2008 Kasım Anneleri

Amanınnn ben de maximusu çok severim.Bir de Nestlenin gofreti.MMMM çok güzeller ama yemiyeceeeeeem:)))

Canlarım ben çıkıyorum, yavruma kavuşayım.Herkese iyi akşamlar, öpüldünüz..

beyazmeleğim hoşbulduk niye küseyim cnm benim ortada benimle alakalı bişey yokki tartışmalardan sıkılmıştım sadece kuşum

hımm anladım remediosçum anneannemde oldu katarakt ameliyatı çok kolay bir ameliyattı cnm evham yapma hiç,geçmiş olsun annene cnm

aman canım dikkat et bu söylediğin saatler bana çok tanıdık geliyo :delphin:

valla canım gece hemen sen geldin aklıma zaten bugün ondan ipleri aldım elime uyuan çocugu uyandırdım kıyamadım ama ne yapayım benimkide can bi alışırsa ne yaparız

yap minecimm..sedanın dediği gibi içelim kasım annelerine..

bir yağmur ki sormayın..üff yani

içelim canım güzelleşelim

Tatlı cadı o annesi.Bu ara heresde bi şikayet durumu var uykulardan.Geç yatıyolar.Ben saat 4 den sonra uyutma taraftarı değilim.Ama bazen engel olunmuyo.Dün Anıl 12 de yattı:(((Önceden 9-9,30 du yatış saati.Yılbaşında çıkmıştı diğil mi bu tatil.Ben gidip geldiğinizi düşündüm.Bol bol foto bekliyoruz iyi eğlenceler canım:)

yılbaşında çıktı canım size bol bol foto çekicem ilk kayak yapan kasım bebegi olucak e bursadayız olsun o kadar

mmmf çim ben de senin gibiyim..çıkıp alamıyorum..bazı eksiklerimizi buradaki kantinde bulamıyorum..merkez 10 dakika ama eşim geç geliyor..6 hafta sondur boş geçmedi..hep iş hep iş..sütü bitti..2 gün önce erken çıktı hemen gitti aldı geldi allahtan...

burada 9 da kapanıyor marketler..hiç yetişemiyoruz..inşallah nisanda rahatlayacaklar.

mine neye karar verdiniz kızın için..götürecekmisin kalacakmı

safişim ağzının tadını biliyorsun..ben de çok severim damağı

canım götürücez onunda bizimde aklımız onda kalır onun el verdigi ölçüde eglenicez artık ne yalım onunla tatilin tadıda başka olur

myseverim kıyamam ben duru kızıma çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm inşallah iyileşir hemen daha fazla acı çekmez yavrucak

h.minecim hoşgeldin bitanem ululdağa gidiyorsunuz demek haa bizim yerimize de eğlen canım iyice dinlen inşallah ceylin oralarda huysuzluk etmez anne-babasını üzmez
foto beklediğimiz konusunda arkadaşlarla hem fikirim güzel fotolar görmek istiyoruz

safişim bende beğendim yaa her an elimin altında yerim artık kaydirigubbakcemile3

inşallah caım oda tadını çıkarır bol bol çekerim fotograf aklıma ne geldi keşke bide uludağ buluşması ayarlasak bebeklerle görenlerin halini düşünemiyorum

kızlar dia'da 6,95 tl'ye küçük laptop'lar var
mavisi var pembesi var
biraz önce gittim yağıza aldım fena bir şeye benzemiyor
alfabe, sayılar, şarkılar, kelimeler hepsi var

eylülüm yat yavrum madem sende,kalkma yerinden,ay anne şunu yapıverin bunu yapıverin de olmaaa mıı?? yazık sana da ama yaaa,hastasın be güzelim

piroşum nbr kısss pek girmiosun bende aralarda kaçamk yapıorum iş görüşmesi fewnaydı anam yer olarak güzel ve şık bir yer ama ortam olarak pek beğenmedim içime sinmedi başka yerlerden haber bekliyorum yavruşum
remocum nezaman ameliyata girio aannen tatlım
eylüllllllllllllllllllll kovala kısssss aaaa gezmeye yemeye içmeyemi geldiler sana bakamayamı anam aaaaaaa
nezaman amalıyatın bende geljem ziyaretine gıııııı moral verecem sana :DD:D:D:D

gidenlere iyi akşamlar
remcim bende broşüründe gördüm ama çok dandiktir diye düşündüm,görüşlerinizi bekliyorum ;)
benimkiler parka gittiler kaydirigubbakcemile3ısrarla gittiler yani ehehe
neyse bende yemeğe girişeyim bari
sonra gelirim yine güzeller

mmmfcim hoşbulduk cnm küsermiyim ben size hiç seviyorum hepiniziopuyorumnanaktan

eylül nisaya gel nisaya bak bakarım sana ne istersen getiririm tatlı yapar getirirm doktorunda vurur heralde ne yediriyosun hastaya diye:)

diloks sağol canım

sedacığım yarın saat 4'te yağızı komşuya bırakacağım

safişciğim daha yeni aldım işyerinde birkaç tuşa bastım çok deneyemedim ama sesi iyi çıkıyor ele geliyor çok dandik durmuyor
aslında yağız bu tür oyuncakları sevmiyor alsın her iki eline 5'er lt'lik 2 damacana bütün evi dolaşsın
ben de heves ediyorum oynasın diye bu tarz oyuncaklarla 25-30 tl vereceğime 7 tl'ye deneyeceğim

Back
X