2008 Kasım Anneleri

kimseler kalmamış , iyi bayramlar canlarım..

sabah teyzemlere gittik kahvaltıya şimdi evdeyiz , batuyu kocişi uyuttum bi bakim dedim neler oluyor :)))

hepinizi öpüyorummm

tüm kasım annelerinin bebişlerinin ve tüm yakınlarının bayramı kutlu olsun
her gününüz bayram tadında güzelliğinde geçsin
sağlık ve mutlulukla nice bayramlara

kimsecikler yok galiba bugün.çağanı uyuttum kocacım dışarı çıktı bende bakınıyorum öyle.bugün bi yere gitmedik daha bi uyuşukluk var üzerimde.yemekte yapmadım daha.üfff çok canım sıkılıyo.hiç bayrammış gibi gelmiyo bugün bana

bende hepinizin bayramını kutluyorum,geç oldu biraz farkındayım ama ancak fırsat bulabildimmm...
kızlar yağmur da hala ishla tam gaz devam ediyor ,arada bir kusma da var ateşte hep 37.5 da
hiçbirşey yemiyor ya ilaç da veremiyorum doğru dürüst acaba bu ishal dişten mi? eli sadece ağzındaaa

bayramınız mübarek, mutlu, kutlu olsun arkadaşlaaarr:))

yavrularımızla hatta torunlarımızla birsürü bayram görelim inşallah:))

geçmiş olsun yağmura, bir dra gösterseniz iyi olur lavişim, bişii varsa ilerlemeden önlemini alın

Lavişim genelde diş çıkartmasını ishal ve ateşle bağdaştırılar ama kesin birşey yokmuş.Bizim doktorumuz söyledi.Eğer iki gün içinde ateş geçmezse hemen gelin derdi.Bence sen tekrar doktora götür.Hangi ilaçları kullanıyorsun

hayirli bayramlar herkese biraz gec oldu ama siteye giremedim birde hastalikla ugrasiyoruz kizim domuz gripi oldu daha dogrusu doktor test felan yapmadi direk domuz gripi dedi atesli oldugu icin iki gün cok kötüydü simdi iyi sükür ama diger lerine sepecek diye cok korkuyorum hele mustafama kaldiramaz yavrum ya gercekten baya agir geciyor ates durmadan cikiyor

herkesin bayramın kutluyorum canlarım..bizim bayramımız 2. günü başladı diyebilirim çünkü ilk günü hastanedeydik maalesef.Duru Okyanusun kulağının altında bir beze çıktı,hafif ateş,huysuzluk,iştahsızlıkta olunca acile gittik.kabakulaktan filan şüphelendim ama değilmiş.doktor bu yaş grubunda olmaz dedi.3 tüp kan aldılar kuzumdan.o ağladı ben ağladım.perişandık! neyseki sonuçları temiz çıktı hiç bir şeyi yokmuş çok şükür.geçirmiş olduğu nezle grip gibi bir enfeksiyonun sebep olduğu lenf bezi şişmesiymiş.bunu da ilk kez duydum ve gördüm.serozil antibiyotik verdi onu kullanıyoruz.bu sabah kalktığımızda yarıya inmişti bile.çabuk atlatıyor ama çok korkuttu tabi.

sizlerdennaber,inşallah önce bebişle sonra sizler çok iyisinizdir.sizleri ve sohbetinizi çok özlüyorum ama bu zilloş izin vermiyor hiç bir şeye.bende anca bu saatte yazabiliyorum.çoook öpüyorum,görüşmek üzere

sağol seyracım ama ishal hala devam ediyor sinir oldum bir türlü geçmior yaaa
ama ben bu ishali dişe bağlıyorum kesin ondan bence çok şükür artık kusmuyor..
elifsevde geçmiş olsun canım kuzuna umarım iyileşir mustafayı çok yaklaştırma derim ben evi sürekli havalandır,annen falan varsa hatta onlara falan gönder çünkü çocuklarda çok ama çok ağır geçiyor canımm...
saphişim okiye de geçmiş olsun hayatım neyse ki inmiş beze umarım tamamen geçer

canım hiç endişelenecek bir şey yok merak etme zaten tahliller temiz çıkmış benim kardeşiminde bebekliğinden beri en ufak üşütmede boğazının etrafında o bezelerden çıkardı adenit diyorlar ve hala hastalanınca olur geçmiş osun kuzuna...

ya götürdük yine ilaçlara devam dedi kendi doktorumuz izindeymiş sinir oldum,pazaretsi gelecekmiş
dilek canım ,ilaçlarımız
debridat
nutri-zinc
reflor

canım geçmiş olsun bol su içir patates pirinç yedir çok sulu değilse diştendir çünkü benim oğlumda diş çıkarırken çok sık yapar 5-6 defa değiştirdiğim olur ama su gibi değildir sen bol su içir inşallah hemen düzelir

canım çok geçmiş olsun güzel kızın inşallah bir an önce düzelir oğluşun gerçekten kaldıramaz çok dikkat et canım geçmiş olsun

slm herkeze..

Lavizcim cokgecmis olsun yagmurcuga,kiyamamtombigime ben insl.hemen atlatir.

Saphiracim okyanusada cok gecmis olsuncanim,neyseki korktugun gibi diilmis.

Elifcim mustafanada gecmis olsun,keske hic hastalanmasalar..

Bizimde dün aksamimiz cok kötü gecti,esiminamcasina gittikDeniz`n önüne kocaman bir borcam

ceviz koydula oynasin diye(müdahale etmedim cünkü cocuklari yok)halinin üzerinde oturuyor borcam

kucaginda,bi ara cocuk eline aldi borcami ve inanilmaz bi sesle borcam patladi.Kirilma diiltamamen

patladi buz gibi dagildi cocugun kucagina.herkez dondu kaldicünkü cocuk vurupta kirdi desek imkansiz

cünkü kalin cam elindeki..Nazardediler iyi oldu patladigi dediler ama ben hala kendime gelemedim..

yavrumda sasirdi elindeki bianda yok olunca.

Allahim hepsini korusun cok korktum ben coook.

bu

ya götürdük yine ilaçlara devam dedi kendi doktorumuz izindeymiş sinir oldum,pazaretsi gelecekmiş
dilek canım ,ilaçlarımız
debridat
nutri-zinc
reflor

Lavişim debridat şurubunu bizim doktorumuz kabızlık için vermişti.Yağmur ishal değilmiydi.Ayrıca nutri-zinc piyasadan toplanacaktı bildiğim kadarıyla.Valla ilaçlardan bana tek doğru gelen reflor canım.Sen ilaçları vermeden önce kendi doktorunun gelmesini bekle

Elifsevde çok geçmiş olsun canım.Bu durumda seni en iyi ben anlarım.Bizde domuz gribine yakalandık.Ve tedavimiz halen devam ediyor.Yaşamış biri olarak söylüyorum sakın korkma canım onlar gerçekten bizden daha güçlü.Benim oğlum gün geçtikçe iyiye gidiyor.Ayaklandı yaramazlıklarına başladı.Sen yanında ol yeter kimseye emanet etme.

Safiş bende çok korkuyorum bu bezelerden anlamayacakmışım gibi geliyor.Sen nasıl anladın gözle görülür bir durum muydu? Yoksa elinlemi hissetin.Geçmiş olsun canıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…