2008 Kasım Anneleri

andinacım bende kıskanç bi hatunumdur.ama artık çok takmıyorum.
4.yılı bitirdik evlilikte.ee tapusu bende nasıl olsa diyorum.
sonra karşındakinin niyetinede bağlı.
yapacak olan adam mesleği ne olursa olsun, her yerde her zaman yapar..
biz onlara güveniyoruz dimi:)

miniğim bende şööööle uzun uzun oğlumda ,bende uyuyacağım geceler istiyorum.
ne dersin yeni yıla uyuyarak girersek uyurmuyuz yeni yılda???

kızlar ben de eskisi gibi kıskanç değilim , kocama güvenim sonsuz , zaten güvenmesem bi tatil köyünde bensiz 8 ay geçirmesine izin vermezdim ama deli gibi seviyorum ve kocam çok yakışıklı olmasa da aben onu çok seksi ve yakışıklı buluyorum kaydirigubbakcemile3 o yüzden arada sırada ufak kıskançlıklar yaşayabiliyoruz , o da tadı tuzu oluyor evliliğin zaten.. ki kocam benden daha beter kıskançtır , taksiye binerim şoföründen kıskanır o derece yani opuyorumnanaktan

dilekcim ben de bir yengeç kadını olarak akrepten iyi koca bulamam , zodyağın en mükemmel çiftidir yengeç-akrep , olgun akrep erkekleri mükemmel kocadırlar , ben çok ama çok memnunum akrebimi bulduğuma , ha normal hayatta çok zordurlar ama o kadar sevgi dolu ve mükemmelerki herşeye katlanır insan onlar için opuyorumnanaktan oğlumun akrep olması ise bir anne olarak çok zor benim için , çünkü ileride çok sorun yaşayacağımı biliyorum , ama o benim oğlum neticede öyle veya böyle büyüyecekj ve iyi bir insan olacak ileride

Eylülcüm çok komiksin yaa.:)) Haa ha gözümden yaş geldi gülmekten.:)

Bu arada kızlar saphiraya mesaj attım ama uuzn zamandır girmiyor sanırım KK'ya face işte yasak, evdeki bilgisayarımıda göçürdüm çok şükür ismine bakamıyorum.Özelden sadece adres göndermişti.İsmini bilen özelime mesaj atabilir mi zahmet olmazsa

Ahh andişim ahh bu ne aşk be canım özendim valllah billah.Allah nazarlardan saklasın.Ne güzel ya.Gerçi burçlara göre olmuyo sanırım ben iyi olur,romantik olur,duygusal olur diye evlendim bir balıkla ama nerdeeeeeee.Nato kafa nato mermer.Şaka bir yana kıskançlık azda olsa olmalı bence.Beni kıskanmayan erkekten şüphe ederim ben:))

ben 2009 u tuvalette karşılamıştım :))) bu yıl daha nezih bir yer düşünüyorum ..
sırnaşık şey:roflol::roflol:

canım allah mutluluğunuzu hiç bozmasın bir ömür boyu..
bende eşime çok aşıklardanım.
mükemmel bir insan.
halbuki evlenmeye kadar verdiğimde daha çok mantıklı olduğu için ve sevdiğim için evlenmiştim.
daha sonra eşime aşık oldum.
ama kaan doğduğundan beri biraz uzaklaştık gibi geliyo..
eskisi kadar onunla ilgilenemiyorum ve çocuk yüzünden aramızda çok tartışma çıkıyo.
ha ona karşı sevgim azalmadı tabi ama bu durum üzüyo beni..
bu günleride atlatıcaz biliyorum..
ilk evlendiğimiz yıllarda çektiğimiz maddi ve manevi sıkıntılara hep sevgimizle göğüs gerdik.. ve şimdi dünyalar tatlısı oğlumuz var aramızda.
o kara kedi değil aşkımızın meyvası olarak kalacak aramızda..:asigim:

bize gelmiyo öle kupon falan..
sen kullanmıyosan biz kullanırız belki..
sağol andişim:)

bir junior sütte bir mama da bir de meyve suyunda indirim kuponu sütle mamayı kullanıyorum bende meyve suyunu sık sık vermiyordum bir de digiturk baby paketi 3 ay ücretsiz göndermiş onu bir soracak bakalım eşim bizim digitürktü de kapattırmıştık nasıl olacak

Normalde pek güzel iş değil , hele kıskanç bir hatun için hiç değil ama alıştım sanırım artık tepki göstermez oldum , nedense kadınlar pek meraklı oluyor sahnede gördükleri erkeklere : ((

sahnede şarkı mı söylüyor eşin canım yoksa stand-up tarzı bişey mi animasyon falan mı?

