2008 Kasım Anneleri

offf offf nedir bu hastalıklardan çekitğimiz yaaa
büyüğünü götürdüm bir dürü kan tahlili flim verdi yaptırdık öğlenden spnra alacaz sonuçlarını alerjik bronşiti vardı kesin o nüksetti bakaım alalım sonuçları ne çıkacak
öğlen 13:30-14:00 arasıda küçüğünü götüreceğim gece yandı yandı durdu oğlum bide ishal başladı bakalım onun için bize ne süprizler çıkacak
Allahm sen koru hepimizi bebeklrimizi tüm insanları ben iyice panik halde yaşıyorum ve ruh sağlığımı kaybetcem nerdeyse

azocum ordan nası geçicek köprü anlamadımben köprünün bir ayağı bizim burda beykozda olacakmış diğer ayağıda senin otruduğun yerdemi olacak bolbol gider geliriz artık :)))

azocum hayırlı olsun canım eviniz, güle gele oturun inşallah, saçlarınıdagüle güle uzat, bende bugün eve gelmeden uğrayım kuaföre diyordum eve geldim doğrudan kaldı artık,

dilekcim temizlik nankör bişii canım, hemen yine kirleniyor ev yada bana öyle geliyor:), birde benim küçük adam yürüyen dağınıklık :) toplaması yetiyor

virüslerin bir kısmını öldürdüm şimdide geri kalanları katledecem:)

zeynam geçmiş olsun cnm.
evet maytabım gide geliriz ne güzel:)
piroşum bende bıktım kiradan.
ayda 750 ödeyerek ev sahibi olucaz inş.
hemde 2 sene sonra içine girince başlıcaz taksitlere..

Ben de çöp tenekesi hariç kızmıyorum bişileri karıştırmasına.Aynı fikirdeyim.Çocuğu pasif yetiştirmek istemiyorum.Çekmecelere eşim kızıyo eli sıkışır diyo.Ama o öyle öğrenecek. Bana vurduğunda hayır oğlum diyorum.Anlamasa da anlatıyorum.Akşam çöpe ısrarla dokunma k istedi.Anlattım o bana bakarken.Biliyorum anlamadı ama en azından sakinleşti. Gece mamasını verip uyuttum, yanından kalktım.Sonra bana gel dediğini duydum.Sadece sakin bi şekilde dedi.Tekrar yattım yanına saçlarını okşayarak uyuttum. Çok etkilendim.Farkında değiliz belki ama onlarda çok şeyin farkında, anlıyolar.

yasmincim evet yaaa..
maşallah çok akıllılar.
bizimkine hayır dediğimiz şeyleri karıştırmaya giderken gözümün içine bakıp gülüyo öle pıtır pıtır gidip karıştırıyo.
bende eşimin sesini bikaçkez hayır diye yükseltmesine kızdım geçenlerde.
yasakları ve hayırı bilecek ama bağırarak olmaz.
oda bana hak verid ve bidaha bağırmadı...
ama şuan onların merakları en doruk noktada ve böle karıştırarak öğrenecekler dimi?

sağolun haber veririm elbette denizannem
bende yiğide pek müdahale etmem istedğiği gibi bakıyor tabi bazı şeyler hariç çöp tenekesi,tuvalet,banyo v.s.
her şeyi engellersem dediğiniz gibi özgüveni gelişmicek ve onun yanlış olduğunu anlamıcak denesin ve öğrensin hayatta hepimiz öle değimiyiz deneme yanılma yolu ile aklımız başımıza geliyor

o köprünün ayağı nerde olacak bende anlamadım
kayınpederimin çatalcanın bir köyünde arsası var şuan 150binmi ne istiyo
ama köprünün ayağı orda olacakmış o zaman arsanın fiyatı 2 katı olacakmış:)
adam satıp bize ev almıyoda...satsa bile bize 30binden fazla vermiyo zaten malı mülkü var daha napçaksa parayı

kesinlikle yasmincimherşeyin farkındalar
mesela gidip bi çekmeceyi indriyo aşağı ben odaya girince direk bacaklarımın arasından kaçıyo gülücem gülemiyorum yüz bulmasın diye ama asla bağırmıyorum neden yaptın şöle böle diye arada çok çok gelirlerse bana bi çığlık koparıyorum :):))
elini çok sıkıştırıyo benimki gidip sakince kurtarıyorum elini ve bunu yaptığın için elin uf oluyo oğlum diyorum gülüyo bana oyunmu sanıyo ne biliim sıkıştır anne gelip kurtarcak:))

