2008 Kasım Anneleri

nazlımelegim canım doğum günün sanırım
doğum günün kutlu olsun
iki tatlı yavrun ve eşinle sağlıklı mutlu nice yıllara canım
iyiki varsın iyiki bizimlesin opuyorumnanaktana.s.a.s.a.s.

teŞekÜr ederız teyzoŞlar darı tÜm bebeklerın baŞına ınŞallah
nazlımm ıyı kı doĞdun sende cıcım
ayyy bu kız yazdırmıyor bana baŞıma geldı dıkıldı

Ecemim hoşgeldin canım.Diğer topiğe bakar mısın?(İstanbullu annişlerin resimlerinin olduğu)şutarafagitti

azocum benim kaşıklar da nuby , zaten başka kaşık hiç kullanmadım yani hep silikon ama deiğiniz gibi dişleri çıkıyo olabilr , ölecem ben yaaaa offf hastalığı atlatamadan bide bu çıktı başıma

slm bir gittim gelemedim vallahi bu ne yaa geldim öğrenciler bir bastırdı hiç boş kalamadım

nazlımeleğim bir daha buradan kutlayayım bende nice mutlu senelere canımcım a.s.

yasmincim olsun kız arada benimki de kutlanmış oldu mutlu oldum :sm_cool: benimki 17 ekimde farketmez şimdi de alabilirim kutlamaları alkisalkisalkis

Ay iyi olmuş gerçekten.Mutlu olmana sevindim.

Kızlar ben de hasta oluyorum.Grip oğlumdan bana da geçti sanırım.Oooof of.Ben İzmire taşınmak istiyom.Kış çekilmez şimdi buralarda.:1no2:

selm kızlar,
oku oku zor buldum sayfanın sonunu..
hasta olan bebişler geçmiş olsun
hasta annelerede geçmiş olsun..
darkcım ceren kız ne güzelde yürüyor maşallah yaaaaaa..
yasmincim eşinle olan durumuna üzüldüm umarım en kısa zamanda olumlu bir şekilde sonuçlanır..
benim oğlanlarda yeni gelişmeler var..
bazılarınız bu aşamaları çoktan geçti ama oğluşlarım artık yerden istedikleri zaman yuvarlanırken oturabiliyor yada otururken bir yere tutunup ayağa kalkabiliyorlar..
gezmeyi çok seviyoruz kapını oraya gidip kaan hadeeee adeeee diyor gidelim diye..
babamız her akşam işden gelince bir tur attırıyor mecburen..:))
dişler yönünden ise kaanın 5 keremin şimdilik 3 dişi var..
seçme huyları gelişti ben meyve tabağı getiriyorum ellerine önce armut veriyorum yok ille şeftali yenecek sonra armut..
istedikleri bişeyi artık güzel nalatabiliyor eliyle gel bay bay ..
kafamızla hayır olmaz gibi kafa sallamalarımız var..
hergün babamız giderken bir ağıt başlıyor anca tel açılıp sesi duyulunca susuluyor..
daha vardı birkaç şeyde aklıma ilk gelenler bunlar..

Kızlar bugün Nazlımeleğin doğumgünü mü?

evet yasmincim
ben faceden kutladım
burdanda kutliim
iyiki doğdunnnnnnnn nazlı meleğimmmmmmmmm iyiki doğurdun seni tanıdık :))))

nazlımelegim canım doğum günün sanırım
doğum günün kutlu olsun
iki tatlı yavrun ve eşinle sağlıklı mutlu nice yıllara canım
iyiki varsın iyiki bizimlesin opuyorumnanaktana.s.a.s.a.s.

teŞekÜr ederİz teyzoŞlar darı tÜm bebeklerİn baŞına İnŞallah
nazlımm İyİ kİ doĞdun sende cİcİm
ayyy bu kız yazdırmıyor bana baŞıma geldİ dİkİldİ

nazlımelek dogum gunun kutlu olsun canım

karnım ac ve ne yıyecegımı bılmıyorum
evımde olsam kocaman bır kaseye spagettı yapıp tv karsısında oturup yesem keske

