- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #47.141
yasmın haklısın cok doyumsusuz
uyumayınca, yemeyınce ya da karıstırmaya baslayınca kızıyoruz
aslında bunlar bızım ıcın bırer nımet
en azından kendı karar verebılıyor
dun aksam esımın amcasına zıyarete gıtıık
gelını de vardı ve cocukları ıkı erkek cocuk mum gıbı duruyorlardı
annelerınden cok korkuyorlarmıs
benım oglum gıdıp yanaklarını falan tuttu cocukların
bırak yaramazlık yapsınlar dedım
ozguvenı bu sekılde gelısecek ama annesı hayır ben mukemmellıyetcıyım ve cocuklarım otorıtede buyumek zorunda dedı cok sasırdım
daha hıcbır yorum yapmadım
ben kızmıyorum cekmecelerı dagıtmasına ya da bulasık makınesının ıcıne gırmek ıstemesıne
bana vuruyor da tepkı vermıyorum
belkı yanlıs yapıyorum ama ozguvenın gelısmesını ıstıyorum
hos sımdı yasaktan anlayacak durumda degıllerde zaten
selam kızlar..
andinacım biraz geçmişe baktım senin yazdıklarını gördüm.
umarım işlerin yoluna girer ve çıkartılmazsın.ama belirsizlik kemiriyo dimi insanın içini..
hakkınızda hayırlısı..
piroşum maşallah kızına.bencede bağışıklık sistemi güçül olduğundan hasta olmamıştır.
evet sütün korumuştur miniği.sevin panik yapma:)
bu arada yeni yürümeye başlayan bebişlerimizi tebrik ediyorum.annelerinin gözü aydın.çok mutlu oluyo insan.bizim sıpa 29 ekim akşamı şlk yürüdü..
ya kaan bazı geceler iç çeke çeke ağlayarak uyanıyo.bi zaman susturamıyorum.kucağımda geziniyoruz odaları.sonra sakinleşiyo.yatıyorum yanına uyuyunca yerine koyuyorum.
neden oluyo acaba?
uyurken kabus görüyo olabilirlermi?
yada arkadaki azı dişleri çıkmaya başladı.canımı acıyo acaba?
bu arada okudum uyku tulumu ile ilgili yazdıklarınızı.üstünü sürekli açan oğluma bende ince bir uyku tutlumu almalıyım sanırım.
ya benim nezamandır sizinle payşamayı unuttuğum iki şey var:)
1cisi; biz toki nin kayabaşı konutlarının çekilişine katılmıştık.o çıktı bize..giriş kat ama olsun.
şimdi peşinatı ayarlamaya çalışıyoz.sözleşme yapıcaz.
2 cisi ben saçlarımı kısacık kestirdim:)
çok dökülüyolardı
offf offf nedir bu hastalıklardan çekitğimiz yaaa
büyüğünü götürdüm bir dürü kan tahlili flim verdi yaptırdık öğlenden spnra alacaz sonuçlarını alerjik bronşiti vardı kesin o nüksetti bakaım alalım sonuçları ne çıkacak
öğlen 13:30-14:00 arasıda küçüğünü götüreceğim gece yandı yandı durdu oğlum bide ishal başladı bakalım onun için bize ne süprizler çıkacak
Allahm sen koru hepimizi bebeklrimizi tüm insanları ben iyice panik halde yaşıyorum ve ruh sağlığımı kaybetcem nerdeyse
Remediosla bir güzel kurufasulyemizi yedik geldimmmmm , üstüne de ayıptır söylemesi giresun kadayıfı yedim , pek güzeldi : )))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?