2008 Kasım Anneleri

ben de kendime bir nescafe yaptım ikisi bir arada yanına bir sürü kek aldım hani şu küçük küçük oluyor yaa browni vay, etinin çay keyfi kekleri var onlardan fındıklı çikolatalı bir sürü aldım maksat gözüm doysun kaydirigubbakcemile3zemuszemus

ılaclardan bıraz kendımı toparladım sımdı daha ıyıyım

beyazmelek afıyet olsun canımm bende coks everım brovnı kekııı bızde bosbos ıcıyoruz cayıı cokacimcoook

azom özelden mesaj attım , görmedin mi tatlım?
ben her girişimde özelime tüzelime bakuyom amma hiç kşsme bişi yazmıyo ne bu benden gizli olaaannn :çok üzgünüm:
buarada kızlar adresi remodios andiş ve azoya verdim nete giremezsem ki girerimde neolur neolmaz onlardan alırsınız mujukssss byeee
bana adres falan gelmedi lülülülülülü
asorticim bende çok isterdim seni tanımayıı..
hmmm beni -tatlicadiarzu-
neredesiniz yahu herkes kayboldu bir anda accık muhabbet edelim dedim boşumken iki lafın belini kıralım şurada
hadi kıralım önden buyur kaydirigubbakcemile

hıı öyle lönk diye buyur deyince söylenecek bişey gelmiyor tabi insanın aklına ama istersen özeline bişeyler yazayım bende zemuszemus

yedim sürü kekimi göbüşümü şişirdim kahvemi yudumlamaya devam ediyorum inşallah kimse gelmez artı bu saattten çekemiorum kimseyi valla

haklısın cnm :1hug:
ay hem de ne cadıı bütün oğlanları sindiriyo delikafadulden
burdayım cnm,selamlar herkese
gribime bir de regl eklendi bugün mutluluktan uçuyoum -tatlicadiarzu-
nasip olursa buluşuruz cnm ,o güne kadar tekrar konuşuruz

selam kızlar

ıcırcım geçmiş olsun canım neyin var, kaçırmışım

istanbulu alt üst edip geldim, topkapıda bir okula gittim, eşim götürdüğü için hemen işimiz bitti sonrada taksimde gezdik biraz, yemek yedik, çayımızı içtik, alışveriş yaptık, flört günlerimiz gibiydi:)
geldik kuzu uyumuş babannede bizde uyuyalım dedik ama eşim uyudu ben uyuyamadım geldim yine, birazdan çamaşır ve yemek için kalkıcam bakayım dedim

evet valla ne yapswam başka bi yerimi taşınsam ben kaydirigubbakcemile3

evet evet gel nazilliye taşın ben bakarım sana kaydirigubbakcemile3

melegim eymenin videosunu izledim şimdi bayılıyorum senin ogluna ya bak benden söylemesi senin arkası kız yap bitane daha hemen

teşekkür ederim hayatım evet görenler öyle diyor ama beni gaza getiremezsiniz daha zamanı var inşallah ben de istiyorum bir kızım olmasını

Canlarım pazartesi görüşürüz.Herkese bol uykulu geceler diliyorum.İyi hafta sonları...

aa ne güzel bir dilek o öyle bol uyku falan süper oldu canımcım

geçmiş olsun güzelim dediğin gibi o gün bir yaklaşsın herkesin planları belli olur zaten duruma göre bakarız

çok iyi yapmışsınız valla iyi olmuş arada gerekiyor öyle şeyler

bende çıkıyorum kızlar hepinize iyi akşamlar iyi tatiller ben çalışıyorum her zamanki gibi lütfen beni buralarda yalnız bırakmayın aralarda uğrayınŞeniz

azocum remedios eyüpte oturuyor , ona yakın sayılır seda , bizim yolumuz üstünde değil ama lelali ikna edersem onu yoldan alabiliriz aklında olsun
tamam tatlım.
piroşla eylül akşamda gidiyolarmış.biz yarın beraber gideriz.
adres konusunda ben çok kötüyüm buluruz diyosan ben kendim gelicem.ozaman lelalilde alırız.
ama yok bulamam derseeeeen ozaman kocişe sölicem bıraksın diye..

ooohhh iyi yapmışsınız denizannem.
bende bugün çok yoğundum. sabahtan beri hep hayalini kurdum kaçabilsem şurdanda atsam kendimi dışarı diye..
ama akşam oldu bak

zeynam
kuşum
seni tanımayıda çok istiyorum tabi.
hatta kardeşlerim gebzede oturuyolar onlara gidince arayıp müsaitsen görüşmek isterim..
gizlimiz saklımızda yok beee..
yarın seda ya gidicez ya..
program yapıyoz:)
sende gel:)
süper olur valla..(ev sahibi gibi oldumkaydirigubbakcemile3)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…