- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #36.621
Kızlar iyi dileklerinize teşekkür ederim.
Andina 9.ayınız kutlu olsun canım.
Kızlar bu arada temizlik deyince kocam karşı çıkmasına karşın ben de kadın çağıracağım.Kimseye rica minnet edemem.Birini tutupi onunla beraber yaparım.
ben geleyimde buluruz bi yolunu anacım ,kesin değil ama annem geliyo onunla beraber düşünüyorum gelmeyi ..anaaa ne zaman kız ramazandageldi ya neyse olsun iftarda bile buluşuruz olomadı sahura gelirsiniz
benim eşimin ailesi de selanik göçmenisizinkilerdemi yunanistan göçmenii bizdee:)) hemide Selanik İskeçedenn
çok sağol canım evinde şimdi daha iyi ..a.s.eylül bu arada anneannen nasıl olsu canım?
canım piraye perşembe dönecek evine ,dün görüştük iyi ,net yok ya annesinde o yüzden giremiyor tabi..bu arada evet sende burdaymışsın ,ben tatildeydim görüşürdük olsaydım ,ama burda yazlığınız varmış heralde yine görüşürüz geldiğinde..kızlar burayı pek takip edemedim kaç gündür koşturmaktan , piroş hiç uğradı mı? merak ettim onu çok ben..
Saphira, lezzet uzmanımız ve bilen kişiler; ishal için pirinç lapası yapacamda acaba pirinç ve su hariç bişi katıyor muyuz?
hani ben size aylar önce bir kiralık evden bahsetmiştim çok sevdim güzeldi dershaneye falan çok yakındı diye anlatmıştım bilenler bilir hıh işte orası hala kiralık vwe biz orayı tutuyoruz sanırım tutmasaydık bende temizliğe başlayacaktım ama sanırım ay sonunda oraya taşınacağız hihoyyyt iş yerimize 50metre falan şehrin tam merkezi önü meydana bakıyor açık yani ve kapanma ihtimali yok 20metre ötede çocuk parkı var apatmanın girişine perşembe günleri pazar kuruluyor şehrin tam içi yani ve kaloriferli 3oda BİR SALON 140METREKARE vardır balkonla beraber 7. kat terası var salon kadar
canım geçmiş olsun kuzun mu isal oldu azcık ta tuz atıp pişir ama yemezse muzla şeftalide isale karşı çok etkilidir hem daha severek yer suyunu ihmal etme canım geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?