2008 Kasım Anneleri

geçmiş olsun lellcim
bende haftada 1 balık veriyorum memoya ama felakt senaryolarıda kafamda dönüp duruyo her seferinde acaba tazemi acaba şöyle böylemi diye
ben bi sefer carrefourdan aldığımız çupralardan zehirlenmiştim aynı anda eşim oğlum abim ve eşide yemişti ama bana dokunmuştu acillik olmuştum
sanırım balık tek başına tetikleyici olmuyo
kayınpederim hamsiyi yoğurda batırıp yerdi rahmetli

çitos sende milli oldun demek:)
biz kadınlar o kadar farklı farklıyız ki birimize uyguladığın diğerine uymaz..
ama erkekleri kısaca iki başlık altında toplayabiliriz.. havuççular sopacılar:)
kimi sesiz tepkiden kimi sesli tepkiden anlıyor sanırım..

ya arkadaşlar bide burda tamamen profesyonel kimlikten sıyrılıyoruz dimi:)
danışmanlık şirketindeyken kadın anlatırdı derdini içimden neler geçmezdi ki..ama kontrol kontrol..
eşleri terapi etmek kolayda bir kişi üzerineden iki kişiyi terapi etmek çok zor çok..

yalnız olmadıgımı bılmek ne kadar mutlu edıyor benı anlatamam

ben bu ıkısını anlamadım ama
bıraz acarmısın

canım kimi insan teşvik edilmekten olumlu davranıştan beslenir ve daha iyi olmaya çalışır..

kimisinin olumlu davranışta bulunması için olumsuz uyaran alması gerekir yani korku gibi..

yani bunu iyi tesbit edip nabza göre şerbet vermek gerekiyor..

ilerde çocuğumuzun nasıl olacağıda bizim şimdiki davranışlarımızdan geçiyor..

erkekleri alttan aldınmı tepene çıkıyorlar..arada dişin olduğunu gösterecen bencede..

hayatta benim en önem verdiğim şey denge..
çünkü gerçekten kainatta denge üzerine duruyor herşey denge üzerine..çocuk yetiştirmek..

iyi tesbit etmek gerekiyor bencede..
mesela benim eşim olumsuz davranıştan anlamaz gerilir ve bocalar..

canım kimi insan teşvik edilmekten olumlu davranıştan beslenir ve daha iyi olmaya çalışır.. evet benım kocısın onemlı bır ozellıgıdır bu ama onu korkutmam da ıse yarıyor
bu durumda ne oluyor anlamadım
cok bılınmeyenlı denklem gıbı kocam var valla

Hakikaten erkeklerin neden anladığını çözmek gerekiyor bence.
Anneler hep der ya bi taraf sinirliyken öbürü alttan alacak filan diye yok öyle bişi benim şahsi fikrim.bir taraf alttan aldıkça öbür taraf kendine hak olarak görmeye başlıyo bazı şeyleri.Dinsizin hakkından imansız gelir olayı yane:)

benim eşimde ılımlı, uymludur ama ben yinede arada bi gösteirim..ne olur ne olmaz,,,,etraftaki arkadaşlar ne istiyon adamdan melek gibi kocan var derler ama ben arada bi ipi çekmekten yanayım..kaybetme riski olduğunu anlasınki..kıymetini bilsinn

Benim eşim çok çabuk sinirlenen bir insandır.Örneğin geçen gün olan olayı anlatayım da gülün biraz.

