2008 Kasım Anneleri

saolun fistiklar..yasmincim benim ne anne tarafimda nede baba tarafimda hic seker yok!

tabiki annemle alakasi yok ama ara ara cok üzüyor kendini malesef.

andisim zor evet ama cok düzenli olduk hepimiz artik.

saolun fistiklar..yasmincim benim ne anne tarafimda nede baba tarafimda hic seker yok!

tabiki annemle alakasi yok ama ara ara cok üzüyor kendini malesef.

andisim zor evet ama cok düzenli olduk hepimiz artik.

Benim anne ve babada yok ama onların büyüklerinde var.Gebelikde bende de çıktı.Eğer kilolu halim devam ederse yaşlılığımda bende de çıkabilir.Ya Yasemin Yalçının küçük kızında da varmış.Çıkıyo yavrum ne yapabiliriz boğazımıza hakim olmaktan başka...

evet cikabiliyormu..Tam gelisme döneminde zorluyor biraz ama daha kötüsünden korusun rabbim.

aman dikat e canim sende,ileride cikmasin.

benim anne tarafımda var , babamlar benden de şüphelenirdi çocukken hep stresini yaşardık , çok şükür şimdilik birşey yok , Allahkorusun hepimizi ve yavrularımızı her türlü hastalıktan

cilekkçim allah kolaylık versin annenede kardeşinede çok üzüldüm canım..ama Diabeti lehine kullanırsa kaliteli bi hayatı beraberinde getiriyor..

yasmin hep yaklaşım göstermeye çalışıyorum ama eşinde deli ediyor yaa..resmen ben burdan sinir oldum..
ben olsam kesin atmıştım evden 3-5 gün..
arkasını toplamıyacağın birini bul derdim..
bu ne böyle..senin mi yüzün yumuşah tatlım ya anlamadım ki..
bi cinnet her şeyi halleder indirsen bi kere camı çerçeveyi akıllanır belki offff...

eşlerden konşulmuş..eşim sağolsun yap dediğimi yapar ev işi olarak..
kendiliğinden kalkıp açmaz süpürge filan ama ben isteyince az kıpırdar:)

ama benimle alakalı işleri ben söylemeden görür..soda saatimde sodamı getirir..meyvemi soyar yedirir..çayımı koyar sağ olsun..

ama beyazmelek ve güliinki kadar yok:))

estel ,soda saatimi ,meyve saatimi ,inanmıyorum ,bunların hepsi benim kocamda var ,saatinde sodasını meyvesini ,kuruyemişini hazıralamk lazım ,ayy ben kafamı nereye vurayım ..herkes karısına hizmet ederken benimki kendini sadrazam sanıyo zaaarr..

:)) canım herkesin belli ayrıntı düşkünlüğü vardır..
seninde başka ayrıntılara zaafın vardır eşinde onları kolluyodur canım..
sevgi dili meselesi:)

Canım benim ailem beni kollamıyo.Belki yuvam yıkılmasın diye.O da bunu kullanıyo. Gidemem, ayrılmam onu çekerim diye düşünüyo.Bir de annesi öyle alıştırmış.Annesinin apt.da biri d.gribi olmuş.Ben de yanlış kişi olmuş dedim.Kızdı eşim ama artık çok kızıyorum eşimin bu halini gördükçe annesine kızıyorum.Hayatlarını titizliğe adamış bir ailede gelinim.Bazen muhabbetlerinde bir kişiyi yorumlarken çok iyidir diye başlayıp, evine bal döksen yalanır diye devam ederler.Yani onlar için en iyi insan en titiz.Benim çok titiz olmaya gücüm yok ve hayatta önceliklerim çok farklı...

ay yasmin sen anlattıkça ben daralıyorum valla... o kadar tatlısın ki , bunları hiç hak etmiyorsun be arkadaşım , biraz cadı ol , diş göster o zaman bak gör nasıl değişecek hepsi birden.. sana özel ders verecem yaaa

Benimkide öyle canım.Gak dedikçe yiyecek guk dedikçe içeçcek istiyor.Her çeşit yer birgünde.Resimlerde görmüşsünüzdür.Bayağı semirmiş:))Bana hayatım şunu getir der.Yaparmıyım?Canım isterse...

yasmincim az sen sinyal ver canım ya ne bilsin ailen ne düşüyor kollluyor mu kolamıyor mu..
çalışan kadınsın elin ekmek tutuyor..asla ayrıl demiyorum, ben buna çoook çok gerek kalmadıkça gerçekten karşı bi insanım ve sizin bunu gerektirecek bi durumunuz da yok ama gözünü korkutmamışsın..

eşine laf arasında şakayla karışık bile dersen koyarım seni kapının önüne diye korkar belki..
kendini beğen çok bunuda belli et..maalesef erkekler anca o zaman kıymet biliyor sanırım..

vallahi ben üzülüyorum artık ya..
diyorum ya gerçekten sevdim ben seni..

Yaw canım ben de cadıyımdır.Ama adam kalın kafalı olursa cadılık sökmüyokötükedihüso

2 gün önce harala gürele kavga ediyodum ben.Bana akşamdan kek kaldı mı dedi..

yok yok senin yüzün yumuşak canım ya..

şimdi ben kendimden şüphelendim..çok mu kötüyüm diye...

ben olsam kesin keki getirir tabağıyla duvara çalardım..

bi konu hakkında tartışırken karşımdakinin bişey yokmuş gibi davranması deli ediyor beni deli..

üff daha çok şey söylerdimde hakkına girmek istemiyorum..

kızlar ben kaçıyorum şimdiden hepinizin bayramını kutluyorum iyi bayramlar iyi tatiller diliyorum kendinize ve bebişlerimie çok ama çok iyi bakın ve beni özleyin anacıım :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…