- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #42.101
kizlar ya su facebook da bir türlü bulamadim kasim annelerini ekim anneleri var kasim annelerini yaziyom arama butonuna ama cikmiyor bi yardim edin
günaydın kızlar dükkanı bem açam bugün..uykusuz bir geceden sonra işteyim..gece 10 kere kalktı bugün eylül..uykusuzluktan gözlerim acıyo...
darkcım maşallah cerene ne güzel yürüyo...darısı bizim kuzuların başına...
günaydın arkadaşlar..
yasmincim bende senin gibi damla uyumadım gece oğlum sağ olsun bütün gece dikti ayağa..
babasıda hasta olduğu ,için onada bulaştırmasın diye vermek istemedim ama öldüm bittim..
ollarım kopuyo..
yasmincim haddimi aşmıyorsam evlilik terapistine gitmeyi düşünürmüsünüz..
gerçekten mükemmel sonuçlar alınabiliyor..
sevgi varsa hallolmayacak şey yokki..
Canım ben artık bişi düşünemiyorum, bıraktım kendimi biyerlere gidiyorum.Öylesine yaşıyorum.Terapiye gitsek bu maçtan başka bişi konuşmaz.Akşam konuşacaktım bu meseleyi oğlan durmadı.Valla ne yapacam bilmiyorum.Sinirlerim alt üst.kafamçokkarıştı
canım sen merak etme terapis onu öyle bi konuştururki sen bile şaşarsın..
bazen bizim bile farkında olmadığımız sorunlarımız olabiliyo..
hani derler ya bi tık..minik bi ayrıntı..körleşebiliyoruz bazen..
ayrıca sizin anladığım kadarıyla öyle aman aman bi sorununuz yok ..kimler kimler ne problemler yaşayanlar evliliklerini direkten döndürüyo kesinlikle denemeye değer..
Konuşacam bu akşam.Yada randevu alıp emrivaki yaparım.Gelmez yoksa bu kalas.:umursamaz:
günaydınnnnnnnnnnnn a.s.
benimde uykum var çocuğum diş çıkarmaya çalışıyo altı pişti yemiyo kocam horul horul uyudu banada terapistttt lülülülülülü
yasmincim bende arkadaşlara katılıyorum tamam erkeklerden mükemmel olmalarını bekeyemeyiz ama en azından yaşanır hale getirmeliyiz onları yada uymalıyız sen al bi randevu götür onu terapiste ve emin ol estelin dediği gibi sen bile anlamadan oda yoluna girecektir dualarım seninle
darkcım maşallah ceren sultana darısı tüm kasımın meleklerine
elifsevde ismini banada özelden attırıver ekleyim seni canım
asorticim geçmiş olsun eylüle havalar bi öle bi böle valla bu kış neler olacak bakalım
başka atladığım bişi varmıııııı???CADIARZU
Günaydın Gülizcim, günaydın kızlar.Ben de uykusuz bir geceden sonra merhaba dedim.Oğlum çok hasta.Ağzı burnu tıkalı, öksürüyo.Çok acil bir iş var ofiste, onu bitirirsem izin alıp gideceğim.Sabaha kadar damla uyumadım.Üstüne üstlük kazma kocamla tartıştık.Valla bazen ayrılmayı düşünüyorum.Dün gece de tak etti canıma artık.Uykusuzluğum yetmiyo gibi onun kaynanama benzer çenesini dinledim.Bıktım valla yaşamaktan usandım artık.Zerre kadar zevk almıyorum oğlumun gülüşleri hariç. Allah sonumu hayır etsin.
Darkcım Cerenin videosunu izledim.Maşallah yavruma nasıl yürüyo.Bence kızın eli hızlı, çok becerikli bi hatun olacak.Baksana bizimkiler daha yeni sıralarken seninki koşacak nerdeyse.Rabbim nazarlardan esirgesin.
günaydın arkadaşlar..
yasmincim bende senin gibi damla uyumadım gece oğlum sağ olsun bütün gece dikti ayağa..
babasıda hasta olduğu ,için onada bulaştırmasın diye vermek istemedim ama öldüm bittim..
ollarım kopuyo..
yasmincim haddimi aşmıyorsam evlilik terapistine gitmeyi düşünürmüsünüz..
gerçekten mükemmel sonuçlar alınabiliyor..
sevgi varsa hallolmayacak şey yokki..
canım 2008 kasım anneleri diye ararsan bulursun..
canım bizde gece uyumadık , dün gece yemek yemedi , ilaçlarını içmedi ve uyumadı.. offf offfffffff laelaelaelaelae
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?