2008 Kasım Anneleri

Yorulmazmıyım ıkı gÜn hastanelerde dolaŞtık bırgÜn serum yedım ıkıncı gÜn tahlıller vs soĞuk algınlıĞı ve enfeksıyon kapmıŞım dınlen dedıler malum ılÇa ıÇemıyoruz emzırdıĞımız ıÇın dınlendım ŞÜkÜr ıyıyım arda da bÜtÜn dıŞlerını Çıkartıyor dıe ıŞtahsız hıÇbırŞey yemıyor sadece emıyor oda huysuz ne yaptıysam yemek yedıremıyorum doktor zorlama dedı bende bıraktım bakalım ne zaman dÜzelıcek hepınızı Çok Özledım yawssss

ben geldım
eve gıttım oglusumla oynastım kuzucum benı emerken uyudu
cıktım bıraz magazalara bakındım hıc kafama gore bırsey bulamadım
hedıyelerımı almam lazım artık ama bakmaya devam edıcez artık

zeyna harıka gorunuyorsun seker
cıtır annesın bılıyoruz gozumuz bayram ettı sayende

seda yenı evın hayırlı olsun canım

andına bu kızı sevıyorsun oglusunla ıyı anlasıyor tamam ama ben huylandım bu kızdan nedense
bır kere bır kısı hakkında ıcıme suphe dustuyse katıyetle sılemem kendımden bu ızlenımı belkı ondan kaynaklanıyor ama hakkında hayırlısı canım

asortık gacı hosgeldın canım

mmf'ı goren duyan var mı

Sedoşum zorlama tatlım , diş döneminde hepsi aynı , iştahsız ve huysuz oluyorlar , napsın yavrular canları acıyor , sen iyileşmeye bak biran önce, ardaya da bulaşmaz inşallah

Kalimerom bende de aynıdır , şüphe düştü mü suyu ısınır o kişinin , ama yenisini yada daha iyisini bulana kadar katlanmak zorundayım , idare edicem bir şekilde , Allahtan kızı görmüyorum , görsem zaten duramam patlarım.. Anne olmak beni çok sabırlı bir insan yaptı , eskiden olsa saçını başını yolar gönderirdim ama anne olunca insan herşeyi iki kere düşünüyor : ((

minikim hoşbuldumm ya benim lokumda yemiyor 1 haftadır ya nedense
hiç böle yapmazdı valla kuşum benim inşallah geri başlar yemeye

SaĞol hayatım teŞekkÜr ederım valla ardanın dılınde pamukÇuk tarzı bıŞeyde ÇıkmıŞtı yenı yenı dÜzeldı oda etkendır herhalde bakalım ınŞallah dÜzelırler ıÇım gıdıyor yemek yemeyınce 1 haftadır sadece emıyor yedırdıĞım zaman aĞzından pÜs
kÜrtÜyor

tekrar merhaba kızlar...
zeynacığım resimlere bayıldım:)))hoş ve şık hatunsun...
seda hoşgeldin canım..evinde güle güle ağzınızın tadıyla oturun...
asortie sende hoşgeldin canım..

Kızlar 7 askerimiz şehit olmuş , içim yandı , Allah anne babalarına sevdiklerine sabır versin , ne kadar zor birşey evladının acısını yaşamak , gözlerim doldu resmen.. oğlum ileride aasker olacak diyorum , bu haberleri okudukça kendimi o anaların yerine koyuyorum..off offff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…