nazlımelek canım doğumgünün kutlu olsun

kızlar çok sağolun hepinize çooook teşekkürler.. opuyorumnanaktan a.s.
bugün babamız evde ee hal böyle olunca yarım kalan işleri tamamladım bu zamana kadar..
koca bir lahana vardı birazını haşladım sarmalık buzluğa koycam sonra sararım gerisini turşu kurdum..
kırmızı biberim vardı onu közledim sirkeli sarımsaklı turşu gibi yapacağım..
kayınvalidem çok pirinç getirmiş kurtlanmasın diye tuzladım kutusuna koydum..
daha yemek yapılacak, kendimede börek yapcam ıspanaklarım ve yufkam hazır bekliyor...:))
kaan bey uyuyor yemekten sonrada çıkacağız biraz hava aldırcakmış kociş.. bakalım nerede alacağız havayı..:))
hepinizi öptüm görüşürüz yine...opuyorumnanaktan

maşallah kuzularına canım ikiz olunca birbirleriyle iletişim içinde olarak da gelişirler

bizimki evde yaşla anneannesi ve dedesi ile oturuyor zavallı
bazı akşamlar alt komşuma iniyoruz komşum diyorki çocuk şaşırıyor gündüzleri sessiz sakin bir evdeyim bazı akşamlar öyle bir eve geliyorumki kalabalık gürültülü eğlenceli

nazlıım d.günü kutluolsunşekerim...nice mutlu yıllara ailenle ve sevdiklerinle...

sabahtan buyana 5 kere girdim birkere yazamadım..aklımdakalanları yazmakistiyorum..

yasmin canım benim...sen bu kadar kafayı takma artık..içini kemirimiş bu durum..ama kolay değil eminim...allah sana sabır versin..en iyi kaynana uzakta oturan telde de az görüşülen kaynana..sakin ol canım..

çileğim benim olbiliyor canım bazen..umarım bir döneme mahsusutur bu durumun...enin de sonunda herşeyi yine biz idare edeeğiz..allah annelere güç versin

andina senin boy kaç kuzum..resimlerde baktımda iyi gibi..

unuttuğum yazılar var kusura bakmayı
kızlar...

aa saphi gelmiş..oyun kurdu senii

sağol remedioscum..
evet çoğu zaman birbirlerini kıskansalarda oturup güzelce güle oynaya vakit geçrebiliyorlar.. birde birbirlerini çok arıyorlar yalnızkan çok alışmışlar birbirlerine.. özlüyorlar yaniii..:))
aslında bizimkilerde hep evde benimle bu ara çok kalabalığa babanneye amcalara halaya alıştık şimdi evde yalnız sıkılıyorlar sürekli yeni değişik eğlenceler istiyorlar..

bu arada kocam yemeğimi koymuş ocağa...:))))))))))))))))

Hoşgeldin canım ooo hızlısın

ben üşeniyorum ya heralde eşime vericem o büyük müthiş görevikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 her sene olduğu gibi

kaç okutcaksın bu sene?

canım 3ü okutacağım biz ailecek üçüz eşimde üçü okutuyor bende kızımda 3e gidiyor...

ayyy olmuş galiba kızlar bakın bakalım olmuş mu?

İzlesene.com : Video - ceren yürüyor

maşallah

maşallah ceren sultana ben onu kasım bebeklerinin yürüme şampiyonu ilan ediyorum allah esirgesin hem çok tatlı hemde ne güzel yürüyor maşallah canım kocaman öpüyorum

canım allah mesut etsin kaynını eminim çok yorulmuşsundur dinlenmeye çalış canım

geçmiş olsun canımdiş çıkarıyor herhalde inşallah bir an önce çıkarırda rahatlarsınız

canım öncelikle anıla çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda düzelir

eşinle arana gelince çok üzülüyorum sen böyle sürekli anlatınca arkadaşlar söylemişler zaten her şeyi inşallah düzelir aranız

canım geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda düzelir

miniğim senin kuzuyada maşallah yürümeye başlamış allah esirgesin
bebişin hasta mı canım neden uyumadı yoksa diş mi çıkarıyoruz

canım inşallah bir an önce çıkar dişleride rahat edersiniz kıyamam ben ona..

canım aman öyle bir hata yapma sizi bilmem öyle olur mu ama bizde lig tv, d smart ne ararsan var her hafta sonu evim misafir dolu maç izlemeye geliyorlar ben resti çektimde biraz rahatladım ama en az yine bir gün tıka basa oluyor ev...bence hiçç düşünme bile...

