2008 Kasım Anneleri

sabret andinacım 20 günün falan kaldı
kocişin gelsin ver bir gün eline
hadi bakalım sıra sende de :))) ben bunca zamandır uyku hasreti dinlenmek için sabrettim bugün oğlun tamamen senindir herşeyi ile sen ilgileneceksin de :)) o gün senin günün olsun :))

andinacım aynı sorun bizdede var annem sen yokken çok neşeli hep gülüyo diyo beni görünce önce tanımazdan geliyo sonra yapışım huzursuzlanıyo..
nazları bize demekki:)birde hafızaları artık güçlendiği için tepkileride artar o da normal..

gülizcim teşekkür ederim..
bizimkisi gece ortaya çıkan bi hastalık nasıl bişey anlamadım yani:)

dr.muz tat,ildeydi gelsinde gidelim bakalım neymiş sorun..
ciddi bişey olduğunu sanmıyorum ama burnu tıkalı sadece..

lelalcim doğru diyosun özlemden olsa gerek , estelimin dediği gibi naz da olabilir tabi , ama kocam bi gelsinnnnn uyuyacağım , hatta onları evden gönderip , film falan izliycem , kitap okuycam , gardırobumu düzenleyeceğim , sonra taksime gidicem , istiklalde yürüyüp her cafede kahve içeceğim , kitapçılara girip saatlerce dolaşacağım... ne güzel hayaller dimi , evde sadece ayaklarımı uzatıp film izlemeye de razıyım gerçi

insanın kendi kendine vakit geçirip kafa dinlemeye nasıl ihtiyacı oluyo ya..
dünyanın en tatlı en sevgili varlığı yanında olsada oluyo o yalnızlık ihtiyacı..

benimde eşim eve gelince paşayı ona verip plates yapmak lüksüm oldu:))

çook komik ya demekki neymiş anne olmak minnacık şeylerden mutlu olmak demekmiş ayrıca:)))

hayatta böyle yaşayacağıma inanmazdım zaten estelcim , bazen durup bakıyorum minik suratlıma herşey senin için diyorum , tüm hayatımdan , prensiplerimden , zevklerimden , lüksümden herşeyden senin için vazgeçtim... ve hepsine değersin diyorum ama işte bazen yorgunluk ve bıkkınlık beni hayal alemine itiyor , bazen emzirirken bile hayal kuruyorum yanlız olduğumu , dans ettiğimi , kitap okuduğumu , eski günleri :1rolleyes:

neyse senin de dediğin gibi o minnacık şeyler herşeye değiyor....ama yine de kocam gelsin bir günü kendime ayırıcammmmmm vereliniortak

benim lüksüm bu konuda çok fazla kızım dışarıya ve babasına çok düşkün...babası ekmek almaya bile gitse peşinde....kociş 1. annesi benim bunun diyo millete..

Aynı fikirdeyim canım.Benim eşim daha önce kimseyle çıkmamış.Kaybetmek nedir bilmiyo.Anneme geleyim diyorum,soğukluk girer diye bana yüz vermiyo pek.Bu akşam annemlere gideceğiz.Bakalım konuşacam.

seni unutmam mümkünmü :asigim:
Şeniz

Andinacım sakın alma.Basit gibi gözüküyo ama acayip sorun yaratabilir.

Kızlar desteğiniz için teşekkür ederim.Şu an kafamı toparlamaya çalışıyorum.Hayırlısı olsun.

yaw konu dışı olacak ama , ben bodrumda babamda buharlı temizleyici gördüm çok hoşuma gitti hemde hiçbir kimyasal madde kullanmadna süper temizliyo , nerden ucuza bulabilirim bilen , kullanan var mı kızlar?
nette baktım arçelikte var ama çok pahalı :sinifsinif:

günaydın kızlar,
ne çok hasta bebeğimiz varmış hepsine geçmiş yasmin, andina, zeyna, estel hepinizn yavrularına geçmiş olsun, atlamadım inşallah,

kalimerocum ben cumadan beri bozuktum ama yavaş yavaş azalıyordu, dün akşam geçti şimdi daha iyi hissediyorum kendimi, inşallah bugün saçlarımıda kestirirsem dahada iyi olacağım, inşallah seninde uzun sürmez,

yasmin kızlar söylenebilecekleri söylemişler ama ayrılma lafını çok telaffuz etme derim canım, ağzına alman düşünmeye başlaman demek oluyorki, nasıl düzeltebilirize odaklanman daha olumlu olacaktır, birde bişii sorcam kayınvalidenin etkisini hissediyormusun sorunlarınızda? sen kayınvalidenle iyi anlaşamıyordun yanlış hatırlamıyorsam

Aynı fikirdeyim canım.Benim eşim daha önce kimseyle çıkmamış.Kaybetmek nedir bilmiyo.Anneme geleyim diyorum,soğukluk girer diye bana yüz vermiyo pek.Bu akşam annemlere gideceğiz.Bakalım konuşacam.

yasminciğim bence uzaklaşmayı dene ama evden ayrılmak şeklinde değil de tatile gidiyorum diye evden ayrılmak gibi olursa hakikaten kırgınlık olabilir ama çok yoruldum dinlenmeye ihtiyacım var fikriyle yola çıkabilirsin

