2008 Kasım Anneleri

günaydın arkadaşlar..
minikciğim çok geçmiş olsun canım..havalar iyiden iyiye kötü olmaya başladı ve çookkk dikkat etmemiz gerekiyor..
gülizgül benim kızımda hiç yerinde durmuyor..çekmece karıştırma huyu çok fazla yok ama şuan herşeyi merak etmedönemlerinde oldukları için mutlaka bişeyler yapıyorlar..yapmaması gerekenlere 'hayır olmaz bak kızıyorum' gibi sözler söylediğimde bazen bırakıyor bazen dahada çok inatlaşıp yapacağını yapıyor..
bence daha çok küçükler..bazı şeyleri daha algılıyamıyorlar..sen üzme canını..her çocuk aynı değildir..bizimkiler biraz daha meraklı ve hareketliler..
bu arada benimde cuma akşamından beri sol gözüm şiş..it dirseği diyorlarya öyle bişey çıktı..cumartesi akşamı ve pazar günü baya baya şişmişti..nerdeyse gözüm kapanmıştı..bugün çok şükür daha iyi fakat hala şiş ve ağrıyor(

günaydın kızlar,

kalimero geçmiş olsun canım, umarım ilerlemez

gülizcim biz hiç ev oturmasına gitmediğimiz için başka yerde nasıl davranır bilmiyorum ama bende çok karıştıran dur dan anlamayan bir çocuk olsun istemiyorum, çok kısıtlamak, herşeyi yasaklamak bu isteğini dahada tetikleyecektir, evde çok kısıtlarsak başka yerde dahada karıştırıcı olacaktır diye düşünüyorum

kalimerocum geçmiş olsun cnm.arkadaşlar sölemişler zaten ağrı kesici olarak minoset ve bağışıklığı güçlendirmek için bol bol c vitamini alman lazım şekerim.
bende hep öle atlatıyorum..
işin güzel tarafı sen hastayken vücudunun ürettiği antikorlar sütle bebeğe geçiyor ve onun bağışıklık sistemini güçlendiriyor:)

gülizim bende andişin dediği gibi kaan a HAYIR ı öğrettim.yani evde öğrettik ailecek..
biliyor ve yasak şeyleri yapacağı zaman yüzümüze bakıp gizli yapmaya çalışıyo kendince:)))
okadar meraklılarki bizde dikkatini dağıtmak için başka şeylere yöneltip unutturuyoruz.
çünkü bazen inadına yapıyo

kim meşur olmuş?
ne organizatörü?
bikaç sayfayı okumamışım hafta sonu ben yokken bişeylermi oldu?
fransız kaldım:)

gülizciğim daha 13 aylık dünyadan haberi olmayan bir bebeği resmen şiddetle eğitime sokmak gibi bir düşünceyi kafana sokan kadının aklından şüphe ederim ben

öyle bir kadının çocukları evet çekmece karıştırmayacak ama şiddetle terbiye edildikleri için sağlıklı bir kafa ile büyümedikleri için aklına bile gelemeyecek zararlı davranışları büyüdüklerinde göstereceklerdir

burada o kadar yazışıyoruz bebeklerimizin kirpiklerinden bir tanesine bile zarar gelse üzüntüden mahvoluyoruz sen de acaba çocuğumun ellerine hafif hafif vurarak terbiye etsem mi diye düşünüyorsun

Dünürüm geçmiş olsun.Sana kurşun döktürelim.Nazara mı geldin kııı?

