2008 Kasım Anneleri

julicim konuşmayayım diyorum ama olmuyor valla dayanamıyorum
gerçi bu aralar ha duvarla konuşmuşum ha eşimle pek farkeden bir durum yok ya ..
kendime de kızıyorum sinirlerim çok gergin heran kendimi patlamaya hazır bomba gibi görüyorum .
çok yoruldum sinirlerim iyice laçka halini aldı .

eylüll melisin resimlerini gördümm bu arada
yeni ikoncan olmuş melis
allahım çok şekerdi maşallah cimcimeye
bu arada mayo giyilmiş gözümden kaçmadı kaydirigubbakcemile3

yasmin henüz odamız ayrı değil hatta beraber yatıyoruz...

Ayır odasını Hilalcim.Benimki de uyumuyodu.Son zamanlarda cozutmuştu hatta saat başı kalkıyordum.Şimdi alıştı ve uyuyor.Senin orda olduğunu hissettiği için devamlı ilgini istiyor. Dene bak bir gece.Nasıl olsa uyutmuyormuş.Ne kaybedersin?

selam kızlar.
iyi haftalar
mmf,
eylül,
ecemim
,yasmin,
juli
dark
,kalimero(kısada olasa hafta sonu kaçamağı..)
daha başka aklıma gelmeyen varsa hepiniz hoşgeldiniz.
julinin dediği gibi bütün tayfa toplanmış?
mmf geçmiş olsun cnm arkadaşların dediği gibi salgın var dikkat etmek lazım.
zeyna sizede ailecek geçmiş olsun.yoğun bi hafta sonu geçirdiniz ama şükür çoğunu atlattınız..
ay julicim yaa demek tamamen bıraktı banusu memeyi..sıpa bunlar yaa..
biraz büyük olsalar alıcam elime sopayı ama kıyamıyoruuuuuum

ne o kocişlerle aralar bozuk?
alın bendende okadar..
her lafı batmaya başladı.bende
mümkün olduğunca muhattap olmuyorum.
boş zamanlarımı oğlumla ilgilenerek geçirmeyi tercih ediyorum-tatlicadiarzu-

bizdede haftasonu arkadaşlar vardı.
bi koşturmaca bi telaş.
hepside çocuklu..
ay valla en sessiz bizimkisiydi.
yavrum kafayı çevirip bi ona,bi buna bakmaktan kendi yaramazlık yapamadı
ama nezaman bize misafir gelse yada biz biyerlere gitsek o gece sabah kadar canımı okuyo.
dün gecede 4 kez kalktı
şu gece bebişleri uyanmayanlara özeniyorum valla..
maşallah..

canım ben 1 ay önce kendi odama geçtim.bende oğlumun odasında ayrı bir yatakta yatıyodum.şimdi yan odaya kendi yatak odamıza geçtim.
ama yinede kalkıyo.
hatta hafta sonu sabah karşı son uyanmasında yanıma yatırıyorum ozmaan daha uzun süre uyanmadan uyuyo..
diyorum ya sopalık bunlar sopalııııııkkkklava:
neyse her çocuk bir olmuyo.bizde büyüyene kadar idare edicez.
(iki yaşına kadar diyo bazıları..yandık ozamankafamçokkarıştı)

Hilalim doktor söyledi.Çocuklar bu aylarda iyice sömürürmüş anneyi.Bana kızdı hatta doktor.Askere gideken mi ayıracaksın dedi.Ben bilmez.Sen bilirsin canımcım.

ay yerim ben bunuuuu , o bikinisiyle kapattığı popişinden yerim hemde eylül maşallah melise canım, lelalin dediği gibi ikoncan olmuş:))

oğlum uyandı gerisini sonra yazacamm

selam kızlar oğluşumu doyurup geldim:)

mmf geçmiş olsun canım,

zeyna sizede tekrar geçmiş olsun, düğünün iyi geçmesine sevindim

tüm hafta sonu herkesin sorduğu tek soru zeyna ne yaptı acaba idi, valla gedin rahatladık

lelalcim sıkma canını dediğin gibi bunlarda sınav,barışmayla birlikte evliliğinin daha güçleneceğine eminim

deniz artık geceleri pek uyanmıyor, gece 1 de sütünü içiriyorum sonra 6-7 ye kadar aralıksız uyuyor(genelde) dün sekizde uyandı saat ona kadar yatağında oynadı bizde sayesinde uyuduk:))

azocum sağol hoşbuldum
yeim ben o melisi maşallah subhanallah
pekte havalı

bu arada memoda beni tamamen bıraktı sıpa
bugün bi ağzını açıp yaklaştı dudağı memeye deyince buruşturup çekti bende istemedim zaten bugün emsin hem ilaç içiyorum hemde röntgen çektirdim dün bu sütü sağıp dökmek lazım belki emer falan ama yaklaşık 2 haftadır ağzına sürmedi ben sağıp 5-10 cc verdim hep biberonuyla

benimki de gece de mutlaka 2 kere kalkıyor.Buna şükür ama çünkü çoook daha fazla kalkıyordu.bu arada ikinici dişimizde çıktı hihoyyyt

ay yerim ben bunuuuu , o bikinisiyle kapattığı popişinden yerim hemde eylül maşallah melise canım, lelalin dediği gibi ikoncan olmuş:))

oğlum uyandı gerisini sonra yazacamm

ben onun o bikinisini , tobul tombul butlarını , kollarını ve bikinin içindekileri ham yapar yerim

41 kere maşallah

Eylül o nasıl tatlı bişi.Yerim valla.Maşallah.Kızlar karar verdim, birdahaki kasımdan sonra çocuk çalışmalarına başlıyorum.Kızım olsun.

EYLÜLCÜM MAŞALLAH MELOŞA GENÇ KIZ EDASIYLA BİKİNİSİYLE PLAJLARI SALLAMIŞTIR EMİNİM

melis çok tatlı yaa maşallahhh insanın koldan buttan dalası geliyoo

azocum sağol hoşbuldum
yeim ben o melisi maşallah subhanallah
pekte havalı

sağolun kızlar ,inanın hergün okudum melisi ,plajda yolda nerde görseler çok sevdiler kızımı ,birde hergün cici bici giyindik ana kız hep sokaklardaydık ,gören atladı ,mıncıkladı ,çocuğa nazar değcek diye ödüm koptu vallahi..

evet canım okudum valla sizler gibi arkadaşlarımın var olduğunu bilmek çok güzel

zeynam yiğitin iyileşmesine sevindim canım ahmetin sünneti de hayırlı olsun canımmm
eylül melis bir harika maşallahhhhh valla sallamış plajlarıııDD
daha ne yazacaktım yaaa valla evdki inşaat işim hala bitmedi hala 3 günlük iş var ve bunun birde temizliği var neyapacağım ben yaaaa off:))kayınvalidemlerde rahatım yerinde amaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…