ah canım benimde öyle ama mecbur gidiyoruz işte

canım hastalığındanda öyle yapıyor olabilir gündüz hareketli olduğundan akşama ortaya çıkıyordur rahatsızlığı senide özlüyordur merak etmeyin her şey zamanla düzene girer
inşallah bir an önce iyileşir...

gülizim pek hellallik halim kalmadı , pilim bitti valla , dayanamıyorum artık çok yoruldum.. bir gece uyumak için neler vermem yani o duruma geldim artık

eşin gelince kendine güzel bir günlük izin ver rahatlarsın çok sıkıntı çektin canım bebişinle tek başına bakıcılarla eşin yok sen yinede çok güçlü bir annesin canım bir gün dinlendin mi kendine ayırdınmı çok rahatlayacaksın

benim lüksüm bu konuda çok fazla kızım dışarıya ve babasına çok düşkün...babası ekmek almaya bile gitse peşinde....kociş 1. annesi benim bunun diyo millete..

oh ne güzel evet kız çocukları babaya çok düşkün olur ben de kızımda çok rahattım hasta olduğunda bile baba diye ağlardı halada öyle ama oğluşta dışarı çıkılmadığı sürece dibimden ayrılmıyo anne diye ama dışarı çıkan kim olursa peşine nasıl ağlıyor anlatamam pek bir gezmeci...

canım tvde satılıyordu diye biliyorum

canım öncelikle çok geçmiş olsun kıyamam kuzuya ilaçlarını düzenli verince iki üç güne düzelir merak etme
dişlerimizde geliyormuş hayırlı olsun ama yine en az 15 gün sürer
maşallah oğluşunun gelişimine çok güzel allah esirgesin
ve sanada bravo harikasın ...

canım bizim 1 haftanın içinde 2 tanesi birden çıktı..3 de bugünlerde bekliyorum çok huysuz çünkü..bu aşamalar son 10 günde oldu..

inşallah çok çabuk çıkarda rahat edersiniz

maşallah güzel kızına yürüyenler kervanına katılmış
hastalığınızda inşallah bir an önce geçer canım

canım öncelikle yakışıklın bir an önce dişini çıkarırda rahatlarsın biraz sıkılmışsın ama ne yapsın eşinde sizi özlüyorsa
eve iş getirmekten bende nefret ederim...ama bazen zorunlu oluyorsun yorgunsunda ondan daralmışsındır

canım arpacık çok acıtır hemen teramisin krem al çok iyi gelir
bebişine üzülme annesi o emin ellerde gidince güzel güzel oynarsınız hepsini unutur özlüyor annesini kolay mı

canım hemen panik yapma diş çıkarırken kaşık bazen damğı acıtabiliyor bende bazen elle yedirdiğim oluyor yeterki el temizliğine çok dikkat etsin

işte erkeklerin çoğu öyle bakıyor bende her eşime bıraktığımda ağlama sesine koşuyorum ya düşmüş oluyor ya çocukla oynamıyor ama yinede ısrarla bırakıp içerden talimat veriyorum alışmasınlar çok rahatlığa

nazlımelek dogum gunun kutlu olsun canım

karnım ac ve ne yıyecegımı bılmıyorum
evımde olsam kocaman bır kaseye spagettı yapıp tv karsısında oturup yesem keske

benimde canım nasıl spagetti çekti anlatamam bol kıymalı domatesli üzerinede yoğurt ben en iyisi makarna suyu koyayım

Ay iyi olmuş gerçekten.Mutlu olmana sevindim.

Kızlar ben de hasta oluyorum.Grip oğlumdan bana da geçti sanırım.Oooof of.Ben İzmire taşınmak istiyom.Kış çekilmez şimdi buralarda.:1no2:

canım geçmiş olsun inşallah çabuk atlatırsın
bu arada diğer topiğe baktım
benide unutmadığınız için teşekkürleropuyorumnanaktana.s.opuyorumnanaktan

yasmin gel yavrim beklerimm,burası güzel valla hihihi ama burası da yazın çekilmiyo.kışın burda kar yağmıyor bende ona üzülüyorum.
nhazlımelekçim bende burdan tekrar kutlayayım,nice senelere tatlımmmmm muaahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…