2008 Kasım Anneleri

cılegım dıkkatımı cektı son gunlerde cok sık goremedım senı
zaten kımseler eskısı kadar gırmıyor topıge
gırenlerde okuyup yorum yazmadan cıkıyorlar
tadı mı kacıyor nazar mı degıyor anlamadım

yasmıncım hakıkaten senın bu uclu omur torpusu cınsınden
bır atasozu vardır hanı delı delıyı ımam oluyu severmıs

heh işte hayran oluşlarından belli hepsi birbirinin aynı yani allah sabır versin canım sana

hmm yasminim hallettiysen ne iyi canim..

minigim bu ara yine dis dönemindeyiz mizmizlik hat safada o yüzdende cok yazamadim.

actim ama kaldi öylece.

bu arada tombigim kakasini yaptiginda hemen altina actigim örtüsünü yere koyuyor ve yatiyor

üzerine:))))))))) görseniz hali cok komik oluyor..

ay bu akşam biz yemeğe davetliyiz arkadaşlara balık partisi var zemuszemus

yalnız arkadaşların ikiz kızları var ve benimki onları hiç sevmiyor bakalım napcaz onlar bağırıyor falan bizimik ağlamaya başlıyor halbuki onlar oyun olsun diye bağırıyor ama benimkine bunu anlatmak çok zor

cılek maasallah denız pasaya ısır benım ıcın
benım oglusta bu ısını yaparken sandalyenın arkasına gecıyor
cok komık oluyor ama utanmasın dıye hıc bakmıyoruz
sonra gelıp dızlerımıze yapısıp mızmızlanıyor

Ya bilemedim ki Kalimerom.Kavun değilki koklayıp alayım.Kocam çok iyi biridir.Ama cadı annesi bu tarzda yetiştirmiş.Bazen onunla olan problemlerde ona değil kaynanama kızıyorum.Ya eşimin değişik bi hikayesi var.Patronum için yapacak bişi yok.Yapılacak herşeyi yapıyorum.Kaynanam=Patronum Ha bu arada bir de teyzesi var.3 Kaynanam ve onlara mecburen benzemiş bi kocam var.Teyze ve kaynanayı iptal ettim.Patronuma gücüm biraz yetiyo, kocam dersen şu an eğitmekle uğraşıyorum.Halledecem canım bunları...

yasmıncım cok ıstıkrarlı ve guclu gordum senı
hadı patronun hayatının bır kısmında yer alıyor
ama esının aılesı maalesef kı tum hayatında yer alıyor her ne kadar cıkardım desen bıle hayatında kalıyorlar maalesef

sen en ıyısı esınle ugras
onu kurtardıktan sonra herseye gogus germek cok daha kolay olacaktır
tabıı bır de genler vasıtasıyla oglusun bırseyler kaparsa vay halıne

beyazmeleğim yerim eymen i ben fidan da dikmiş maşallah
azocum güzel olmuş kreş olayı piraye de çocukları çok seviyo benimde yakınımda olsaydı götürürdüm bende 1 kaç saatliğine
çileğim deniz bey büyümüş yakında altını kendi değiştirir::)) piroş nedense hiç rahatsız olmuyo kaka yapınca bi güzel oynamaya devam ediyo

maŞallah denız paŞaya benımkı hala utanmadan ıkınıyo karŞımızda gÜlÜncede ıııııııhhhhhh dıye baĞrıyo bıze horozum:))
yasmıncımallah kolaylık versın gÜlÜm sen anlatıyon ben ÜzÜlÜyom sana elımden bıŞı gelmıyo

aman allah korusun de Anıl beyimiz benzemesin babaannesine Yasmin'in anlattığı gibi bir kadınının erkek versiyonu hiç ekilmez ama Anıl'a her kadar gündüzleri babaannesi baksada annesi yetiştiriyor benim Yasmin'e güvenim tam süper bir erkek olacak Anıl

Eymen'de oynamaya devam ediyor bezini görünce falan ee-ee diyor ama utanmadan yapar önümüzde sonra kaldığı yerden işini devam eder hatta altını değiştirmeyeyim diye kaçıyor benden alt değiştirmelerimiz işkence resmen çığlık kıyamet bıraksak akşama kadar öle moklu moklu oynayacak kafamçokkarıştı

Sağol meleğim.Anıl bana benziyo huy olarak.Bazen ona kızdığımda kendi kendime de kızıyorum.Çocuk ne yapsın ya babaya ya bana çekecek.Ona kızdığımda aslında kendime kızmış oluyorum.Çünkü o aynı ben.İnşallah büyüdüğünde ince düşünceli, bencil olmayacak.Annem de diyo aynı senin çocukluğun:)))

cok alemya kuytu köselerde isiyor sonrada fellik felik örtüsünü ariyor surati o kadar ciddiki

bozulmasin diye gülmemeye calisiyoruz.örtüyü buluncada anneeeeeee diye bagiriyor.

bunlarin hepsi varya tam yemelik essekler.dislerim agriyor bazen sIkarken.

iyi sevindim canım bu güzel bir haber Eymen'i bazı noktalarda hiç tanıyamıyorum ne bana benzeiyor ne babasına ikimizde öyle bir huyu yokken Eymen'in var olabiliyor

ben kaçıyom kızlar..herkese iyi akşamlar..bebeişlerede kocamn öpücükler..

iyi akşamlar canım sende Eylül'ü öp bizim için

alem bu çocuk yaa yerim onu ben kaydirigubbakcemile3

Valla bizde de kaka konusunda bir gelişme yok , ıkınıp sıkınıp yapıp hayatına devam edenlerden batu da , siz böyle anlattıkça ben çok şaşırıyorum.. k moklu benim oğlum galiba

Benim oğlum da kaka konusunda zorluk çekiyo.Hergün 3-4 defa yapıyo ama nasıl yapıyo:))) Kıpkırmızı oluyo, bi yerlerden güç alıyo.Üzülüyorum ya...

andisim alti o kadar hassaski hemen yakiyor kaka altini.

bence yapinca onun icin degismemi istiyor..

hehe kiz bunlarin güzel göründüklerine bakma hepsi moklu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…