çünkü biz de yazın çok tartışıyorduk
eşimin benden bir hafta fazladan izni vardı kullanmadığı
ağabeyi de yurtdışından gelmişti onunla beraber annelerinin kaldığı yazlığa gönderdim
aslında beraber gidelim dedi ben istemedim biraz ayrı kalalım diye
sonra 5. günde döndü eve özledim diye ve düzeldi aramız:dance:

andinacım tvden tanıtım ve satış yapan şeyler varya oradada var teleshop a falan bir bak istersen,
kayınvalidemin komşusu almıştı başka bir marka bayada uygundu fiyatı

canım problemi halletmeden uzaklaşmanın ikinizede faydası olmaz..aksine daha büyük beklentiyle geri döneceğin için daha hırçınlaştırabilir..
her ne olursa olsun ben yatağa beraber girilip çıkılması taraftarıyım..baka yerde kalamıyorum yani zaten:)

canım ümraniyede electrolux mağzası var..
bende oğlumdan önce simens süpürge kullanıyodum torbalıydı dyson süpürge çok istiyodum heryer 1500 küsürken biz uzuuun araştırmalar sonucu 1150 ye ordan bulmuştuk bi bak istersen ümraniye çarşıda..yoksada istersen getireblirler diye düşünüyorum..
bu arada dysonuda öneririrm mükemmel ötesi bişey..

selam kızlar oh valla bir saatten beri kk'dayım ama buraya gelemedim bir türlü foto bakmaktan daha ekim/kasım minikleri kaldı bir de oraya uğrayayım

herkes iyidir inşallah biz iyi değiliz yaa canım çok sıkkın
geçen gün bahsetmiştim biliyorsunuz oğlum mama içmek istemiyor diye sütü de zorla veriyorum anne sütü dışında bişey içmiyor oda doyurmuyor vs... doktora götürdüm hem kontrolümüz olsun diye doktr normal olabilir zaman zaman dedi
yalnız kontrol esnasında baktı ki oğlumun kulak enfeksiyonu geçmemiş ilerlemiş iyice geçen haftalarda vardı ya damla vermişti öle huysuzluğu olmadığı için geçti sandım ama yanılmışız daha da ilerlemiş antibiyotik bir şurup verdi bir de ağrı kesici şurup verdi tevekkeli değil oğlum bir iki haftadır parmağının kulağının içine sokuyordu kaşır gibi biz de gülüyorduk meğer belki de ağrıdığı için yapıyordu dün gece baktım uyurkende sokmuş parmağını ovalıyor gibi o kadar üzüldüm kendimi o kadar suçlu hissettim ki anlatamam ben nasıl böyle ihmalkar davrandım nasıl hissetmedim hiç yaptığım bişey değildi mafoldumben
bu arada alttan iki dişimiz beyaz beyaz görünmeye başlamış doktor damak hazırlamış kendini yakında çıkar dedi üstte falan daha hazırlık bile yok ay o kadar talı görünüyor ki o beyazlık bile anlatamam ben hiç alışık değilim bir de ogörüntüye bu aya kadar dişimiz olmadığı için ben alışmıştım dişsiz olmaya
şimdi hem diş hem kulak arka arkaya geldi puff gecemiz rezil geçti yine huysuzluğumuz hat safhada ay birde sabah ateşi vardı biraz bugün babaız bakıyor evde ama aklım hep evde :çok üzgünüm:
zaten bir de anacı oldu sormayın kucağımdan inmek istemiyor peşimde dolanıyor
dün gece mahvetti beni iki saate bir kalkıyor su içiyor yatıyor mama falan veremiyorum sütte veremiyorum çaresizlik içinde kaldım en son saat 05.00te kalktı ee tabi çok acıkmış muhallebi mamayı karıştırdım muhallebiyi seviyor çünkü yok içemiyor ne yapsam içiremedim ama açım diye de ağlıyor emziriyorum çok güzel emiyor uyuyor yatağına koyuyorum başlıyr ağlamaya bende ağlayacaktım artık anne sütüyle doymuyor yavrum neyse artık kucağımdayken son çare biberonu bir kez daha deneyeyim dedim kafasını mememe dayadı bir içtiki sormayın 240 cc mamayı bir seferde bitirdi sonra uyudu mışıl mışıl yavrum sabah 9a kadar kalkmadı tabi arada mızmızlık yapıyor ama uyanmıyor oda artık ya kulaktan ya dişten haftaya tekrar kontrole gideceğiz ilaçlarımızı düzenli alalımda

bu arada iyi şeyleri de söleyeyim 9850 gram olmuş 74cm boyumuz doktor çok iyi dedi herşeyi güzel dedi

bende evde tartıldım sölemeden edemeyeceğim 2 kilo daha vermişim bayramda 55 olmuşum zemuszemus ilk hamile kaldığımda bile 57 idim pek sevindim valla iyi oldu

herkese günaydın kızlar ne çok konuşmuşsunuz maşallah daha geçmişe bakamadım benim hanımefendi maşllah gece güzel uyudu yıkadım uyuttum sadece 2 kere su içmeye kalktı gene uyudu hemen sabahta 9'da kalktı ama şimdi beraber oynuyalım istiyo uyusun rahatta bi geçmişe bakıcam bende

estelcim ümraniye bana çok uzak ama electrolux müşterimiz bi araştırim bakimm..saol gülüm
ben de dyson , thomas arasında gidip gelmiştim en sonunda fakir aldım çok memnunum süpürgemden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…