2008 Kasım Anneleri

herkese günaydın.tüm hasta bebişlerimize geçmiş olsun umarım bugün daha iyidirler.biz ne yazıkki bayram falan yapamadık.çağan hasta oldu 2.gün ilk gün zaten annemdeydik bütün gün.ateşi çok yükseldi 38 altına hiç düşmedi nerdeyse sürekli duş aldırdık.acile götürdük ama dr bıkmış yavrum muayene bile edemedi dr.kulağına bakabildi sadece daha önce kulak enfeksiyonu geçirmişti tekrarlamöış ondan ateşi çıkmış.bide bi tane dişimiz çıktı ikisi birleşince böyle oldu sanırım.şimdi iyi akşam hiç çıkmadı ateşi.daha kalkmadı uyuyo mışıl mışıl.bayramlıklarını bile giyemedi yavrum.

ooff sitede yazı yazıp sayfalara bakmak ne kadar zor olmaya başladı

ham olayını senın anlatmanı isterdim :)))
aslında olay komik ama tabi Batu biraz haşin çıktı ya da intikamını aldı diyebiliriz.
babalar odada yoklar sadece andina ben ve çocuklar var
bir yandan onları seyrediyoruz bu canavarlarda bizim ayıkladığımız çekirdekleri yiyorlar
Duru nun eline veriyorum o da ağzına atıyor çekirdekleri
bir ara Batu Duru ya döndü elindeki çekirdeği alıcak sandım ama kaşla göz arasında Durunun armağını ham yaptı .. Duru ne olduğunu anlamadı gözler kızardı bir anda çığlık herşey gözümün önünde oluyor ama Batu andinaya sırtı dönük andiş görmüyor .. Batunun ağzından Duru nun parmaklarını kurtarmaya çalısıyorum Batu bırakmıyor neyse parmakları kurtardık ama canavar Batu izini bıraktı kızımda :)))))
ay nasıl bir ağlamak katıldı resmen andina zor sakinleştirdi .. ama sonra Batuya bir saydı ki sormayın nasıl sinirli sinirli söyleniyor ona .. halleri ok komikti aklıma geldikçe bir yandan içim bir cız ediyor bir yandan da gülüyorum .. hatta yazarken halaaa gülüyorum .. :))))))

selam hatunlar
herkezin bayramı umarım çok iyi geçmiştir
biz bir güzel dinlendik valla çok ihtiyacımız varmış ailece kocamın sargısı açıldı fena kafa ama iyi olacak benim adamım öksürüğü kaldı tek
oğlumuda dün götürdük babasından kapmış öksürüğü ama korkulacak bişi yok dedi 2 şurup verdi umarım daha iyi olacak

lelal ve andişim ne güzel yapmışsınız bayramda ve şu baklavayı bende çok merak ettim
duruya geçmiş olsun yavrum erkek zulmü ile çok erken tanışmış

hamarat kadının halı baska oluyor
arefe gunu calısmıs olmasına ragmen belkı kızımın arkadası bayramlasmaya gelır dıye baklava bıle yapmıs lelal hatun

guzel bır gun gecırmıssınız ne guzel
batu'ya cekırdekten daha cekıcı gelmıs anlasılan duru'nun parmakları

Ya lelalim olay komikti , batu tamemn durunun elindeki çekirdekleri yemeye çalıyordu ama hala içim acıyor durunun ağlaması aklıma geldikçe , kocişle dün bütün gün durunun parmağı nasıl oldu acaba diye konuşup durduk , benim haşin erkeğimin elinin ve ağzının ölçüsü yok maalesef , biraz sert bi adam olcak sanırım : ))

Ama durunun elindeki çekirdekleri de kaptığını söyliyim , hem parmağını ısırdı hemde çekirdekleri aldı elinden , hay allahım ya ne andı : )) ama bunun dışında süperlerdi , birbirleriyle oynamaları , dokunmaları , gülüşleri , hele durunun kapıda batuya gel demesi , onun da yürüyerek gelmesi , ben de o anı düşüükçe gülmeye başlıyorum... bide gecenin sonunda mini disco yaptık onlara , dans etti maymunlar , çok tatlılar yaa , durudan sonra kesinlikle ikinci çocuk istiyorum mümkünse kız olsun dedim kocama , afet kızım benim : ))

