2008 Kasım Anneleri

iyi akşamlar kızlarrr
ayy feci yorgunum yaa..işler çok yoğun yağmurla anneanneside gezmeye gitmiş o huysuz kız bi güzel oynamış başka bebeklerlee demek nazı bana cadalozumun...
andina canım ben tonimer kullanıyorum hayatımmm umarım bakızı olayını da kısa zamanda halledersinizzzzz.....
zeyna süpersin bebek:)

yine geldimmm

karabatak gibi oldum bugün, sedacım hoşgeldin canım, yeni evinde güle güle otur, ayrıca geçmiş olsun

andişim bende çok üzüldüm ya, yüreğim yandı o evlatlara, allah rahmet eylesin, yakınlarına sabır versin

zeyna çok güzel olmuşsun canım, saçlarında kıyafetlerinde çok hoş görünüyor

sedacım güle güle oturun cnm yeni evinizde
ben sana gelemeden taşınmışsın:)) ne zamandır seni arıycam ama kısmet olmadı bi türlü cnm yaa

pirayecim bu yakın zamanda bende sedaya gitmek istiyorum ayarlada beraber gidelim ben sefaköyden gelcem sana yakın sayılır buluşup gidelim istersen ben çocuksuz gitcem piraye konusunda sanada yardımcı olurum yollarda çocukla zorlanırsın yoksa ayarla bigünde beraber gidelim cnm

mysevercim bende gelmek isterim sedaya ,hatta geçen gün konuşmuştuk onunla da ,hafta sonu ayarlarız belki melisi bırakırım yine malum uzak yol ..kocam filan getirirse meliste gelir tabi ..bakarız konuşuruz yine ..

Selam kızlar çok geçmişe bakamadım.Evdeki bilgisayar göçtüğü için fazla giremiyorum.Son gelişmelerden haberdar edeyim.Anlaşamadık ihbar ve kıdem tazminatımın yarısı verip istifa mektubu vermemi istediler.Kabul etmedim tabi.Müdür olan avukat şahıs dava aç birsürü davamız var seninde olsa ne çıkar dedi.Bende bugün kendime çok sağlam bir avukat tuttum ihbar kıdem ve işe iade davası açıyorum.Ayrıca son konuşmamızı kayda almıştım.Elimde müthiş delillerim var.Mahkemede kullanmak suç ama ben başka yerde kullanacağım.Aslında çalıştığım yerle hiçbir problemim yok sorun benimle çalışmak istemeyen müdürde.Patronlarımız çok iyi ve mütevazi insanlar.Artık dönen dolaplardan haberlerinin olma zamanı geldi bence.

Bakalım bugün ihtarnamemi çektim.Sonucu göreceğiz.

Hepinizi çok öpüyorum.Lavişim,meleğim sizleri daha çok öpüyorum. :):)))

kızlar gezmeye gitmiştik yürüme manyağı olan oğlum düştü ve dudağı yarıldı kanadı biraz dudağının üstüde şişti ve burnunun altı kıpkırmızı oldu.çok ağladı içim çok kötü oldu.bütün gece peşinde koştum 2dk yalnız bıraktım bu hale geldi.üfff keşke biraz daha yürümeseydi diyorum bazen

iyi geceler herkeze,pc`mde virüs var ve hala temizlenmedi..bizde format atmadan cikaralim istiyoruz hala cok giremiyorum yani siteye..

yaza bende baston araba istiyorum ama yatan sekildekinlerden olmasi en iyisi..diger türlü
rahat edemezmis gibi geliyor bana.

bu arada bizim evde sular duruldu gibi,3 gündür cok ahstayim ve tüm isi esim yapiyor yemek dahil.
dua edinde toparlanayim biran önce cok yattim cünkü.

günaydın kızlar

çileğim geçmiş olsun tatlımm... sedaya gidiliyormuş ama davet eden yok :umursamaz:

ben eğitim vermeye gidiyorum , öğleden sonra anca gelirim..

kendinize iyi bakın , çok kaynatmayın geldiğimde okuması zor olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…