- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #54.981
ayy geçmiş olsun yaa şu bebeler hiç hastalanmasa yaw
aaaa inanmıyorum şansa bakk bende senden özendim çuku yedim az önce hem de maximustan kaydirigubbakcemile3ilk defa yedim ondan çok güzelmiş yaf baya beğendim ben.tabi favorim damaktır benim yaahımmm damak bayılırım ama bu damak değil kantinde bulamadım maximus diye bişey kantin en üst katta ben de zemindeyim üşendim aradım neler var diye olanlardan birini istedim artık
ama bu da güzel sevdim
ayy canım benim yaa kızımın adaşı hasta mıolmuşş kuzumm Durucuğuma çok geçmiş olsun olumunekankayizsmileyasmincim sağol cnm duru 2 hafta önce bogazlarından rahatsızlanmıştı 1 hafta atesi düşmedi fitile bile düşmüyodu 7 tane iğne oldu antibiyotik fln tam iyileşti derken dün gece yine ateslendi sıtmalanıyo titriyo resmen bu sefer burnuda tıkalı nefes alamaıyo yine iğne antibiyotk verdi dr mikrobu vücut tam atamamış en ufak bi terlemede tekrarlamış öle işte cnm
aman canım dikkat et bu söylediğin saatler bana çok tanıdık geliyoselam kızlar bende cadıyı uyuttum geldim dün kökümü söktürdü 1 kere uyudu 2,5 saat tabi benimde hoşuma gitti bi daha uyutmadım akşam9,30 gibi sızdı resmen ama saat 11,30 'du bi uyandı saat gece 4'e kadar uyumak bilmedi mafoldum resmen bu sabahta saat 8,30 diktim ayaga gündüzde sadece 1 saat uyumasına izin verdim şimdi tekrar uyudu 1 saat sonra uyandırıcam ki gece uyusun gece kesinlikle kalkıp oynamasına izin vermezdim ama akşam bişey yapamadım 4'e kadar oturduk inşallah bu gece uyur bide yarın uludaga gidiyoruz yokmu gelen
selam kızlar bende cadıyı uyuttum geldim dün kökümü söktürdü 1 kere uyudu 2,5 saat tabi benimde hoşuma gitti bi daha uyutmadım akşam9,30 gibi sızdı resmen ama saat 11,30 'du bi uyandı saat gece 4'e kadar uyumak bilmedi mafoldum resmen bu sabahta saat 8,30 diktim ayaga gündüzde sadece 1 saat uyumasına izin verdim şimdi tekrar uyudu 1 saat sonra uyandırıcam ki gece uyusun gece kesinlikle kalkıp oynamasına izin vermezdim ama akşam bişey yapamadım 4'e kadar oturduk inşallah bu gece uyur bide yarın uludaga gidiyoruz yokmu gelen
ay vallahi kızlar öyle işte ,birde yemek yaptım onlara ,gelmeseler daha iyiymiş ,gitmediler daha ,hatta kayınvalidem bu gece gezecek yer arıyor ,şuna gidelim buna gidelim ,gece de kalma planları yapıyor aklınca ,hastayım kardeşim ben ,iki gün sonra ameliyat olucam yaa :)))
merhaba kızlar
mysevercim geçmiş olsun cnm
minecim piroşta bu ara gündüzleri çok azuyuyo gece uyuyo allahtan
remediosçum sana noldu cnm hastamısın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?