- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #49.141
Estel koparttın beni sabah sabah cam terapisi bence de süper fikir..Ben henüz cam çerçeve olayına girmesem de bir telefon bir gözlük indirmişliğim vardır bugüne bugün:))))))).sonuç kullanılamaz haldeler şu anda:).
işe yarıyor mu diye sorarsanız bence evet..Azcık deli tarafımızı görmesinde fayda var kocaların..
havuççular sopacılar:)
ben bu ıkısını anlamadım ama
bıraz acarmısın
ben bu ıkısını anlamadım ama
bıraz acarmısın
erkekleri alttan aldınmı tepene çıkıyorlar..arada dişin olduğunu gösterecen bencede..
Benim eşim çok çabuk sinirlenen bir insandır.Örneğin geçen gün olan olayı anlatayım da gülün biraz.
Alışverişe çıktık beraber balık reyonunda durduk balık alıcaz.Ben hamsi alalım diyorum eşim çinekop.Neyse eşim çinekop tarttırdı ben de ddim ki biraz dahmasi alalım yarım kilo ben de onu yerim dedim.Sen tut adam tarttırdığın balığı geri boşalttır.hepsini hamsi koy de ama bunları sinirle yapıoyr.Tabii eve gidince kavga çıktı.Vay efendim yenecekse bir balık yenirmiş,neden ayrı iş yapıyormuşum.Ayrıca balıkçı ne demiştir şimdi.Adama bak balık konusunda bile adama laf geçiremiyor filan filan:)))))Tüm bunlara gülüyorum tabii ben.Çünkü cidden çok komik.Yav diyorum tavaya yağ konuyor mu ,çinekopun arkasından hamsi de pişse ne olur.Pişirecek benim,ayıklayacak benim.yok efendim olmazmış.Neyse sonuç olarak o çinekopu yemediği ile kaldı:)))))
ASlında bunlar yetiştirme tarzı estelin dediği gibi.Benim kayınbabam aynı böyle ama kayınvalidem yazık çok sabırlı hiç sesini çıkartmaz bunlar da kendi,lerini hep haklı görürler.Eşim bütün kadınları öyle sanırmış benle evlendikten sonra dünyası şaştı:))))))))))
.Ben yemek yapıyorum bazen ocak batmışsa daha işim bitmeden kurban mı kestin diyo.Ben de koşa koşa gidip kirli çamaşır sepetinden iç çamaşırını bulup gösteriyorum.Önce sen mıçını temizle, bana titizlik satma diyorum.Tabi gülmekten katılıyo o zaman...
yasmnim pes doğrusu ..:roflol::roflol::roflol:alkisalkisalkisalkisalkisalkisYa Çitosum benimki de ne alalım diye bana sorari danışır ama bu titizliği varya öldürüyor beni.Bak geçenin 2 sinde lavobayı açıyo, biraz tıkalı olsada.Mutfak tezgahını köpüklü bırakıyo.Adam böyle rahat ediyo.Ben yemek yapıyorum bazen ocak batmışsa daha işim bitmeden kurban mı kestin diyo.Ben de koşa koşa gidip kirli çamaşır sepetinden iç çamaşırını bulup gösteriyorum.Önce sen mıçını temizle, bana titizlik satma diyorum.Tabi gülmekten katılıyo o zaman...
merhaba kızlar çok kaynatmışınız ama gene Allah canımızı sağ etsin sağlık sorunları ile uğraşıyoruz
hafif bi grip başlangıcım dışında bugün çok huzursuzdum
öğlen 12-1 arası kocamın iş kazası geçirdiğini başının 2 yerden yarılıp hastanede olduğunu öğrendim senağlama o saatten beri darmadağınım ama kocam iyi bende dik durmaya çalışıyorum ilaç meyva sebze ne buldum yemeye çalışıyorum
görüşürüz kızlar
dün akşam üstü aniden ateşim çıktı vücut ağrısı ve halsizlikte eklendi 1.5 2 saat kadar dinlendim battaniyeyi kafama çekip geçti çok şükür sanırım aşının etkisiydi memoda bişey yok neyseki Allahtan kocam var yaa kimse seni anlamıyoki !!!
günaydın kızlarrr
bende geldim ama bu sefer ben de yorgun ve uykusuz geldım
dun aksam annemler balık yapmıslar ve bızı eve gondermedıler beraber yıyelım dıye
neyse yedık ıctık Duru da yedı hersey gusel
sonra cımcıme saat 8 de sızdı kucagımızda uyuyakaldı o kadar kuduruklugun üzerine
yatırdık hadı dedık çay içelim bari kız uyuyorken
tam 45 dk sonra deli gibi ağlama ve kusma ile uyandı
ama öle böle değil zaptedemiyoruz huysuzluk var ve sürekli kusuyor
1-3-5 derken artık baktım olmayacak aradım doktorunu
durumunu anlattım balık da olabilir diş de olabilir
dedı hemen emedur ver eger kı sonrasında 3-4 defa kusarsa acıle gıdın serum taksınlar
beni aldı bir telaş ama elim ayağım titredi resmen
neyseki emedur sonrasında korktugumuz olmadı
yorgunluktan bır hal olmuş cimcime karnı bütün ağrımıs
bir yandan masaj yaptım bir yandan masal anlattım ölece uyudu yatakta
ama sonrasında nasıl ağladım anlatamam
tabi tüm gece aman acaba başka bir şey olabilir mi ateşi var mı diye tetikte durmaktan uyumadım
allah kimseyi evladı ile sınamasın
ufacık bişey oldugunda içimiz cız ediyor
Ya Çitosum benimki de ne alalım diye bana sorari danışır ama bu titizliği varya öldürüyor beni.Bak geçenin 2 sinde lavobayı açıyo, biraz tıkalı olsada.Mutfak tezgahını köpüklü bırakıyo.Adam böyle rahat ediyo.Ben yemek yapıyorum bazen ocak batmışsa daha işim bitmeden kurban mı kestin diyo.Ben de koşa koşa gidip kirli çamaşır sepetinden iç çamaşırını bulup gösteriyorum.Önce sen mıçını temizle, bana titizlik satma diyorum.Tabi gülmekten katılıyo o zaman...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?