2008 Kasım Anneleri

selam kızlar bende cadıyı uyuttum geldim dün kökümü söktürdü 1 kere uyudu 2,5 saat tabi benimde hoşuma gitti bi daha uyutmadım akşam9,30 gibi sızdı resmen ama saat 11,30 'du bi uyandı saat gece 4'e kadar uyumak bilmedi mafoldum resmen bu sabahta saat 8,30 diktim ayaga gündüzde sadece 1 saat uyumasına izin verdim şimdi tekrar uyudu 1 saat sonra uyandırıcam ki gece uyusun gece kesinlikle kalkıp oynamasına izin vermezdim ama akşam bişey yapamadım 4'e kadar oturduk inşallah bu gece uyur bide yarın uludaga gidiyoruz yokmu gelen

hımmm damak bayılırım ama bu damak değil kantinde bulamadım maximus diye bişey kantin en üst katta ben de zemindeyim üşendim aradım neler var diye olanlardan birini istedim artık
ama bu da güzel sevdim
aaaa inanmıyorum şansa bakk bende senden özendim çuku yedim az önce hem de maximustan kaydirigubbakcemile3ilk defa yedim ondan çok güzelmiş yaf baya beğendim ben.tabi favorim damaktır benim yaa
ayy canım benim yaa kızımın adaşı hasta mıolmuşş kuzumm Durucuğuma çok geçmiş olsun olumunekankayizsmile

aman canım dikkat et bu söylediğin saatler bana çok tanıdık geliyo

Tatlı cadı o annesi.Bu ara heresde bi şikayet durumu var uykulardan.Geç yatıyolar.Ben saat 4 den sonra uyutma taraftarı değilim.Ama bazen engel olunmuyo.Dün Anıl 12 de yattı((Önceden 9-9,30 du yatış saati.Yılbaşında çıkmıştı diğil mi bu tatil.Ben gidip geldiğinizi düşündüm.Bol bol foto bekliyoruz iyi eğlenceler canım:)

mmmf çim ben de senin gibiyim..çıkıp alamıyorum..bazı eksiklerimizi buradaki kantinde bulamıyorum..merkez 10 dakika ama eşim geç geliyor..6 hafta sondur boş geçmedi..hep iş hep iş..sütü bitti..2 gün önce erken çıktı hemen gitti aldı geldi allahtan...

burada 9 da kapanıyor marketler..hiç yetişemiyoruz..inşallah nisanda rahatlayacaklar.

mine neye karar verdiniz kızın için..götürecekmisin kalacakmı

safişim ağzının tadını biliyorsun..ben de çok severim damağı

ay vallahi kızlar öyle işte ,birde yemek yaptım onlara ,gelmeseler daha iyiymiş ,gitmediler daha ,hatta kayınvalidem bu gece gezecek yer arıyor ,şuna gidelim buna gidelim ,gece de kalma planları yapıyor aklınca ,hastayım kardeşim ben ,iki gün sonra ameliyat olucam yaa :)))

myseverim kıyamam ben duru kızıma çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm inşallah iyileşir hemen daha fazla acı çekmez yavrucak

h.minecim hoşgeldin bitanem ululdağa gidiyorsunuz demek haa bizim yerimize de eğlen canım iyice dinlen inşallah ceylin oralarda huysuzluk etmez anne-babasını üzmez
foto beklediğimiz konusunda arkadaşlarla hem fikirim güzel fotolar görmek istiyoruz

safişim bende beğendim yaa her an elimin altında yerim artık kaydirigubbakcemile3

seda_1983, beyazmelek, diloks, eylül166+, h.mine+, julianne+, PirayeHira, remedios, SAPHIRA+, yasmin.28
hu huuuu aradaki uyuyan güzeller uyanınnnn
eylül juli piroş remo nereyesunuzdur daa

sanırım onlar sana gerçekten bakmaya gelmişler eylül..sengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab(gözleriyle)

ben çıkıyorum kızlar aramalarım var hala bitmedi yarınki toplantı için biraz daha halledeyim oradan geçerim artık eve

akşama fırsat bulursam damlarım yine
öpüyorum sizi ve kuzucuklarımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…