- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #55.001
eylülcüğüm misafirler safra kesesi ameliyatı öncesi psikolojik dayanma testinden geçiyormuşsun etkisi yapıyor galiba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aman canım dikkat et bu söylediğin saatler bana çok tanıdık geliyo![]()
yap minecimm..sedanın dediği gibi içelim kasım annelerine..
bir yağmur ki sormayın..üff yani
Tatlı cadı o annesi.Bu ara heresde bi şikayet durumu var uykulardan.Geç yatıyolar.Ben saat 4 den sonra uyutma taraftarı değilim.Ama bazen engel olunmuyo.Dün Anıl 12 de yattı((Önceden 9-9,30 du yatış saati.Yılbaşında çıkmıştı diğil mi bu tatil.Ben gidip geldiğinizi düşündüm.Bol bol foto bekliyoruz iyi eğlenceler canım:)
mmmf çim ben de senin gibiyim..çıkıp alamıyorum..bazı eksiklerimizi buradaki kantinde bulamıyorum..merkez 10 dakika ama eşim geç geliyor..6 hafta sondur boş geçmedi..hep iş hep iş..sütü bitti..2 gün önce erken çıktı hemen gitti aldı geldi allahtan...
burada 9 da kapanıyor marketler..hiç yetişemiyoruz..inşallah nisanda rahatlayacaklar.
mine neye karar verdiniz kızın için..götürecekmisin kalacakmı
safişim ağzının tadını biliyorsun..ben de çok severim damağı
myseverim kıyamam ben duru kızıma çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm inşallah iyileşir hemen daha fazla acı çekmez yavrucak
h.minecim hoşgeldin bitanem ululdağa gidiyorsunuz demek haa bizim yerimize de eğlen canım iyice dinlen inşallah ceylin oralarda huysuzluk etmez anne-babasını üzmez
foto beklediğimiz konusunda arkadaşlarla hem fikirim güzel fotolar görmek istiyoruz
safişim bende beğendim yaa her an elimin altında yerim artık kaydirigubbakcemile3