2008 Kasım Anneleri

selamlar,
dilekcim, denizanası lelal swetter yavrulara ve sizlere geçmiş olsun...
çilekcim sizede geçmiş olsun Allah korumuş..
dün bizde de kerem bey bebek şeklinde kumbara vardı onu istedi verdim eline oynarken para atılan yerden 10 kruş düşmüş buda almış onu ağzına bende güzel oynuyorlar diye resim yüklemeye çalışıyorum sonra nefes alamadı koştum bişey yuttu diye hemen ters çevirip sırtına vurdum hemen par çıktı ve kustu .. o ana nasıl elim ayağım boşaldı parayı görünce iyiki önce paniğe kapılıp donup kalmadım.. epey bir kalp çarpıntım geçmedi.. şimdi çok hızlı emekledikleri koltuğa sandalyelere tırmandıkları için sürekli gözüm üzerlerinde ama işde olacağı olunca bir anda olup bitiyor..
andinacım kocanın gelmesine az kalmış hemö senin hem batunun adına çok sevindim valla..
maytabım senin eşine ve memoyada geçmiş olsun...
bende bir zamanlar çalışmayı çooooook istemiştim ama olmayınca olmuyor. .. ben aradım kısmet olmadı iş beni buldu bu sefer ben uygun olmadım birtürlü kavuşamadık yanii..:))
toplantısı olanlara işi çok olanlara kolay gelsin...

saol ffistigim sizede gecmis olsun aman para cok kötü..

cok ilginctir benim canavarin tek güvendigim noktasi bu!agzina hicbisi almiyor..

tabi cocuktur güvenilmez ama takip ediyorum o kücücük dügmeleri bile habire yuvarliyor almiyor agzina..

masallah diyimde dürtmeyim cocugu:)

tünaydın kızlar kötü geçen bi geceden sonra ayakta kalmaya çalışıyorum..gece eylül ateşlendi.ateş düşürücü verdim..grip yeniledi sanırsam antibiyotiğe başladım bugün..yoksa geçmeyecek belli oldu..en kötüsü ne biliyonuzmu kızlar..bunları yazarken gözyaşlarımı tutamıyorum..hasta kızımı ellere bırakıp işe gelmek..ama yarın gelmeyecem..iş falan istemiyom..kuzumu istiyommmmsenağlama
geçmiş olsun güzelim üzülme hepimiz mecburen geliyoruz bunlar onlar için iyi bir gelecek için
gunaydın hatta tunaydın kızlar...
bır kac gundur pek vakıt bulamadım gırmeye..Amma cok sey yazmısınız yıne takıp edemıyorum :))
bende hıpertansıyon var ve bı kacgundur cok fenayım kafamı kaldıramıyorum yerınden.sımdı ıyıyken gıreyım dedım. hasta bebıslere gecmıs olsun. benımkı duzeldı cok sukur sımdı ıyı.. bu arada yasmıncım evde oturmak cok guzel rahatsın ama sadece evde oturuyosun ve cocuk bakıyosun hele calısma hayatına alısmıs bı ınsansan cokkkk zor gelıyor bı yerden sonra. mesela ben cokkk ozledım calısmayı. ınsan ıse yaradıgını hıssedıyo. boylede cok onemlı bır mısyonumuz var cocuk bakıyoruz ama kımse takdır etmıyo gorevımızmıs gıbı davranıyolar
geçmiş olsun sanada allah şifa vermesin en önemlisi dermansız dert vermesin
Güliz sen de benim gibi düşünüyosun de mi?Hoş bebek olduktan sonra ilk aylar sıkıcı geçmişti ama şimdi en tatlı zamanları.Burnumda tütüyo yavrum.Sabah erken uyanıyo.Öpüyorum öpüyorum bırakıp geliyorum.Eve 7 de gidiyorum, 9 da yatıyo o.Eşyalarını toplarken yeleğini kokluyorum.Yetmiyo yaaa, yetmiyo....
senağlama
ağlatmayın loo beni
valla zor anacım bu devirde
tek maaş
bende keşke çalışsammı diyorum
evde koşturmak çok yoruyo beni çalışsam salarım gider diyorum ama öyle olmuyo herhalde:)

nerdesin sen loooooo aran mı içtik benneyaptımki
günaydın

melis dün gece ateşlendi hiç uyumadım ,bende eşimde ,fitille ve ıslak bezle düşürmeye çalıştık ,şimdi az yine ateşli ..ateş sebebi ise 2 minik diş ..alt dişlerin yanlarından çıkmış bu sabah 2 tane ,8 ledik dişleri..
gözünüz aydın haırlı olsun incileriniz ateşi falan ondandır canım dediğin gibi hep iyi şeylerle yaşayalım inş.