zeynacım geçmiş olsun

piraye yaramaz değil sakin bir bebek ama konu karıştırma olunca çok fena:)
anlıyo yaramazlık yaptığını bana bakıp binbir şirinlik yapıyo en güzel gülümsemesi ve bir öpücükle beni kandırıyo:)

ay bitti temizliğim:) yarın akşam yeni baştan başlarım,

denizde çok yaramaz bir bebek değil ama meraklı ve karıştırmacı, çekmeceleri seviyor, birde kapaklı dolapları, en çok uydu alıcısında aklı kalıyor, uzanmasın diye kaldırdım orayada uzanmak için bir dolu yol deniyor, ayağının altına bişiiler koyup uzanmaya çalışıyor, en son bir oyuncağının sapını çıkarmış onunla kabloları çekmeye çalışırken yakaladım,
birde geçenlerde kahvaltı hazırlıyorum o da bulaşık makinasıyla oynuyordu, masaya bişey götürmek için çıkar çıkmaz çöpe gitmiş, en üstte çay vardı(allahtan) çaydan bir avuç almış oturmuş başına oynuyor, gülsemmi ağlasammı bilemedim tabii

Zeynacım çok ama çok geçmiş olsun tatlım.Kış geldi artık nasıl koruyacağız yavrularımızı bilmiyorum bende.Sürekli taşta oturası geliyor benimkininde o kadar koltuk aldım ama nafile kilim serdiğim yerlerde de kilimi kaldırıp oynuya benimki hep elleri burnu buz gibi oluyo korkuyorum bende zaten hastalığını atlatamadan bir diğerine yakalanıyo napacağız bilmiyorum

cnm yenı sacların hayırlı olsun gule gule kullan.bende uyku tulumu kullanıyorum cok memnunum utunu ortmuyorum bıle ıcınede cıtcıtlı bady yeterlı oluyorbırde ayagına corap ama tabı odanın ısısı da onemlı eger oda cok soguksa ıcıne ınce pıjıma gıydırılebılır.zaten terleyıp terlemedıgıne bakıp anlıyorsun cnm.yenı evınızde hayırlıolsun cnm gule gule oturun ınsallah.kabus ısıne gelınce de acaba gun ıcınde bısılerden korkuyo olabılırmı?bu da ruyasına gırıyodur belkı.

amın zeynacım cok gecmıs olsun ama maalesef bır kez hastalandımı ıyılesemeden tekrarlayabılıyor.Allah dermansız dert vermesın.

afiyet olsun andişim
vallahi kızlar ben puan sistemine devam az kurufasulye ve küçücük bir dilim esmer ekmek yedim
andina şahit nasıl az yiyorum anlatamamcokacimcoook
tabi birileri karşımda giresun kadayıfı yerken zor dayandım hatta kafam karıştı yanlışlıkla çayıma bir şeker attım ama olsun bari çayımı şekerli içeyim bir kereliğine

Yağmurcum bildiğin tel kadayıf ama çok daha yumuşak ve bol şerbetli

Ay remediosum kusura bakma valla , dayanamadım afiyetle yedim karşında.. iradene hayran kaldım benim karşımda biri yeseydi ben de dayanamaz yerdimmm

Selam kızlar

Zeynacım geçmiş olsun iki kuzuna da, etrafımdan hep hastalık haberi alıyorum son günlerde korkuyorum vallahi. Geceleri uyanıyorum hay allah acaba boğazım mı şişti diye.

Azocum hayırlı olsun hayatım eviniz. inşallah güle güle oturursunuz. Saçlarını da çok merak ettim bir foto eklesen de görsek gül cemalini :)

Bu karıştırma canavarlarından bir tane de bende var. Tam doğumgününde çekmecelerin açıldığını keşfetti tabii bu benim sonum oldu. O günden beri parmak sıkıştırıyoruz, ağlıyoruz. Denizannesi oturup ağlasaydın canım :) Ben çöp kutusuna uzanmasına bile dayanamıyorum hemen ellerini siliyorum sabunlu mendiliyle. Siz ellerini yıkıyor musunuz bebişlerin. Ben siliyorum sadece yıkamak çok zor oluyor.
Ay dün akşam çok güldüm kızıma. Önce çorabını çıkartıyor sonra gilymeye çalışıyor. Sadece baş parmağına sokabiliyor gerisini yapamıyor tabii bir kızıyor alıyor eline çorabı kavga ediyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…