2008 Kasım Anneleri

Andişim telaşlanma , olabilir böyle durumlar.Bak Çitosum öööle diyo.

Lavişim çok geçmiş olsun.Benimki diş çıkarıken oluyo böyle.ıçin rahat etsin doktora götür bakalım.Bize de söyle sonuçları olur mu?

Kalimerom sen de görümcelerden muzdaripsin.Ben hep kendi yaşlarımda görümcem olsun isterdim,olmadı.Evlenince kaynanam ve kocamdan bir tane daha çekemezdim.Allah sana da sabır versin. Eşim tem.kadın istemiyo çünkü bizden iyi yapamaz diyo.Kendi evi gibi yapmaz diyo.Bir de maddi tarafını düşünüyo.Çeşme akarken testileri doldurmak lazımmış:)))

lelalcim yağmurda yedi dün akşam balık ama bu zmanaa kadar olmamıştı böyle birşey
yağmur 8 aylıktan beriyiyor balığııı tazeliğindne kesinlikle şüphem yok limandal aldı dedesii(
neyse umarım geçer bakalım ne diyecek doktorumuzzz

operasyon oluyormuş , o nasıl birşey peki?

operasyon oluyormuş , o nasıl birşey peki?

yok canım şu an operasyon düşünülecek bir durum yok bence.olsa doktorunuz mutlaka söylerdi.Operasyon da zor bişi değil.Testislerin seviyesine göre aşamalı olarak aşağı çekilir ama .retraktil testiste hormon iğneleri genelde faydalı olur ve operasyona gerek kalmaz.

ayyy ne cokk yazmıssınız oku okuu bıtıremedımm tabıı sıte dakka bası hata verıyo hatırladıklarım kadar yazıyorumm

mehtap gecmıs olsun ben bı kac aksamdır oyleyımm neden oldugunu anlamıyorumm

çılekcım sızede gecmıs olsunn seker hastalıgı zor ınsulın olayıı allah sıze bagıslasınn acıl sıfalar dılıyorumm

beyazmelekcım gıtmıs ıı yolculuklar hayatımm allah kaza bela vermesınn

yasmının kocası ıle benım koca aynı gıbı bıraz bunları yontmak gerek agac kutuklerıı tabıı

bızde memlekete gıdemıyoruzz
annemle halen lımonı aramızz neyse bayramda ankaradayıızz
gorumcem tekrar bıze gelcekmıs anne babasının yanına gıtmıyo bıze gelıyoo dınlenırım kızımla ılgılenırım dıyordumm burnumun dıbınde bıtıyooo ayyy delı olucam benım en kısa zamanda psılolga gıtmem gerekıyooo kendımı kotu hıssdıyorumm

owww gulı cocukla bu kadar menu cok basarılıı ben yemek yaparsam yanına salata baska cesıt yapamıyorum sen ıyısınnn bıde begenılırse yaptıkların daha guzel benımkıı bıraz yemeklerımı begenmıyoo daaaa

HAFTALIK GENELYEMEK MENÜSÜTARıHÖĞÜN1
Etli Kuru Fasulye Mercimekli Pilav Karışık Turşu Sütlaç Pazartesi
Tavuk Güveç Şehriyeli Pilav Cacık Meyve SalıAkşam
Fırnda Balık Mevsim Salatası Özel Sos Meyve ÇarşambaAkşam
Mercimek Çorba Kadıbudu Köfte+Cips Mevsim Salata Kabak Tatlısı PerşembeAkşam
Z.Y Barbunya Fırında Kıymalı Makarna Yoğurt Kadayıf CumaAkşam
ışletme Müdürü Serdar GÜL Genel Müdür Güliz GÜL Müşteri Eylül GÜL
Not: Özel ıstek üzerine menüde değişiklik yapılabilir..:)))

aman listeli gelmiyo kızlar..

Son düzenleme:
gülizcim şık sofra resimlerinide bekleriz..
çok severim bakmayı..

çeker koyarım canım..ne demek..

ıcırım önceden yani eylül yok iken bizde çok önemsemiyoduk ama şimdi özellikle dikkat ediyorum..düzgün beslensin istiyom..ve her gün ne pişirsem diye düşünmektense haftalık menü yapıyom.. ve harfiyle uyuyom..

ben haftalık hazırlıyom yemek menümü andinam..her gün ne pişirsem diye düşünmek istemediğim için..yarında işe gelmicem için bugünden çıkardım gelecek haftanın menüsünü..sizinlede paylaşam dedim canımcım..normalde liste şeklinde ama buraya koyamadım..

Valla ben liste falan yapmıyorum.Yalnızca evde ne varsa, canım ne isterse ve Anılın hergün itiraz etmeden yiyeceği bişiler hazırlıyorum.Bazen cadoloz kaynanam zayfılıktan süzülen oğluna yemek gönderiyo...

bende listemi yaparken eylülün yiyebileceği gibi yemeklere öncelik veriyom yasminm..ve alışverişimide o listeye göre yapıyom.birde mesala yarın kuru fasulye var akşamdan pişiriyom..yarına sadece soslaması kalıyo..ben çok rahat ettim bu menü işinden..yoksa her gün düşün düşün ne pişirsem diye..eşimde menüme bakıp..yatılı okul gibi olduk diyo :))

Selam kızlar

bugün annemi gönderiyorum.Okullar salıya kadar tatil oldu burdada bugünden itibaren.

Yarın tek başıma Cerenle evdeyimmmmmm canavar bakalım beni ne hale sokacak :))))

Bugün annemi bindircez sonra alışverişe çıkarız vakit olursa,belki arkadaşa da uğrarım bugün.ışte böleeee

sizden naber?

Güliz hani menü yaz da görelim,ıyi yapmışsın aslında ohh kafan rahattır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…