- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #49.081
yasmin sırf senin kocan için gelicem bi gün ankaraya zaten , görücek oklava nasıl kullanılırmışlmaz:
saolun fistiklar..yasmincim benim ne anne tarafimda nede baba tarafimda hic seker yok!
tabiki annemle alakasi yok ama ara ara cok üzüyor kendini malesef.
andisim zor evet ama cok düzenli olduk hepimiz artik.
cilekkçim allah kolaylık versin annenede kardeşinede çok üzüldüm canım..ama Diabeti lehine kullanırsa kaliteli bi hayatı beraberinde getiriyor..
yasmin hep yaklaşım göstermeye çalışıyorum ama eşinde deli ediyor yaa..resmen ben burdan sinir oldum..
ben olsam kesin atmıştım evden 3-5 gün..
arkasını toplamıyacağın birini bul derdim..
bu ne böyle..senin mi yüzün yumuşah tatlım ya anlamadım ki..
bi cinnet her şeyi halleder indirsen bi kere camı çerçeveyi akıllanır belki offff...
eşlerden konşulmuş..eşim sağolsun yap dediğimi yapar ev işi olarak..
kendiliğinden kalkıp açmaz süpürge filan ama ben isteyince az kıpırdar:)
ama benimle alakalı işleri ben söylemeden görür..soda saatimde sodamı getirir..meyvemi soyar yedirir..çayımı koyar sağ olsun..
ama beyazmelek ve güliinki kadar yok:))
estel ,soda saatimi ,meyve saatimi ,inanmıyorum ,bunların hepsi benim kocamda var ,saatinde sodasını meyvesini ,kuruyemişini hazıralamk lazım ,ayy ben kafamı nereye vurayım ..herkes karısına hizmet ederken benimki kendini sadrazam sanıyo zaaarr..
ay yasmin sen anlattıkça ben daralıyorum valla... o kadar tatlısın ki , bunları hiç hak etmiyorsun be arkadaşım , biraz cadı ol , diş göster o zaman bak gör nasıl değişecek hepsi birden.. sana özel ders verecem yaaa
yasmincim az sen sinyal ver canım ya ne bilsin ailen ne düşüyor kollluyor mu kolamıyor mu..
çalışan kadınsın elin ekmek tutuyor..asla ayrıl demiyorum, ben buna çoook çok gerek kalmadıkça gerçekten karşı bi insanım ve sizin bunu gerektirecek bi durumunuz da yok ama gözünü korkutmamışsın..
eşine laf arasında şakayla karışık bile dersen koyarım seni kapının önüne diye korkar belki..
kendini beğen çok bunuda belli et..maalesef erkekler anca o zaman kıymet biliyor sanırım..
vallahi ben üzülüyorum artık ya..
diyorum ya gerçekten sevdim ben seni..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?