sahi ya memoşta hasta olmuş, geçmiş olsun boncuğa

çilekcim sizede geçmiş olsun, ilke yeni hareketlendiğinde sık yapardı sırt üstü öyylece uzanıverirdi en çokta bulaşık makinası karşı koyduğunda olurdu bende çok gülerdim o haline hemde içim acırdı, allahtan demir kötü gelmemiş yavruya, allah korumuş,

nazlıcım sizede geçmiş olsun canım, dediğin gibi çabuk farketmişsin ve panikleyip donup kalmaışsın

bende çok korkuyorum para gibi ufak şeylerden ama benimkide adaşı gibi ağzına almıyor pek çok nadir götürür o da hep büyük şeyleri götürüyor

melisin ve piroşun yeni incileri hayırlı olsun...

benim oğlanlarında burnu akıyor bugün sbah aferin verdim şimdide peditus verdim inş. çabuk geçer..:((

saol denizanacim..bizde iyi bari bisiy olmadi filan diyorduk ama aksam markette farkettikki alni morarmis..

saclari kapattigi icin farketmedik ama oncada bakmistim,yada sonradan morardi.bulasik makinesi bizimde sorunumuz,ne zaman acik olsun gidip oturuyor icine:)

eline hani su soyulmus mini havuclar varya onlardan veriyorum bin nazla götürüyor agzina

ama isin ilginc tarafi istahida kötü bi cocuk diil.ama kablolari isirmak en büyü kzevki.

ilginc bu firlamalar.

Nazlımeleğim çoook geçmiş olsun.Valla yine iyi bakıyosun sen.Biz bir taneye zor güç yetiriyoruz.Bkz.Çilek:)))))))

Denizannem hoşgeldin.ılke iyileşmiş biraz.Tekrar geçmiş olsun.

Piraye ve Eylülcüm kankilerin yeni incileri hayırlı olsun.Darısı da bize olsun.

Maytabım sarı kafa nasıl oldu?ıyice yürüdü mü.Ha bi de resim istiyos.

Zeynam sen nasılsın?Relax durumdasın sanırım.

söylemeden gecemiycem,facede maytabin resimlerine baktim dogum gnu olana.

bir insana esarp anca bu kadar yakisir, nasil zarif nasil kibar durmus öyle cok begendim ben.her halinden asalet akiyor kadinin vallahi bravo hem iki cocuk hem onca güzellik..canim arkadasim masallah sana:nazar:

buydu söylemek istedigiim kaydirigubbakcemile

slm arkadaşlar..
çook yorgunum..
acaba hepinizde benim gibimisiniz..bu mükemmeliyetçilik öldürecek beni..

evim çok temiz olsun tntiş rahatça dolansın istiyorum
bakımımı hiiiç ihmal etmeyeyim hergün ciltbakımlarımı yapayım maske filan yapayım şık dolaşayım istiyorum..
mükellef masalar kurmak istiyorum...
tontişimle uzuuun uzuun oyunlar oynayayım hep beraber olalım istiyorum..
eşimle akşam yapacak hiç bişey olmasın çayımızı tatlımızı alalım uzuun uzuuun sohbet edelim istiyorum..
istediğim yeri gezebileyim istediğim kitabı okuyabileyim istiyorum..

çok şey mi istiyorum eşim öyle düşünüyor..ben bunları tam anlamıyla yapamayınca deli oluyorum...
dün gece saat 1 di ve ben mutfak dolaplarını siliyodum..off...
allahtan uykuya düşkün değilim çünkü gece ennn fazla 3 saat uyuyorum o da şanslı günümdeysem..

estelcim cok yoruyosun bence kendini..ben Denizle beraber biraz rafa kaldirdim yada söyle diyim rutinlerim kayboldu.

yazik ama vücuduna Allah korusun halsiz düsersen kötü olur.bence bu kadar israrli olma canim.

yasmin sağol canım

çilek çok komik bunlar, geçen benimki bulaşık makinası ile öyle güzel oynadıki kameraya çekti babasıda, yeme konusunda ilkenin iştahı dillere destan ama kendi bişeyi ağzına götürmüyor, bazen ekmek veriyorum önce ısırtıyorum sonra tenezzül edip kendi yiyor, ha sadece biberonundan su içiyor kendisi :)

eşimde hep anlatıyo vaz geçirmeye çalışıyoruz beraberce ama bi süreç buda geçicek sanırım..

ama annemde hala geçmemeiş inşallah ona çekmem bu konuda..

söylemeden gecemiycem,facede maytabin resimlerine baktim dogum gnu olana.

bir insana esarp anca bu kadar yakisir, nasil zarif nasil kibar durmus öyle cok begendim ben.her halinden asalet akiyor kadinin vallahi bravo hem iki cocuk hem onca güzellik..canim arkadasim masallah sana:nazar:

buydu söylemek istedigiim kaydirigubbakcemile

:kedi:ŞenizŞenizŞeniz
sağol kuzum güzel gözlerle baktığın içindir

Back
X