2008 Kasım Anneleri

Beyazmelek evi nasıl anlattın öyle.Valla benim oturasım geldi.Hayırlı olsun canım.Güle güle oturun. Daha güzeline de ev sahibi olarak otur inşallah.

saol canımmmm valla bugün 9 aylık olduk , zaman ne çabuk geçiyooo :CüvCüv:

beyazmelek yenı evın sımdıden hayırlı olsun canım
kısın cok ıstemıstın esın ıstememıstı dıye hatırlıyorum yanılmıyorusam

ben cok sıkıldım bugun yaaa
kac gundur dısarılarda gezentılık yapmaya alıstım bugun oglenden sonra bır oturdum oyle kaldım resmen
benım dısarı cıkıp bol bol alısverıs yapmam lazım
ıcımde durdurmadıgım bır alısverıs ıstegı bulunmakta

anaaa ne zaman kız ramazandageldi ya neyse olsun iftarda bile buluşuruz olomadı sahura gelirsiniz
ben geleyimde buluruz bi yolunu anacım ,kesin değil ama annem geliyo onunla beraber düşünüyorum gelmeyi ..

sizinkilerdemi yunanistan göçmenii bizdee:)) hemide Selanik İskeçedenn
benim eşimin ailesi de selanik göçmeni
eylül bu arada anneannen nasıl olsu canım?
çok sağol canım evinde şimdi daha iyi ..a.s.
kızlar burayı pek takip edemedim kaç gündür koşturmaktan , piroş hiç uğradı mı? merak ettim onu çok ben..
canım piraye perşembe dönecek evine ,dün görüştük iyi ,net yok ya annesinde o yüzden giremiyor tabi..bu arada evet sende burdaymışsın ,ben tatildeydim görüşürdük olsaydım ,ama burda yazlığınız varmış heralde yine görüşürüz geldiğinde..

bu arada 9. ayınızı da kutlarım ..Şeniz

temizlik için güzel dileklerinize teşekkürler kızlar a.s.

MERHABA KIZLAR
tatilden döndük evdeyiz ama hemen ışığı görmüşler iki günden beri misafir ağırlıyorum akşamada yemekli yatılı misafirim var fırsat bulupta giremedim şimdi yemeklerimi pişirip bi bakayım dedim ama o kadar çok sayfa birikmişki o kadar zamanımın olduğunu sanmıyorum umarım her şey yolundadır yavaş yavaş okurum artık
sizlerle sohbeti özledim ama herhalde pazartesiye kadar pek giremem yatılı misafirlerim o zaman gidecek
neyse ben biraz okumaya çalışayım

Saphira, lezzet uzmanımız ve bilen kişiler; ishal için pirinç lapası yapacamda acaba pirinç ve su hariç bişi katıyor muyuz?

canım geçmiş olsun kuzun mu isal oldu azcık ta tuz atıp pişir ama yemezse muzla şeftalide isale karşı çok etkilidir hem daha severek yer suyunu ihmal etme canım geçmiş olsun

kalimerocum , eylülcüm teşekkür ederim 9. ay dileklerinize a.s.

eylülcüm evet orda babamların yazlık var , gerçi cumartesi babamla tartışınca yemin ettim bi daha uğramam buraya dedim ama artık bozacaz yemini , o an öfkeyle söyledim .. ben de istanbula beklerim canım , geldiğinde uğra mutlaka bize de..

ecemim hoşgeldin , nasıldı tatil ?

canım hadi gözün aydın sevindim senin adına çok istiyordun o evi
bu arada dersaneni değiştirebildin mi beyaz melek

selamlar,
bizde dün akşam tatilimizi bitirdik artık evimdeyim..
kasım anneleri hepinizi özledim yeni arkadaşlarda gelmiş hoşgelmişler..
bugün yoğun bir temizliğe giriştim hem 2,5 ayın temizliği hem ramazan temizliği yorgunluk atarken anca bakabildim buralara...
tüm 9. aylar kutlu olsun..
bizde 10 ayımızdayız artık 2 aydan az kaldı yaşımıza..
tatilde bıdıkların gelişmelerini sıra geldikçe anlatırım..
daha akşama yemek yapılcak
herkesler iyimi çok bakamadım geçmişe..
tatile dişşiz gittik iki dişle geldik evimize..
diş buğdayıda ananemize kısmet oldu.. babannemiz çok istedi ama ananede çıkardık.. biraz uykusuz gecelerde geçirdim ama şimdi daha rahatlar yinede peşi sıra gelecek sanırım bu dişler..

andinacım çok güzeldi bu sene leyleği havada gördük ilk antalya kemere gittik ordan memlekete karadenize gittik sonra eşimin memleketine ve bodruma gittik artık evdeyiz ne gezecek para kaldı nede derman vallahi dinlenmek için tatile gidiyoruz daha çok yorulup geliyoruz ama çok iyi oldu yorgunluk böyle olsun
bu arada 9. ayınız kutlu olsun canım sağlıklı mutlu nice aylara yıllara inşallah

beyazmelek allah gönlüne göre versin canım, şimdiden güle güle otur diyeyim

ecemim hoşgeldina.s.

yasmin ben deniz ishalken patates ve pirinci beraber haşladım blendırdan geçirdim hiç yağ eklemeden azcık tuzla verdim, kızların dediği gibi şeftali ve muzda iyi geliyor

nazlımeleğim hoşgeldin canım benim baya özlettin kendini

kalimerocum evet doğru hatırlıyorsun eşim istememişti biraz pahalı gelmişti bir de o zaman yeni dershane ile falan anlaşmamıştıkya ne olacağıbelli değil yazında zor geçebilir diye ama şimdi yazıatlattıkişimizde belli anlaşmamızı yaptık o da istedi o yüzden iyi oldu

ecemim canım eve3t işimi değiştirdim istediğim yere döndüm sonunda şimdi çok mutluum işimde çok şükür bir sıkıntımız yok

Denizannem akşam ben dediğin gibi yapayım.ıştahımız da yok ama bakalım.Umarım yer.

Nazlımelek hoşgeldin.ıncileriniz hayırlı olsun.Allah kolaylık versin.Biz birtaneyi zor idare ediyoruz.Maşallah 2 taneyle başa çıkıyosun sen.

sağolun kızlar hoşbuldum..a.s.
tatil iyi geçti ama nedense çocuklu oluncamı nedir bilmem ne kadar rahat ettirselerde evimide özledim ben bu sefer yaaa..
evet incilerle birlikte ısırıklarımızda arkasından geldiii..:)))

yasmin onu yemezse meyve dışında pirinç unu ile muhallebi pişir, iki tatlı kaşığı pirinç unu iki çay bardağı kadar suyu karıştırarak pişir, ölçülerden emin değilim ama duruma göre su yada pirinç unu eklersin, ister biraz şeker at ister muz yada şeftali püresi katıp tatlandır, tatlıyı daha iyi yer belki, hem tok tutar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…