞALLAH MELOŞA GENÇ KIZ EDASIYLA BİKİNİSİYLE PLAJLARI SALLAMIŞTIR EMİNİM
melis çok tatlı yaa maşallahhhinsanın koldan buttan dalası geliyoo
azocum sağol hoşbuldum
yeim ben o melisi maşallah subhanallah
pekte havalı
evet canım okudum valla sizler gibi arkadaşlarımın var olduğunu bilmek çok güzelselam kızlar oğluşumu doyurup geldim:)
mmf geçmiş olsun canım,
zeyna sizede tekrar geçmiş olsun, düğünün iyi geçmesine sevindim
tüm hafta sonu herkesin sorduğu tek soru zeyna ne yaptı acaba idi, valla gedin rahatladık
lelalcim sıkma canını dediğin gibi bunlarda sınav,barışmayla birlikte evliliğinin daha güçleneceğine eminim
deniz artık geceleri pek uyanmıyor, gece 1 de sütünü içiriyorum sonra 6-7 ye kadar aralıksız uyuyor(genelde) dün sekizde uyandı saat ona kadar yatağında oynadı bizde sayesinde uyuduk:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?