- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #42.121
ah lelalim sen bana sor bi de çalışıp isteyip istemediğimi..
dün batu hiçbirşey yemedi , ilaçlarını içmedi , gece uyumadı ne yapıcağımı şaşırdım , bakıcısı diyoki gündüz hiçbir sorun yok keyfi yerinde , oyun oynuyo , yiyo içiyo ama akşam bana yapmadığını bırakmıyo , bide bana vurmaya başladı , gülerek geliyo yanıma başlıyo vurmaya , sanırım gündüz bırakıp gittiğim için kızıyo anlayamadım hiç , ama çok yorgunum , ruhum yoruldu resmen mafoldumben
gülizim pek hellallik halim kalmadı , pilim bitti valla , dayanamıyorum artık çok yoruldum.. bir gece uyumak için neler vermem yani o duruma geldim artık
lelalcim doğru diyosun özlemden olsa gerek , estelimin dediği gibi naz da olabilir tabi , ama kocam bi gelsinnnnn uyuyacağım , hatta onları evden gönderip , film falan izliycem , kitap okuycam , gardırobumu düzenleyeceğim , sonra taksime gidicem , istiklalde yürüyüp her cafede kahve içeceğim , kitapçılara girip saatlerce dolaşacağım... ne güzel hayaller dimi , evde sadece ayaklarımı uzatıp film izlemeye de razıyım gerçi
insanın kendi kendine vakit geçirip kafa dinlemeye nasıl ihtiyacı oluyo ya..
dünyanın en tatlı en sevgili varlığı yanında olsada oluyo o yalnızlık ihtiyacı..
benimde eşim eve gelince paşayı ona verip plates yapmak lüksüm oldu:))
çook komik ya demekki neymiş anne olmak minnacık şeylerden mutlu olmak demekmiş ayrıca:)))
günaydın kızlar
hasta bebişlere geçmiş olsun
yasminciğim terapisti denemekte fayda var
bir de biz hep onların yanlarındayız ya eksikliğimizi hissetmiyorlar şöyle iznin varsa bir hafta izin alsan anıl'ı da alıp kocandan uzak bir hafta geçirsen
seni unutmam mümkünmü :asigim:bennnn
Şenizpsikoloğum gelmişşşş , estelcim sen yazdıkça ben rahatlıyorum burda ne alakaysa kaydirigubbakcemile3
zeynam beni atlamışınnnn beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
yasminim bu sene doğumgününde kocama lig tv alacaktım ama senin kocan gözümü korkuttu almasam mı acaba akannehir
seni unutmam mümkünmü :asigim:
Şeniz
psikoloğum gelmişşşş , estelcim sen yazdıkça ben rahatlıyorum burda ne alakaysa kaydirigubbakcemile3
zeynam beni atlamışınnnn beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
yasminim bu sene doğumgününde kocama lig tv alacaktım ama senin kocan gözümü korkuttu almasam mı acaba akannehir
Aynı fikirdeyim canım.Benim eşim daha önce kimseyle çıkmamış.Kaybetmek nedir bilmiyo.Anneme geleyim diyorum,soğukluk girer diye bana yüz vermiyo pek.Bu akşam annemlere gideceğiz.Bakalım konuşacam.
Aynı fikirdeyim canım.Benim eşim daha önce kimseyle çıkmamış.Kaybetmek nedir bilmiyo.Anneme geleyim diyorum,soğukluk girer diye bana yüz vermiyo pek.Bu akşam annemlere gideceğiz.Bakalım konuşacam.
yaw konu dışı olacak ama , ben bodrumda babamda buharlı temizleyici gördüm çok hoşuma gitti hemde hiçbir kimyasal madde kullanmadna süper temizliyo , nerden ucuza bulabilirim bilen , kullanan var mı kızlar?
nette baktım arçelikte var ama çok pahalı :sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?