- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #51.841
ben her girişimde özelime tüzelime bakuyom amma hiç kşsme bişi yazmıyo ne bu benden gizli olaaannn :çok üzgünüm:azom özelden mesaj attım , görmedin mi tatlım?
bana adres falan gelmedi lülülülülülübuarada kızlar adresi remodios andiş ve azoya verdim nete giremezsem ki girerimde neolur neolmaz onlardan alırsınız mujukssss byeee
hmmm beni -tatlicadiarzu-asorticim bende çok isterdim seni tanımayıı..
hadi kıralım önden buyur kaydirigubbakcemileneredesiniz yahu herkes kayboldu bir anda accık muhabbet edelim dedim boşumken iki lafın belini kıralım şurada
bende gezdim geldim biraz istanbullular buluşuyo gene ne güzel ya ben ne bahtsızım bi kişimi olmaz bursadan ya
valla ha nazilliden bile var ikinci bir kişi bursadan yok dimi hatta bizim hiç olmayan şehirlerimiz de var dimi
haklısın cnm :1hug:Sapiracım,Krikitosum haklısınız dostluk mesafe tanımaz ama yanında sana destek veren,dertlerini paylaşabileceğin, omzunda ağlayabileceğin,başın sıkıştığında hemen yanında olacak birisini arıyor insan.Ben bu yaştayım hala birini bulamadım.Dostluk çok farklı arkadaşlık çok farklı.
ay hem de ne cadıı bütün oğlanları sindiriyo delikafaduldenEn güzel gülen kasım erkek bebeği : Anıl ( yasmin ) ve Eymen (Beyazmelek) ve de Çitos'un oğlu (adını unuttum yav :çok üzgünüm:)
En canayakın Kasım erkek bebeği : Kaan ( Azo )
En güzel gözlü Kasım Erkek Bebeği : Yağız ( Remedios ) ve İlke Deniz ( Denizanası)
En yakışıklı Kasım Erkek Bebeği : HEPSİ
En iri Kasım Erkek Bebeği : Deniz ( Çilek )
En sevimli Kasım Erkek Bebebi : Mert ( krikitos ) ve Emiralp (Minikkalimero)
En TEMBEL kasım bebeği: MEHMET AKİFkaydirigubbakcemile3
En karizmatik Kasım erkek bebeği: Batu (Andina) ve Mehmet Akif (mmmf)
En bonus kasım erkek bebeği: Yiğit Efe (ZEyna)
En güzel gülen Kasım Kız bebeği : Piraye Hira ve Zeynep Ceylin
En canayakın Kasım kız bebeği : Bengisu ( Elmalı Turta )
En cimcime Kasım kız bebeği : Melis ( Eylül )
En şık ve kokoş kasım kız bebeği : Duru ( Lelal ) ve Piraye Hira vee Eylül (Asortie)
En cool kasım kız bebeği : Aysu ( Hilal)
En şirin kasım kız bebeği : Duru ( lelal )
En güzel kasım kız bebeği : HEPSİ
En güzel gözlü kasım kız bebeği: Zeynep Ceylin (h.mine) ve Banusu (Julianne)
En tontiş yanaklı kasım kız bebeği: Eylül (Icır)
en Erkekimsi kasım kız bebeği: Eylül (gülizgül) kaydirigubbakcemile3
En tatlı cadı kasım kız bebeği: Duru Okyanus (Saphira)
vee en tatlı ikizler: Tabikii Kaan&Kerem (Nazlımelek) kaydirigubbakcemile3
burdayım cnm,selamlar herkesebizim izmirliler neredeki bugün acaba
biz de 1 ocakta izmirde mi buluşsak ne etsek yılbaşına gidemesem bile saphiraya kuzenler bana yatılı gelmiyor gece dönerler annelerinin evine 1 ocakta tatil nasılsa herkese iyi de olur valla :lepi:
evet valla ne yapswam başka bi yerimi taşınsam ben kaydirigubbakcemile3
melegim eymenin videosunu izledim şimdi bayılıyorum senin ogluna ya bak benden söylemesi senin arkası kız yap bitane daha hemen
Canlarım pazartesi görüşürüz.Herkese bol uykulu geceler diliyorum.İyi hafta sonları...
geçmiş olsun güzelim dediğin gibi o gün bir yaklaşsın herkesin planları belli olur zaten duruma göre bakarızhaklısın cnm :1hug:
ay hem de ne cadıı bütün oğlanları sindiriyo delikafadulden
burdayım cnm,selamlar herkese
gribime bir de regl eklendi bugün mutluluktan uçuyoum -tatlicadiarzu-
nasip olursa buluşuruz cnm ,o güne kadar tekrar konuşuruz
selam kızlar
ıcırcım geçmiş olsun canım neyin var, kaçırmışım
istanbulu alt üst edip geldim, topkapıda bir okula gittim, eşim götürdüğü için hemen işimiz bitti sonrada taksimde gezdik biraz, yemek yedik, çayımızı içtik, alışveriş yaptık, flört günlerimiz gibiydi:)
geldik kuzu uyumuş babannede bizde uyuyalım dedik ama eşim uyudu ben uyuyamadım geldim yine, birazdan çamaşır ve yemek için kalkıcam bakayım dedim
tamam tatlım.azocum remedios eyüpte oturuyor , ona yakın sayılır seda , bizim yolumuz üstünde değil ama lelali ikna edersem onu yoldan alabiliriz aklında olsun
selam kızlar
ıcırcım geçmiş olsun canım neyin var, kaçırmışım
istanbulu alt üst edip geldim, topkapıda bir okula gittim, eşim götürdüğü için hemen işimiz bitti sonrada taksimde gezdik biraz, yemek yedik, çayımızı içtik, alışveriş yaptık, flört günlerimiz gibiydi:)
geldik kuzu uyumuş babannede bizde uyuyalım dedik ama eşim uyudu ben uyuyamadım geldim yine, birazdan çamaşır ve yemek için kalkıcam bakayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?