- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #47.301
Kaynanam, kocam ve patronum benziyolar.(Yasemini tüketme grubu:)) Kaynanamla aramız iyiyken kaynanama ve eşime işyerinde olan şeyleri anlatırdım.Örneğin çay içemediğimizi, hayran ola ola bi haaal olurlardı.Adamı çok beğeniyolar.Ben dert yanıyorum, onlar hayran kalıyolar:)))klava:
cılegım dıkkatımı cektı son gunlerde cok sık goremedım senı
zaten kımseler eskısı kadar gırmıyor topıge
gırenlerde okuyup yorum yazmadan cıkıyorlar
tadı mı kacıyor nazar mı degıyor anlamadım
yasmıncım hakıkaten senın bu uclu omur torpusu cınsınden
bır atasozu vardır hanı delı delıyı ımam oluyu severmıs
beyazmeleğim yerim eymen i ben fidan da dikmiş maşallah
azocum güzel olmuş kreş olayı piraye de çocukları çok seviyo benimde yakınımda olsaydı götürürdüm bende 1 kaç saatliğine
çileğim deniz bey büyümüş yakında altını kendi değiştirir::)) piroş nedense hiç rahatsız olmuyo kaka yapınca bi güzel oynamaya devam ediyo
aman allah korusun de Anıl beyimiz benzemesin babaannesine Yasmin'in anlattığı gibi bir kadınının erkek versiyonu hiç ekilmez ama Anıl'a her kadar gündüzleri babaannesi baksada annesi yetiştiriyor benim Yasmin'e güvenim tam süper bir erkek olacak Anıl
Sağol meleğim.Anıl bana benziyo huy olarak.Bazen ona kızdığımda kendi kendime de kızıyorum.Çocuk ne yapsın ya babaya ya bana çekecek.Ona kızdığımda aslında kendime kızmış oluyorum.Çünkü o aynı ben.İnşallah büyüdüğünde ince düşünceli, bencil olmayacak.Annem de diyo aynı senin çocukluğun:)))
ben kaçıyom kızlar..herkese iyi akşamlar..bebeişlerede kocamn öpücükler..
cok alemya kuytu köselerde isiyor sonrada fellik felik örtüsünü ariyor surati o kadar ciddiki
bozulmasin diye gülmemeye calisiyoruz.örtüyü buluncada anneeeeeee diye bagiriyor.
bunlarin hepsi varya tam yemelik essekler.dislerim agriyor bazen sIkarken.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?