- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #47.121
olabilir tabi kaydirigubbakcemile3 ben de birgünden fazla kalmadım bu zamana kadar oda kaynanam yoktu tabi kaydirigubbakcemile3 sevgiliyken gitmiştik eşimle tee o zamandan evlendiğimizden beri yazları günübirlik gidip dönüyoru sabah gidip akşam geliyoruz yeter
Beyaz melekçim papyonumuzda çok güzel olmuş yakışıklımıza artis koca adam gibi
kaçış yok yani h1n1 den................
ben gideyimde evde kalmış olan varsa h1n1 leri öldüreyim:)))))))
Beyaz melekçim papyonumuzda çok güzel olmuş yakışıklımıza artis koca adam gibi
teşekkür ederiz teyzesi opuyorumnanaktan
selam kızlar..
andinacım biraz geçmişe baktım senin yazdıklarını gördüm.
umarım işlerin yoluna girer ve çıkartılmazsın.ama belirsizlik kemiriyo dimi insanın içini..
hakkınızda hayırlısı..
piroşum maşallah kızına.bencede bağışıklık sistemi güçül olduğundan hasta olmamıştır.
evet sütün korumuştur miniği.sevin panik yapma:)
bu arada yeni yürümeye başlayan bebişlerimizi tebrik ediyorum.annelerinin gözü aydın.çok mutlu oluyo insan.bizim sıpa 29 ekim akşamı şlk yürüdü..
ya kaan bazı geceler iç çeke çeke ağlayarak uyanıyo.bi zaman susturamıyorum.kucağımda geziniyoruz odaları.sonra sakinleşiyo.yatıyorum yanına uyuyunca yerine koyuyorum.
neden oluyo acaba?
uyurken kabus görüyo olabilirlermi?
yada arkadaki azı dişleri çıkmaya başladı.canımı acıyo acaba?
bu arada okudum uyku tulumu ile ilgili yazdıklarınızı.üstünü sürekli açan oğluma bende ince bir uyku tutlumu almalıyım sanırım.
ya benim nezamandır sizinle payşamayı unuttuğum iki şey var:)
1cisi; biz toki nin kayabaşı konutlarının çekilişine katılmıştık.o çıktı bize..giriş kat ama olsun.
şimdi peşinatı ayarlamaya çalışıyoz.sözleşme yapıcaz.
2 cisi ben saçlarımı kısacık kestirdim:)
çok dökülüyolardı
hem yeni saçın hem de eviniz hayırlı olsun canım benim iyi olmuş giriş kat falan farketmez kendi eviniz olsun da sonra daha güzellerini alırsınız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?