2008 Kasım Anneleri

kızlar geçmiş olsun dilekleri için teşekür ederim kızım iyi ilacı içince
bugün kocişle sinem ave yemek ayarladık eylülü hoop anneanneye
başbaşa olacağız bugün hazırlanıcam birazdan

sevindim remediosum üzülmüştüm bi an..

azocum şimdi okudum hayırlı olsun tatlım eviniz , darısı başımıza artık..

julicim neden çekmecelere kilit takmıyorsun? benim tüm çekmecelerim kilitli , batu açmak istese de açamıyo.. ben de çocuğu özgür bırakmaktan yanayım ama güvenlik önlemlerini de almak gerekiyor , ben hiçbirşeyine karışmam çünkü içim rahat tüm çekmeceler kilitli , prizlerde güvenlik zımbırtısı var..

ben geldim çoooooooooooooooooooook yorgunum
geçmiş olsun dilekleriniz için bir kez daha çok sağolun
şimdi sırası ile şöle anlatayım ;
ahmedin bi tahlili yarın çıkacak alerjik bronşitmi-astım bronşitmi-sadece bronşitmi diye
verdi ilaç iğne falan
yiğide de tam düzelmediği için nüksetmiş antibiyotik verdi bide ishal şurubu
çok yorgunum vücudumu zor tutuyom ayakta akşam olsada yatsam

Selam kızlar

Zeynacım geçmiş olsun iki kuzuna da, etrafımdan hep hastalık haberi alıyorum son günlerde korkuyorum vallahi. Geceleri uyanıyorum hay allah acaba boğazım mı şişti diye.

Azocum hayırlı olsun hayatım eviniz. inşallah güle güle oturursunuz. Saçlarını da çok merak ettim bir foto eklesen de görsek gül cemalini :)

Bu karıştırma canavarlarından bir tane de bende var. Tam doğumgününde çekmecelerin açıldığını keşfetti tabii bu benim sonum oldu. O günden beri parmak sıkıştırıyoruz, ağlıyoruz. Denizannesi oturup ağlasaydın canım :) Ben çöp kutusuna uzanmasına bile dayanamıyorum hemen ellerini siliyorum sabunlu mendiliyle. Siz ellerini yıkıyor musunuz bebişlerin. Ben siliyorum sadece yıkamak çok zor oluyor.
Ay dün akşam çok güldüm kızıma. Önce çorabını çıkartıyor sonra gilymeye çalışıyor. Sadece baş parmağına sokabiliyor gerisini yapamıyor tabii bir kızıyor alıyor eline çorabı kavga ediyor :)

ağlamaklı oldum ama ağlamadım:) o gün macera banyoda bitti tabi, arasıra duruma göre siliyorum ama genelde yıkıyorum ellerini çok ta seviyor, ama bazen elini çok uzatıyor kolları ıslanıyor

zeynacım tekrar geçmiş olsun canım, allah sana güç versin iki hasta çocukla uğraşmak zor

ay zeynacım geçmiş olsun canım yaa
bizimkilere parka gitmişler salıncak biniyormuş evde salıncağı var ama parktakine bayılıyor çok mutlu oluyor parka gidince diğer çocukları da seyrediyor yaa hoşuna gidiyor
ama işte mikrop bakteri bilmem ne korktum artık anneme dedim eve gider gitmez ikinizde oradaki antibakteriyel sabunla yıkayın ellerinizi puff paranoyak etti adamlar bizi

Bu arada kızlar ben artık batunun küvetini kullanmıyorum çünkü yukarda durunca çok huzursuz olup ağlamaya başlıyodu..

Bende soyunup kucağıma alıyorum duşa giriyorum , o bana sarılıyor öyle yıkıyorum ama ön tarafını iyi sabunlayamıyorum tabi çünkü bana deli gibi yapışmış oluyor ama en azından ağlamıyor , hatta çok mutlu oluyo o şekilde yıkanmaktan..siz nasıl yıkıyorsunuz?

meleğim geçen cuma parka gittik , babam da geldi , saolsun aldı batuyu koydu kaydırağa kaydırdı ama nasıl çocuk yüzüstü yapışıyor o şekilde kayıyor , baba pi dememe aldırış etmedi , erkek çocuğuymuş çamurla toprakla oynayacakmış , kavga edecekmiş , sokaklarda büyüecekmiş... peh dedim bende rüyanda görürsün dedim içimden.. sinir oluyorum park olayına valla : ))

ben geldımm
oglusumun kontorlu vardı gttık bogazları duzelmıs ama ılac sısesını tamamen bıtır dedı
1 yas asılarımızı olduk subat ayına kadar asımız yok

cok bekledık acıl hastalar geldı
annelerı stres altında cok bunaldım orada beklerken
45 dk bekledık ve oglusumu babası bıle zaptemedı

anneyı ıse bırakıp eve devam ettıler ama arabada bıle uyuyacaktı neredeyse

ben suyun altında yıkıyorum ama bende yıkanmış kadar oluyorum
bende girersen şimdi önce onu giydirmem gerekecek ben beklicem zor oluyor die
onu yıkıyorum

azocum yenı evınız hayırlı olsun canım

asortıe kacırmısım neyınız var bılmıyorum ama gecmıs olsun
aksam ıcınde ıyı eglenceler sıze

andına ve remedıosa afıyet olsun

zeyna gecmıs olsun
sabah bırseyler yazmıstım ama dıkkatınden kactı sanırım

bızde ellerımızı sıklıkla yıkayanlardanız
ılle de antıbakterıyel olması sart degıl sıvı sabunla bol bol yıkıyoruz
hatta cok sevıyoruz el ve yuzumuzun yıkanmasını

andına ben son 4 aydır kuvetını hıc kullanmıyorum
dusakabının ıcıne tabureye ben oturuyorum oglusum ayakta ama bana sarılmıs vazıyette
cok eglencelı oluyor kopuk kpouk yıkanıyoruz bır tek sacımızı durulama zamanı zor oluyor o kadar

ayyy kızlar ya oglum cok fecı kustu az once aldıgım gıbı banyoya soktum.ben ıcerde meyvelı muhallebısını hazırlıyordum ıcerı bır gırdım yavrum salonun kosesınde halının ustu de degıl sankı bılmıs de kırletmemek ıcın parkeye kusmus.az once yıkadım.sabah 10 dakı kahvaltıdan berı de bısi yememıstı.su dısında..acaaba mıdesını mı usuttu.ya da sındıremedı.ay nebılım ya moralım bozuldu cunku uzun zamandır kusmuyordu.

Back
X