E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #43.921
piroşun ve meloşun yeni dişleri hayırlı olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçmiş olsun güzelim üzülme hepimiz mecburen geliyoruz bunlar onlar için iyi bir gelecek içintünaydın kızlar kötü geçen bi geceden sonra ayakta kalmaya çalışıyorum..gece eylül ateşlendi.ateş düşürücü verdim..grip yeniledi sanırsam antibiyotiğe başladım bugün..yoksa geçmeyecek belli oldu..en kötüsü ne biliyonuzmu kızlar..bunları yazarken gözyaşlarımı tutamıyorum..hasta kızımı ellere bırakıp işe gelmek..ama yarın gelmeyecem..iş falan istemiyom..kuzumu istiyommmmsenağlama
geçmiş olsun sanada allah şifa vermesin en önemlisi dermansız dert vermesingunaydın hatta tunaydın kızlar...
bır kac gundur pek vakıt bulamadım gırmeye..Amma cok sey yazmısınız yıne takıp edemıyorum :))
bende hıpertansıyon var ve bı kacgundur cok fenayım kafamı kaldıramıyorum yerınden.sımdı ıyıyken gıreyım dedım. hasta bebıslere gecmıs olsun. benımkı duzeldı cok sukur sımdı ıyı.. bu arada yasmıncım evde oturmak cok guzel rahatsın ama sadece evde oturuyosun ve cocuk bakıyosun hele calısma hayatına alısmıs bı ınsansan cokkkk zor gelıyor bı yerden sonra. mesela ben cokkk ozledım calısmayı. ınsan ıse yaradıgını hıssedıyo. boylede cok onemlı bır mısyonumuz var cocuk bakıyoruz ama kımse takdır etmıyo gorevımızmıs gıbı davranıyolar
senağlamaGüliz sen de benim gibi düşünüyosun de mi?Hoş bebek olduktan sonra ilk aylar sıkıcı geçmişti ama şimdi en tatlı zamanları.Burnumda tütüyo yavrum.Sabah erken uyanıyo.Öpüyorum öpüyorum bırakıp geliyorum.Eve 7 de gidiyorum, 9 da yatıyo o.Eşyalarını toplarken yeleğini kokluyorum.Yetmiyo yaaa, yetmiyo....
ağlatmayın loo beni
valla zor anacım bu devirde
tek maaş
bende keşke çalışsammı diyorum
evde koşturmak çok yoruyo beni çalışsam salarım gider diyorum ama öyle olmuyo herhalde:)
gözünüz aydın haırlı olsun incileriniz ateşi falan ondandır canım dediğin gibi hep iyi şeylerle yaşayalım inş.günaydın
melis dün gece ateşlendi hiç uyumadım ,bende eşimde ,fitille ve ıslak bezle düşürmeye çalıştık ,şimdi az yine ateşli ..ateş sebebi ise 2 minik diş ..alt dişlerin yanlarından çıkmış bu sabah 2 tane ,8 ledik dişleri..
söylemeden gecemiycem,facede maytabin resimlerine baktim dogum gnu olana.
bir insana esarp anca bu kadar yakisir, nasil zarif nasil kibar durmus öyle cok begendim ben.her halinden asalet akiyor kadinin vallahi bravo hem iki cocuk hem onca güzellik..canim arkadasim masallah sana
buydu söylemek istedigiim kaydirigubbakcemile