canım benim kaynım bekar allahtan çoluk çocuk yok ama dediğin gibi eşim ve kaynımın gözünde bambaşka olacağım eminim dün eşimle bu konu üzerine biraz konuştukta herkes yapamaz senin yaptığını dedi o da biliyor yani
kaynana konusuna hiç girmiyorum aynından sende de varmış bir tane

azocum yenı yıla nasıl gırersen butun bır yıl oyle gecermıs ya hanı
o bakımdan ben uyursam 2010 yılında uyksuzluk sorunu yasamam dıye umıt edıyorum
denemekte fayda var

ay ben de denemek istiyorum bu yıl ki yeni planım uyumak diyeyim eşime bakalım ne diyecek ama bu sefer çocuğu uyuturuz yatağa gireriz de yine uyumadan geçer ondan sonra bir sene boyunca ne yapacağımız malum :kedi:

ben 2009 u tuvalette karşılamıştım :))) bu yıl daha nezih bir yer düşünüyorum ..

ehehheee o da güzel olmuş 1 yıldır tuvalette misin peki:roflol:

bz terazi-terazi olarak iyi bir çiftiz uyum konusun çok uçurumlar yok aramızda ama bazı durumlar deli ediyor beni mesela ikimiz de terazi olarak kararsız kalabiliyoruz bir konuda atıyorum bir kıyafet alacağız saatlerce mağazada kalıyoruz karar veremediğimiz için bu kötü oluyor
bir de hangi burç olursa olsun sanırım erkek-kadın arasındaki farklar devam ediyor çünkü iki terazi olmamıza rağmen yüzde yüz uyuşma olmayabiliyor

canım ben biliyorum da sayfaya girmek yazmak bir dert oldu resmen yaa bu site niye böle oldu anlamadım ben girebilirsem özeline hemen göndereceğim

azocum aynı durum bizde de yaşanıyor sevgimizde bir azalma yok ama tartışmalar daha fazla olmaya başlamıştı hele geçenlerde bahsetmiştim sıksık tartışır olduk diye onun üzerine oturup enine boyuna bir konuşma yaptık o içindekileri duygularını anlattı ben anlattım oldukça etkisi oldu artık ota moka sinirlenip tartışmıyoruz,evliliğimizin 6. ayından sonra 1 ay falan benzeri bir durum yaşadık böyle sık sık tartışma onu atlattık Eymen doğduktan sonra yine oldu onu da atlatmaya başladık gibi bence bu insanların yeni hayatlarına uyum sağlama çabalarıyla alakalı bişey bekarken bir anda evlilik hayatı başladı ki biz eşimle anlaşarak evlendk çok kez beraber tartile falan çıktık ama tabi evlilik tatile çıkmaya benzemez sonra çocuk olunca birden 3 kişilik uykusuz gürültülü bir hayata alışmaya çalışıyorsun buna uyum sağlıyorsun sanırım bununla alakalı bir durum

beyazatlı meleğim ,tuvalet rutinim değişmedi aynı düzeyde devam etti bu yıl ,galiba bu tez yalnış ,geçen yılıda dağda geçirmem gerekiyordu ama ben evdeydim ..bu yıl akışına bırakmayı planlıyorum ,kasmıycam kendimi ..

kocalara aşk konuşulmuş ,
aşk nerede ben oradayım ,kocama olan aşkım bir ömür boyu sürsün inşallah ,
bizimki sıradan değil ,ilk görüşte aşık oldum ona ben ,bu adam benim olacak dedim ,çok çabaladım onun için ,kendime aşık ettim sonunda ,o da benden vazgeçemez oldu ..( yada başka çare yok değip kaderine boyun eğdi :))) ) gün geçtikçe aşkım daha da çoğaldı ,onun hergün ortaya çıkan yeni özellikleri beni her geçen gün kendine daha da çok aşık ediyor ..umarım değişmez :))) bu yıl tam 8 sene oldu aşkımı tanıyalı ,o benim herşeyim ..

sana katılıyorum meleğim.
bizde eşimle durumun farkındayız ve tesadüf bizde geçenlerde konuştuk uzun uzun ve birbirimize daha anlayışlı davranma kararı aldık.yanlış anlamalar,uykusuzluk ve aileye katılan 3.fert gibi faktörler ilişkiyi alışana kadar olumsuz etkileyebiliyo..

Amanınnnnn aşk meşk dalmış herkes : ))) aman hiçbirimizi Allah ayrımasın sevdiklerimizden..

Meleğim kocam sahne almıyor ayol , yılbaşı organizasyonu yapıp bide sunuculuk yapıyor , mikrofonu ile arasında benim bile bozmayı beceremediğim özel bir bağ var : )))

amin canım amin kimse ayrılmasın kimsenin arası bozulmasın inşallah

hımm eşinin mesleğini de anlamış oldum ne bileyim sahne mahne deyince ben de sahne alıyor sandım ama sunuculuk sırasında sahne alıyor sayılır yine de
o mikrofon bambaşka bişey zaten bağımlılık yapıyor cidden arada sırada almışlığım var benim de zemuszemus

ya birde bişey soracağım şimdi yılbaşı topiğine gidemiyorum zaten sayfalar zor geçiyor burada sorayım hediyeleri göndermek için son gün gibi bişey var mı öyle birşey belirlendi mi? Çünkü ben istediğim gibi bişey bulamadım o yüzden biraz daha beklemek istiyorum ama ne kadar vaktimiz var onu bilmiyrum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…