2008 Kasım Anneleri

merhabalar
saatlerdir bilgisayar başındayım ama bir fırsat bulup giremedim planları hazırlıyordum indirmek yazdırmak saatlerimi aldı çok yoruldum

Hoşgeldin canım ooo hızlısın

ben üşeniyorum ya heralde eşime vericem o büyük müthiş görevikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 her sene olduğu gibi

kaç okutcaksın bu sene?

denizanası bende okuyamıyorum ya tek değilmişim :)))

Dün arkadaşım atandı,okul öncesi bölümü okumuştu.ne zamandır usta öğreticiydi.Dün atanınca çok sevindim.hemde başka şehire gitmiyor.

Onada tavsiye ederim siteni
hayırlı olsun arkadaşına canım:)

denizanası canım baktım bizim için çok faydalı olacağından eminim.sık kullanılanlara ekledim bile
sağol canım sık sık beklerim

ecemim hoşgeldin canım, kolay gelsin
ya biz planları ayın 17 sinde teslim ettik, üstelik indirip yazamıyoruz, kurs planı olduğu için her dersi tarih tarih yazıyoruz, ve ders programım değişmiş yıllık planlardan birini tekrar yapmak zorundayım, salı günki ders perşembeye alınmış ve haftalık ders saati değişmiş sinir oldum:(

link koymadan bakmıştım canım, link doğru şimdi izledim, maşallah ceren sultana çok güzel yürüyor, ilk kasım bebeği ilk yürüdü maşallah:nazar::nazar::nazar:

link koymadan bakmıştım canım, link doğru şimdi izledim, maşallah ceren sultana çok güzel yürüyor, ilk kasım bebeği ilk yürüdü maşallah:nazar::nazar::nazar:

Oleyyyyy:hooray::teytey: oldu sonunda.
Yapamadım diye üzülüyordum bende

teşekkürler teyzesi darısı tüm kasım bebişlerinin başınahihoyyyt:nazar:

Ceren cok tatlı dark ne gÜzel yÜrÜyo artık durmaz yerınde yakında kosdugunuda gÖrÜrsÜn ben kacar uykum geldı yarın yıne denıyım su facebooku ya sınır oldum valla bırı bana yardım etsın neyse ıyı geceler kerkese

ıyı geceler kızlar kımsecıkler yok herhalde...

cok yogun bır hafta gecırdım dogru duzgun gıremedım ınternete. kaynımın dugunu vardı dun atlattık cok sukur. bugunde mısafırlerımız gıttı cokkk yorgunum ev berbat halde... gecmıse bakamadım ama bulusma fotolarına baktım catladım walla :)) cok ozendım supersınzz

Back
X