Alışverişe çıktık beraber balık reyonunda durduk balık alıcaz.Ben hamsi alalım diyorum eşim çinekop.Neyse eşim çinekop tarttırdı ben de ddim ki biraz dahmasi alalım yarım kilo ben de onu yerim dedim.Sen tut adam tarttırdığın balığı geri boşalttır.hepsini hamsi koy de ama bunları sinirle yapıoyr.Tabii eve gidince kavga çıktı.Vay efendim yenecekse bir balık yenirmiş,neden ayrı iş yapıyormuşum.Ayrıca balıkçı ne demiştir şimdi.Adama bak balık konusunda bile adama laf geçiremiyor filan filan:)))))Tüm bunlara gülüyorum tabii ben.Çünkü cidden çok komik.Yav diyorum tavaya yağ konuyor mu ,çinekopun arkasından hamsi de pişse ne olur.Pişirecek benim,ayıklayacak benim.yok efendim olmazmış.Neyse sonuç olarak o çinekopu yemediği ile kaldı:)))))

ASlında bunlar yetiştirme tarzı estelin dediği gibi.Benim kayınbabam aynı böyle ama kayınvalidem yazık çok sabırlı hiç sesini çıkartmaz bunlar da kendi,lerini hep haklı görürler.Eşim bütün kadınları öyle sanırmış benle evlendikten sonra dünyası şaştı:))))))))))

Günaydın tontişlerim.

Öncelikle Zeynam çok geçmiş olsun.Bu kadarla kurtarmış.Allah bağışlamış size canım.

Estelim benimki ne iyilikten ne de cadılıktan anlıyo.Lütfen literatüre yeni bir sınıf ekleyelim.Kadınları çözmek çok zordur derler.Yüksek matematiği çözen bu kafam bir kazmoskiyi çözemedi.Yuh bana ya. Ama yelkenler inmiş biraz akşam gittiğimde.Gece işteydi benimki.Evde yerine koymadığı her eşya için tel.ettim.Ben senin arkanı toplamak zorunda mıyım diye.Yapmadığı her sorumluluğunu başına kalktım. Beni biraz anlasın diye.Tamam demekten başka cevap bırakmadım.Bi de böyle deneyim bakalım..

Ya Çitosum benimki de ne alalım diye bana sorari danışır ama bu titizliği varya öldürüyor beni.Bak geçenin 2 sinde lavobayı açıyo, biraz tıkalı olsada.Mutfak tezgahını köpüklü bırakıyo.Adam böyle rahat ediyo.Ben yemek yapıyorum bazen ocak batmışsa daha işim bitmeden kurban mı kestin diyo.Ben de koşa koşa gidip kirli çamaşır sepetinden iç çamaşırını bulup gösteriyorum.Önce sen mıçını temizle, bana titizlik satma diyorum.Tabi gülmekten katılıyo o zaman...

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
yalnız gulmekten yerlerdeyım
caycı soruyor valla ne ıs dıye
sen cok emı yasmınım

yasmnim pes doğrusu ..:roflol::roflol::roflol:alkisalkisalkisalkisalkisalkis

zeynam çok geçmiş olsun , ucuz atlatmış eşin , kendine de iyi bak bitanem

maytabım sana da geçmiş olsun bitanem

lelalim , aynı olayı biz yaşadık biliyorsun , sanırım bazı balıklar çocuklarda bu durumu yapıyor , hay allahım çok üzüldüm , o kadar iyi anlaıyorum ki hissettiklerini çok çok geçmiş olsun gülüm

ay yasmin kopardın beni , çok yaşa e mi

estelim uyumana sevindim , bizde dün sadece 2 kere uyandık

bide erkek anaları oğullarınızın yumurtalıkları indi mi aşağı?

benım kocam da ataerkıl bır aılde buyumus ama felegı sasanlardan
en kucuklerı esım ama ablaları bıle cok cekınırler kendısınden
hepsıne soz gecırmıs maasallah

ama bana sokmuyor pek o durum
hala ablaları yegenlerı tırsarlar kendısınden
bense benı uzdugu zaman onların yanında ozur dıletırım kendımden
gorumceklerım krıze gırıyorlar bu durumda ama bende onlardan ogrendım krıze sokmayı
seytan azapta gerek malum

LElalimmmmmmmmm çok geçmiş olsun canım ya.Kimdi hatırlamıyorum ama bir daha demişti balık yedirince kustu filan diye...Allah allah ağır mı geliyor acaba çocuklara..Çok çok geçmiş olsun canım benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…