Miniğim sorma , çorba , ana yemek et sote , pilav , salata , humus ve baklava vardı ayıptır söylemesi : ))) hepsi de birbirinden lezzetliydi , kendimi yemekteyiz programında gibi hissettim , bide hatun diyo ki biz ne yiyosak siz de onu yersiniz , ayol dedim siz her gece böyle yiyorsanız ben her gece yemekte sizdeyim : )))

Ama baklava süperdi süper : ))

Günaydın kızlar.Hasta bebelerime geçmiş olsun öncelikle.Geçmiş bayramınız da kutlu olsun tekrar.Bizim bayramımız iyi değildi pek.Cenazemiz vardı.Gelinimizin babası tedavi için Ankaraya gelmişti. Kemik kanseriydi.Bayramda vefat etti.Babamız da çalıştı bayramda.Oğlumla evde oturduk.İlk günü bana eziyet etti ama diğer günler çok iyiydi.Az önceAnılı kontrole götürecekti eşim ve kaynanam doktor istifa etmiş.Ya delirdim.Şimdi doktor araştırıyorum..

günaydın kızlar...
herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun:)))
sitede sorun var galiba.Geçmişe bakamadım.Sanırım hasta bebişlerimiz ve anneleri var..Hepsine ayrı ayrı geçmiş olsun der ve allahtan acil şifalar dilerim...

yasmin başınız sağolsun canım

duruyada geçmiş olsun, yavrum benim acımıştır tabi minik parmakları

bizde oğlumu bayramda arkadaşın kızıyla buluşturduk, benimkinin ilk tepkisi kızın kucağına yatmak oldu, aklıma geldikçe gülüyorum, ilkenin sitesine koyduk resimleri, kızımız 5 ay büyük denizden oyuncaklarını falan kıskandı ama benimki kendi havasındaydı, bizdede kız haşindi anlayacağınız:)

günaydın arkadaşlar döndüm sonunda tatilden

umarım herkes iyidir ben malesef iyiyim diyemeyeceğim sinirlerim çok bozuk çok gerginim şuanda mafoldumben

geçmişi okuyamadım doğal olarak kaçırdığım önemli şeyler varsa bi zahmet bildiriverirsiniz opuyorumnanaktan

vay batu paşa vay...duru kızımızı yemeye parmaklarından başlamış:)
aynen gülermisin ağlarmısın halleri olmuş:))
lelalim inşallah baklavanın tadına bizde bakarız birgün..ellerine sağlık canım:))

yasmincim başınız saolsun tatlım
allah geride kalanlara acil şifalar versin

beyazmelek sana ne oldu niye moralin bozuk ??

ay sormayın valla parmaklardan başladı batu
ama benim kızımda haşin anacım
daha geldiklerinde seviyorum ayağına gidip kafasına geçirdi bir iki tane
hatta kameraya çekmiştim de akşam ekleyebilirsem face e yüklerim :)

kızlar herzaman beklerim valla buyrun gelin
misafir ol gel bana börekler açarım sana :)))

işlerimi bitirdim geldimm..
öğleden sonrada maliyede işim var oradanda eve kaçarım..
batuhanda ısırmış durucuğumuzun parmaklarını..sevmiştir sevmiştirr :))) amacı canını yakmak değilmiştir batuşumuzun kesin..
yasminim başınız sağolsun canımm

lelalim banda öğret canımya faceye video atmasını..ben bir türlü yapamadım.çok beceriksizim çokkk

valla orada zaten kaynanama bir ton sinir olup geldim tahmin edeceğiniz gibi gelirken de kaynımı da getirecektik biliyorsunuz o da geldi bizimle şimdi de annemle onun kavgasını yapıyoruz vallahi bunaldım yaa iş yeri falan dinlemedim ağladım herkes kafasına göre bişeyler düşünüyor ama beni düşünen kimse yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…