- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #47.321
Melek bazen Deniz öyle bir asiltiyorki korkuyorum ben.
cani acisa yapmaz ama dimi? yenimi farkediyor ne,anlamadim gitti.
Meleğim pipiden de mi anlıyo eymennn akannehir
Yok bizde böle şeyler yaa , allah allah benim oğlan da bi gariplik var sanırsam.. ya bu arada pipiden konu açılmışken bişey danışıyım size , özellikle denizannem görüşlerini belirtirsen sevinirim ( bu da geleneksel bir cümle oldu artık , ne zaman çocuk gelişimiyle ilgili bişey sorcak olsak denizannemin fikrini istiyos )
Neyse bizim bakıcı gün içinde alt değiştirirken batunun pipisiyle oynuyomuş , yani oynamak derken hani elleyip espriler falan yapıyomuş , tabi batda kıkır kıkır gülüyomuş , bazen aileden insanlar da malum bölgeyi elleyerek sevgi gösterisinde bulunuyorlar , ben bu durumdan çok rahatsız oluyorum , çocuğumun erkekliği bir gurur kaynağı olarak görmesini , sırf pipisi var diye daha üstün olduğunu düşünmesinden inanılmaz rahatsız oluyorum , aileye karşı henüz dile getirmedim çünkü çok ender arada sırada olan durumlar oldu ama bakıcıya lütfen pipisini elleme dedim ama beni pek ciddiye almadı , biraz zaman geçtikten sonra kızla bu konuda konuşmayı düşünüyorum ne dersiniz?
İşin kötüsü babası da gelicek ve o da böyle şeyler yapıcak çok kızıyorum ya , geçen resmini çekiyordu abisine göndericekmiş , ya dedim kızın olursa onu da çekip gönderecek misin hemen kızdı o kızmış o farklıymış , hiç de farklı diil dedim , bu bir cinsel organ , nasıl kızınki ayıpsa erkeğinki de ayıp yok böle bişey.. neyse erkek anaları bu konuda neler düşünüyosunuz? Ben mi çok abartıyorum dersiniz?
sağolun kızlar.
kreşe hasta olan çocuk olunca götürmeyeceğiz tabi:)
çilekcim çok güldüm senin oğlanın altını değiştirmen için yaptıklarına..:)))
bizim oğlanında umrunda değil.herig ıkınıp kakasını yapıyo.kaldığı yerden oyuna devam..
andinacım sana katılıyorum.bencede cinsel organ kızdada erkektede aynı ve artık kafalardan erkeğin üstünlüğü imajını silmek lazım.bunada biz çocuklarımızı doğru eğiterek katkıda bulunucaz.
mesela eşiminde dev bir posteri var çıplak bebeklikten.dayısı çerçeveletip almanyadan hediye göndermiş zamanında.
assaya onu şimdi salona göreyim gurur duymayı ben..akannehir
:roflol:
Melek bazen Deniz öyle bir asiltiyorki korkuyorum ben.
cani acisa yapmaz ama dimi? yenimi farkediyor ne,anlamadim gitti.
Meleğim pipiden de mi anlıyo eymennn akannehir
Yok bizde böle şeyler yaa , allah allah benim oğlan da bi gariplik var sanırsam.. ya bu arada pipiden konu açılmışken bişey danışıyım size , özellikle denizannem görüşlerini belirtirsen sevinirim ( bu da geleneksel bir cümle oldu artık , ne zaman çocuk gelişimiyle ilgili bişey sorcak olsak denizannemin fikrini istiyos )
Neyse bizim bakıcı gün içinde alt değiştirirken batunun pipisiyle oynuyomuş , yani oynamak derken hani elleyip espriler falan yapıyomuş , tabi batda kıkır kıkır gülüyomuş , bazen aileden insanlar da malum bölgeyi elleyerek sevgi gösterisinde bulunuyorlar , ben bu durumdan çok rahatsız oluyorum , çocuğumun erkekliği bir gurur kaynağı olarak görmesini , sırf pipisi var diye daha üstün olduğunu düşünmesinden inanılmaz rahatsız oluyorum , aileye karşı henüz dile getirmedim çünkü çok ender arada sırada olan durumlar oldu ama bakıcıya lütfen pipisini elleme dedim ama beni pek ciddiye almadı , biraz zaman geçtikten sonra kızla bu konuda konuşmayı düşünüyorum ne dersiniz?
İşin kötüsü babası da gelicek ve o da böyle şeyler yapıcak çok kızıyorum ya , geçen resmini çekiyordu abisine göndericekmiş , ya dedim kızın olursa onu da çekip gönderecek misin hemen kızdı o kızmış o farklıymış , hiç de farklı diil dedim , bu bir cinsel organ , nasıl kızınki ayıpsa erkeğinki de ayıp yok böle bişey.. neyse erkek anaları bu konuda neler düşünüyosunuz? Ben mi çok abartıyorum dersiniz?
Ben de altını değiştiriken Anılın hemen eli gidiyo, gülmeye başlıyo.Yapma oğlum dedikçe çekiyo:)))Ben şunu öğrendim canlarım "Erkek her yaşta erkek" :kedi:
meleğim senin gurur durumuna getirmediğini biliyorum tatlım , hani sen konuyu açmışken aklıma geldi de ondan soruyum sizler ne düşünüyosunuz diye merak ettim tatlımmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?