Gülizim ben de Anıla uzun süredir hayır diyorum.Bazı konularda inat etmesine rağmen hayırlara devem ettim ve sanırım öğrendi.Çöp tenekesine dokunmak, terliği ağzına almak, çiçekleri yolmak istiyodu.Ben hayır dedim defalarca .Bazı zamanlarda dudağını bükerek ağladı.Şimdi çöp tenekesine gösterip e eg diyo.Çiçeğe yaklaşmıyo mesela.ınat ederse gözüne bakıyorum ters ters, hemen gözünü kaçırıyo.Vurmak yerine kararlı bi ses tonuyla uyar , anlasa da anlamasa da açıklama yap.Sakinleşir en azından.Bu arada gittiğiniz yerdeki arkadaşınızın üslubu beni sinirlendirdi biraz.Söyleyiş tarzı afedersin ama kazma gibi.Güliz bak bence şöyle yapmayı dene demeliydi.Neyse devam etmeyim(

ya yasmincim diyecek çok şey var ama bende tuttum kendimi gülizi üzmemek için..

remediosum ağzına sağlık o çocukların büyüdükleri zaman nasıl olacağını Allah bilir ancak yazık günah ya

ya kalimerocum azonun yzdıklarını okuyunca aklıma geldi, canım bağışıklığı güçlendirecek propolis, ekinezya gibi bazı şeyler var hiç araştırdınmı yada druna falan sordunmu bilmiyorum ama işe yaradığını biliyorum bir araştır istersen, bulamazsan sana özelden link vereyim tekrar geçmiş olsun canım

şiddet konusunda ise hepinize katılıyorum, kesinlikle ve kesinlikle her şekline karşıyım...

doktorumuz 13. ayda vuralım demişti su çiçeğini biz de yaptırdık
önümüzdeki ayda ise pnömokok'un son dozunu yaptıracağız
aşıların arasında 28'er gün olması yeterli dedi doktorumuz

bu arada galiba bize inek üstü alerji yapıyormuş çok hafif kızarıklıklarımız vardı ara sıra oluyordu
yedirdiklerimizde son 2 aydır farklı olan tek şey inek sütü
şimdi kestik bir süre takip edeceğiz olmazsa doktor kan tahlilinden alerjilere bakacakmış

Hımm, canım büyüdüler artık.Yemek yedir ve devam sütü yapmıyosa ondan ver.Büyüdüler artık şükürler olsun..

oooo herkesler burda ayol bu ne kalabalık böyle bizde bir saat önce kalktık kahvaltı falan hyapcaz annemde geldi biraz meşgulüm arada yetişirim sizede
gülizcim valla hepimizin bebişleri şuanda aynı şekilde etrraflarını merak ettikleri için keşfetmeye çalışıyorlar buda gayet normal eğitim olayı için bana göre daha çok erken
bizde dün mahvolduk bu yeni taşındığınm ev hiç uğurlu gelmedi bize pimapenlerden soğuk gelio diodum ya ev sahibi yaptırdı bu seferde dün fırtına ve yağmur vardı bi baktık pimapenlerden su alıyor ev göl oldu ayyy çıldırdık kafayı yedim evin görünüşüne aldandım çok beğendim ama bir sürü sorun çıktı en kısa zamanda taşınmak gözüktüü bize

baktım biraz geçmişe geldim..

geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler kızlar..
asortimin kızı hastaymış geçmiş olsun..
darkcım sen elini ne zaman yaktın?
atlamışım yaa..
geçmiş olsun bitanem..

lavişim aydınlatmış beni sağolsun.
ee bende fana şarkı sölemem:)
katılırım size yaniii...

sedoşum biz kullanıyoz bilmem alıştı belki kaan o çarık çoraplara..
patik parkelerde kayıyo kullanamıyoz bizde..

remocum geçmiş olsun yağıza..
ben hala 1+ devam sütü veriyom pınar ın..
normal süt vermedim.
bi süre daha bundan verip sonra geçmeyi düşünüyorum normal süte..
yavaş,yavaş..

kızlar alakasız olacak ama ya ben hala bir fotoğraf makinesi alamadım fırsat olmadı karar veremedim vs.
hepsiburadadan alacağım fikir verir misiniz lütfennn

canımcım hepsi yeni yapılmış zaten binanın dış cephesi çatısı dışardan bakıldığında yeni bina gibi evin içide güzel ama diğer problemleride yaşayarak görüyoruz işte adam bunu da yaptırıcak zaten ama çok soğuduk evden biraz havalar düzelsin yada ev bulursak çıkıcaz sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…