2008 Kasım Anneleri

boşver eylül kafa alınmış alınmıştır güle güle giysin melis kız
benimkide abisinin ilk adımlarını kullanıyo ve 19 numara
pek mikroskobik yaw
hediyeydi o ayakkabılar ve 45 ytl idi 7 sne önce

pardon darkcım yaa, ucundan köşesinden okuyunca böyle oluyor işte, fotoğraf makinamız dijitalin en eskilerinden biridir heralde kameramız sony çok memnunuz, istersen eşime buldurup link vereyim, bu arada biz elektronik eşyaların büyük kısmını hepsiburadadan alırız, sorun yaşamıyoruz, sorun olduğundada iade vs oluyor

10 ay kutlamalarınız için teşekkür ederima.s.

öf sıkıldım yaa napsamki
ırgatlık yap
sıkıntıya iyi geliyo

boşver eylül kafa alınmış alınmıştır güle güle giysin melis kız
benimkide abisinin ilk adımlarını kullanıyo ve 19 numara
pek mikroskobik yaw
hediyeydi o ayakkabılar ve 45 ytl idi 7 sne önce
puahaha 19 numaraymış mikroskopikmiş
kısımmmm benimkine anca 18 numara oluyo sen ne deyonnn

Bende genelde güvenli sitelerden alıyorum canım da kredi kartımdamı bişey var anlamadım.

ılk sınıfa pc aldım,kaç yıllık şrket koçpadan.Onda bi sorun oldu.kartım iptal oldu.yeniden bekledim aylarca.

Sonra Kendime laptop aldık.burdan bir bilg. öğretmeninin aracılığıyla.Ondada 2 kere çekilmişti.Birini iptal ettirdik ama her ay önce kesilyo 2 taksit.Sonra biri geri iade ediliyor.

pek düşünmüyorum kendi kartımla netten.

Linkini alabilirim kameranızın.Aynı zamanda fotograf makinası değil mi?

denizanam kutlarim 10.ayinizi.darkcim ben 3 yildir canon ixus60 kullaniyorm bi bak istersen bunada.
Bakayım canım onada.Not aldım.teşekkürler.

ırgatlık yap
sıkıntıya iyi geliyo

puahaha 19 numaraymış mikroskopikmiş
kısımmmm benimkine anca 18 numara oluyo sen ne deyonnn
18 numero mu.Minnoş kıs bu Mikro ötesi olmuş:ecrin_bebek:
Büyür daha onlar.Sonuçta erkek ayağı değilmi illa dana gibi olurlarkaydirigubbakcemile3

ben yatıyom daha fazla dayanmayacak bu bünye yarında bi sürü işim var
zeynep kaçar uğur kovalamaz umarım
öptüm sizi iii geceler

he darkcım ben 35-36 giyiyorum babası 39-40 oğlundan ne beklersin :)

bende hafta sonu bayram alışverişine gideceğim bende bakmayı düşünüyorum ilk adım ayakkabısını görümcem bir marka önermişti ondan almayı planlıyorummm

Ya kızlar kendime dolma kalem alcaktım bugün.Beğendiğim eski modelmiş.O da tükenmeziyle takım 50 tl dedi.Almadım.

teklilerde yeni modeldi.onları pek sevmedim onlar daha uygundu ama (

ben yatıyom daha fazla dayanmayacak bu bünye yarında bi sürü işim var
zeynep kaçar uğur kovalamaz umarım
öptüm sizi iii geceler

he darkcım ben 35-36 giyiyorum babası 39-40 oğlundan ne beklersin :)
Ee yani ne bekliyozki mucize mi :)))

Kıs benim ayağım 38 di.Doğumdan sonra 40 a kadar değişebiliyo şimdi.

bende hafta sonu bayram alışverişine gideceğim bende bakmayı düşünüyorum ilk adım ayakkabısını görümcem bir marka önermişti ondan almayı planlıyorummm
hangi marka canım.görürsek bakalım.
Burda pek seçenek yok malesef (
Bizde yine çıkcaz heralde alışverişe.belki bi tane daha alırım

darkcım yok bizimki sadece kamera, sen ikisi bir aradamı arıyorsun?

bu arada bizde ilkeye geçen hafta kanzdan aldık ayakkabı 22 numara sanırım, belkide 23 tür kaydirigubbakcemile3 evet oğlum bir koca ayak:), ben 36 giyiyorum ama babamız 45 bu bebişinde herşeyi ayaklarıda babasına benziyor

azocum sen facede zaten varsın
ana sayfada sol alttauygulamaların sağ tarafında gruplar var oraya tıkla orada üyerleri gösteriyor orda sende eklisin canım

Bakayım canım onada.Not aldım.teşekkürler.

18 numero mu.Minnoş kıs bu Mikro ötesi olmuş:ecrin_bebek:
Büyür daha onlar.Sonuçta erkek ayağı değilmi illa dana gibi olurlarkaydirigubbakcemile3

neee
18 mi, 19 mu???akannehir
benim oğlan 22 numara giyiyoooooo:1shok:

ayy kızlar sımdı sız paylasınca aklıma geldı ya hıc denemedım ama bende kısın sonunda almıstım ogluma 2 tane bırı 20 dıgerı 21 numero ayyy ınsallah olurlar ya.ılk adım ayakkabısı dıye tuhhh yaaa emınım olmaz ayakları buyudu cunku.eve gıdınce ılk ıs onları denemek olcak.

Azo bana iştede evdede face yasak malesef.

Eşim pek gereksiz buluyo ilkokul sefgililerimin beni bulmasını kaydirigubbakcemile3

Ayh şaka bir yana az kıskancızdasengözlerimebaksanab

ilahi dark alemsin:))

ay deminden beri oğlumun hediyelerini göndericem foto eklediğimiz siteyi bulamıyom.
görümcemin pc den yazıyom.iştekinde kısayol vardı, burada yok.
bi atıverin hayrına

darkcım cnm rıca ederım yardımcı olabıldımse ne mutlu esım bızım sony ı kanadadan getırmıstı 3 yıldır kullanıyoruz cok memnunuz kesınlıkle tavsıye ederım.hatta bır kere esım kosarken cebınden fecı bır sekılde yere dusurmus ve kılıfı da yoktu sadece kasasında ufak bır asınma oldu ama makıne de tık yok masallah sapasaglam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…